![]() |
Pewnie za zaległe wypłaty. Całe albo część.
|
Cytat:
|
#PytanieNaĆwierkanie Kamil Wojtkowski. Wywarł na mnie mega wrażenie, za tą szczerość, nie owija w bawełne i nie słodzi niepotrzebnie.
|
Cytat:
EDIT: Właśnie obejrzałem Wojtkowskiego. Na pytanie o przyszłość nie kręcił i o to chyba w tym chodzi. Bardzo fajny materiał. Kto nie oglądał to trzeba :D |
Na mnie rowniez Kamil wywarl pozytywne wrazenie, szczery i otwarty chlopak :)
P.s. Wypromujmy go i do Arsenalu za 5 mln funtów ;) |
Polecę klasykiem a dlaczego nie Barcelona
|
Cytat:
|
Cytat:
szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę rozwój kariery RL od czasu tego powiedzenia, to zmieniło ono kontekst i raczej już nie wypada go używać dla tego typu beki |
Bardzo podobał mi się Wojtkowski. Ma błysk. Jest szansa, że będziemy mieć z niego pociechę i ja będę mu kibicował.
|
Cytat:
|
a ja mam odmienne zdanie
ok, pokretlo w nodze ma, moze z niego beda ludzie ale musi sie nauczyc zapierdalac mail mase strat, po ktorych nie za bardzo sie zabieral do cofania, nad sila tez musi popracowac Za to Velez kawał piłkarza, ustawianie sie , odbiory, w meczach wyjazdowych pewnie bedzie gral razem z Llonchem |
Spoko spoko, jest po kontuzji musi się ogarnąć jeszcze
|
Wojtkowski chocby na rozgrzewce wyglądał jak diament, ale w meczu jednak notowal za duzo strat i ewidentnie nie wiedzial jak sie ustawic na boisku.
Jak sie ogarnie taktycznie to beda kiedys z niego ludzie. Dobrze mu wróżę. |
Ma to coś, jest ambitny, technika świetną, (tak tak zaliczył kilka strat i dwa razy mu piłka odskoczyła). Ale on ma 19 lat. Jak będzie grał to najpewno będzie to wyglądało coraz lepiej
Natomiast Carlitos jest świetny! Gra tyłem do bramki, technika dużo widzi... Naprawdę takiego kogoś nam brakowało! |
Cytat:
Natomiast samą techniką, przyśpieszeniem czy zwykłą ruchliwością i.... czupryną :) przypomniał mi debiut Błaszczykowskiego na naszym stadionie, w dawnym zimowym sparingu z Ziliną. Oby podobnie potoczyła się jego kariera. |
jestem na urlopie i mam 30 minut na kompa dziennie
miałem dzisiejsze poświęcić na analize przydatności Obdraska i Małego , ale przeczytałem bombe w temacie "właścicielskim" dziękuje, dobranoc |
Mam pytanie, skoro naszym piłkarzom zapłacono brakuje tylko za jeden miesiąc, to nasza gwiazda Hugo Videmont zacznie grać czy odchodzi ?
|
Cytat:
|
Trener publicznie go skreślił więc trudno oczekiwać, że nagle wróci do łask. Tym bardziej, że sportowo zbyt wiele Kiko nie traci. Z drugiej strony jak żadnego chętnego nie ma to lepiej żeby był w reżimie treningowym niż strzelał fochy w mediach i psuł atmosferę.
|
Julian Cuesta jest bohaterem hiszpańskiej wioski
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...293,1,727.html |
Wywiad z Petar Brlek:
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...chod,12312641/ JrQ- Zgubiłem A nie płacz już |
Cytat:
|
Tak odnośnie meczu z Górnikiem, to tylko ja mam wrażenie, że ten nasz nowy bramkarz to taki trochę ręcznik w bramce?
|
Tylko Ty, żadna bramka znacząco nie obciąża jego konta.
|
Videmont na treningu Sandecji.
|
I oby tam już został i zwolnił budżet płacowy. Jego przyjście tutaj było nieporozumieniem.
|
takie nieporozumienie że pójdzie do nowego sącza i zacznie grać na poziomie...
|
Cytat:
Problem jest taki że u nas niewiele dawał więc Kiko i Junco chcą się go bardzo pozbyć. Oby przypadł do gusty włodarzom Nowego Sącza wszak w Sandecji tam zapadają decyzje w sprawie transferów :) |
Cholera normalnie paka na LM Hugo,Korzym i Adu strach się bać.Na Sandencję wystarczy może okazać się wzmocnieniem
|
Ja mu życzę żeby odpalił i żeby wszyscy jego krytycy z tego forum jeszcze za nim zapłakali.
|
@ashkeczup - to znaczy, że źle życzysz Wiśle.
Dla mnie Hugo choć z pewnością ma potencjał to pokazał się jako sfochowany gwiazdorek, któremu się nie chce zapierdalać na boisku. |
Videmont dostawal swoje ale najwyraźniej swoja postawa na treningach zrazil do siebie trenera i sztab. To raczej nie przypadek że w kazdym klubie w ktorym gral mial konflikt z trenerem. Może oczekiwał gry w 1 skladzie za darmo?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziwne wlasciwie, ze nie ma zadnego uzasadnienia dlaczego Videmonta sie pozbywaja wszak "suche liczby" mial calkiem niezle.
Podobno gosc ma trudny charakter i w kazdym poprzednim zespole konfliktowal sie z trenerem. Byc moze w tym wypadku rowniez sfrustrowal sie faktem, ze przegrywal rywalizacje z Maleckim i Boguskim (a pozniej rowniez z Bartoszem) i zamiast walczyc o miejsce to psul atmosfere w druzynie. Moze glosno w szatni krytykowal decyzje Kiko? Tak sobie tylko spekuluje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
co takiego pokazał przez pół roku żebyśmy uważali, że swoją grą pociągnie Wisłę w górę? Dla mnie nic. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl