![]() |
Cytat:
|
Jechał ktoś z Was Matuszkiem albo tym Wizzbusem z RDA na lotnisko w Pyrzowicach?? Pewni są??
|
Dj Ibutti ale tam karta nie jest jeszcze wymagana,będąc na Śląsk-Polonia wchodziło się normalnie,wystarczyło mieć dokument tożsamości z którego kasjerka spisywała dane,a karty kibica są potrzebne gdy kupujesz karnet,lub chcesz kupować przez internet bilety.
|
Gdzie w Krakowie najtaniej ogarnę cartridge 21/22 hp albo jakiś zamiennik?
|
Cytat:
By zamówić pakiet wyślij sms o treści sms na numer 899. |
Szukam jakiejś strony z torrentami.
Jakies zaproszenie etc ?? |
Cytat:
http://allegro.pl/tusz-hp-21-xl-hp21...901544368.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
pytanie do wrocławian: co za impreza będzie odbywała się na stadionie (a raczej w pomieszczeniach biurowych i konferencyjnych) 8 listopada (wtorek)? Zostałem zatrudniony jako tlumacz, ale nie wiem do końca w co trafię...
|
Jaki nasz Mod ogarnia język ? :)
|
Już wiem o co chodzi...
organizatorem konferencji jest firma Nike Poland. Konferencja poświęcona będzie prezentacji oficjalnych strojów meczowych reprezentacji Polski w piłce nożnej na Euro 2012. |
Witam, wie ktoś może jak nazywa się podkład muzyczny z tego filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=J29SIY5yiyU ps. treść filmiku, przekaz nie jest istotny, interesuje mnie tylko utwór muzyczny:) pozdrawiam |
Jak dojechac z Krakowa do Rącznej ? jezdzi tam jakis bus ?
z gory dzieki |
Cytat:
|
ma ktos jakas strrone na ktorej moge ogladnac dzisiejszy mecz?
|
Cytat:
|
Przecież Wisłę pokazuje dziś TV4 !
|
jechalem dzis autobusem i kanar mnie zlapal podalem mu ustnie bez zadnego sprawdzania dane imie i nazwisko moje pesel czesciowo moj (1 liczba sie roznila) imie rodzicow tez moje a adres nie moj czy mandat przyjdzie na moj prawdziwy adres? czy odpuszcza stwierdzajac ze nie ma takiego adresu a jak jest to nie mieszka tam taka osoba prosze o odpowiedz tylko pewna
|
ustnie bez sprawdzania...nie przyznawaj sie ze jechales tym autobusem ,nigdy ,ktos podal twoje dane i tyle teraz to ci skoczą!
jak przyjdzie ten mandat bo znajda cie po nazwisku i imionach rodzicow w ewidencji odrazu tam jedz i mow ze ty nie jechales i tyle nie do udowodnienia |
a kiedy kapna sie ze cos jest nie tak w tym mandacie? jesli tam pojde i mpk bedzie sie upierac ze to ja to jest mozliwe ze beda chcieli to wyjasnic w sadzie? w koncu kanary moga mnie opisac prawda? znasz podobna sytuacje?
|
Korzysta ktoś z Konwertera z podwójnym wyjściem antenowym?
Potrzebuje taki.. Mógłby ktoś coś polecić? |
Cytat:
|
MAM PYTANIE:
Na dysku C:/ mam zrarowany plik zajmujący 4gb. Na dysku C:/ tez mam 4gb wolnego wiec chce plik skopiowac na inna partycje by tam go rozpakowac. No i chce kopiować na D:/ gdzie mam 20gb wolnego, daje kopiuj i wyskakuje okienko "Za mało miejsca wolnego, oczyszczanie dysku etc" ? WTF? Pliku nie moge skopiowac za chuja nigdzie ? Ktoś wie czemu ??? Badz wie jak zrobic to poprawnie ? sciagnalem program copy handler i niby kopiuje plik ale na koncu jest jakiś błąd i tak. ? a gdzie cos takiego jak hibernacja jest ? No ale nie sadze bym miał właczone bo nigdy nie wlaczałem. Póki co pliku nie idzie ruszyć. Rozpakowuje mi go na C: ale ze mam wolnego4 a plik spakowany tez ma 4 wiec to co w pliku bedzie ważyło wiecej. No i dopoki wolne miejsce to rozpakowuje, a potem error. Proowalem rozpaokwac na inny dysk to rozpakowało z połowe a druga połowa ma błedy. Wtf ? |
Cytat:
|
Znajoma zaproponowalala mi karnet na trybune vip na cały sezon 2011/2012 .Wychoddzily takie karnety?Czy jej sie pomylilo jej sie i jest to tylko karnet na runde jesienna?
|
Ma ktoś z Was mobilny internet w Play? Jakieś opinie?
|
Ja mam mobilny Internet w Playu. Co dokładnie chcesz wiedzieć? Zasięg jest ok, w Krakowie na pewno HSDPA będzie. Ja jestem z poza Krk, ale nawet u mnie w małym mieście dobry zasięg jest. Prędkość dochodzi do 1mbps. Ogólnie jestem zadowolony.
ps. Mam na kartę ten Internet. I pytanie ode mnie: Kiedyś czytałem gdzieś taki tekst o historii Legii Warszawa, dokładnie opisane dzieje komuny i grożenia wojskiem piłkarzom którzy nie chcieli grać w Legii. Ma ktoś coś takiego? |
Cytat:
|
Od jakiegoś czasu wyskakuje mi w operze taki błąd
http://i39.tinypic.com/orjcx2.jpg i co ciekawe, pojawia się on tylko, jeśli wejde na wislakrakow.com Co z tym fantem zrobić? |
Cytat:
|
mam pytanie czy ktoś ma może grafike, zdjęcie przedstawiający autobus z komunikatem wyjazd na linię? pilnie potrzebuję a wujek google nie potrafi tego odnaleźć
|
Cytat:
proszę ;) |
Forbidden
You don't have permission to access /data/media/56/j.jpg on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request |
Cytat:
--- A jak nie to trzymaj to samo na innym adresie: http://i42.tinypic.com/ostiqh.jpg |
ok dzięki bardzo ;)
|
Jest tu jakiś spec od kadr?
|
w Galerii Kazimierz jest jakaś knajpa typu De Luca ?
Albo inaczej, De Luca to chyba nazwa głównej firmy, a sieciówka knajp się nazywa inaczej. Ktoś kojarzy co oni mają w Kazimierzu ? Jakiś fast food ? |
Wie ktoś może gdzie w Krakowie kupić Łącką Śliwowice? Może też być namiar na kogoś z FCŁ kto mógłby pomóc w poszukiwaniu. Trunek zamówili bracia z Wrocławia więc zależy mi właśnie na tej oryginalnej.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl