![]() |
Cytat:
|
Możecie polecić jakąś zabawkę dla 2 letniej dziewczynki. Coś co na pewno wywoła u niej interakcję ? :) cena nie gra roli bo to ma być prezent od ojca chrzestnego , więc szczęki biesiadników mają być na podłodze ;)
|
Cytat:
|
Jeśli ktoś zna jakąś osobe która jest w posiadaniu racy albo flary i nie potrzebuje jej na teraz proszę o kontakt jest mi potrzebna pilnie a nie mam czasu na jakieś wysyłki w internecie.
|
Proszę o kontakt na priv kogoś kto ostatnio zamykał konto w BZWBK
|
Czy w Decathlonie istnieje możliwość wymiany towaru?
tzn. kupiłem rozmiar za mały i chciałem po prostu wymienić na większy. Metki są na miejscu. |
Jest możliwość, jeżeli towar jest nie używany i nie uszkodzony, na podstawie paragonu lub karty stałego klienta do 30 dni.
|
Kumpel otrzymał dzisiaj mandat.. Kiedyś słyszałem, że za pokazanie mandatu można zjeść (za darmow) pizze w Jeff's w GK. Czy ta promocja nadal istnieje?
|
Witam!
nie mogę na allegro znaleźć potrzebnych mi części samochodowych nie znacie jakichś innych stron gdzie mógł bym dostać używane części do Subaru Justy bo chcąc zamówić nowe to za same chamulce bym dał więcej niż za samochód...;/ |
Czy ktoś był w w factory outlet w Modlniczce. Dzisiaj otwierali. Chodzi mi tylko czy warto tam jechać czy ceny z dupy a nie outletowe ?
|
Jeśli posiada ktoś materiały (mapy, artykuly,plany miasta, ksiazki, przewodniki,etc) po NOWYM WISNICZU chcetnie odkupie!!!
PRIV |
Mobilki bardzo korkuje się skrzyżowanie Długiej z Alejami w godzinach koło 17 ? Potrzebuję szybkiej odpowiedzi !
|
Tomo a o które skrzyżowanie dokładnie Ci chodzi? I jaki kierunek? Alejami w stronę Politechniki czy w stronę Radia Kraków, czy może jedziesz Długą od strony Rynku? Mieszkam blisko to mogę coś bliżej powiedzieć. Jak coś to PW :)
|
Planuje wjeżdżać od Bratysławskiej i chcę skręcić w prawo w stronę Radia Kraków !!
E Dzięki David. ! |
Z reguły stoi się trochę przy zwężeniu na Prądnickiej, za pętlą na Kleparzu ( w Twoim przypadku przed) i potem na światłach ale w prawo masz strzałkę i jeśli Aleje pozwalają to w miarę płynnie idzie. Myślę, że max 15-20 min.
|
Jak sprawdzić ile zostało do wykorzystania danych w ramach korzystania z Internetu w sieci T-mobile (abonament)?
|
Mam pytanie odnośnie tych podpisów- do kiedy trzeba przekazać listy SKWK?
|
Cytat:
http://.......pl/news/show/7510_nagrody_za_podpisy |
Poleci ktoś dobrego dentyste w normalnej cenie?
|
Pytanie do zorientowanych w topografii Londynu i w tamtejszej komunikacji:
1. Jaką linią metra dostac się z Piccadily na stadion Chelsea a potem na Craven Cottage. 2. Czy odległości między Oxfprd Street - Piccadily - Trafalgar Square są duże? Głównie chodzi mi o to czy z buta da się to przejść :) |
Cytat:
2. Ja między tymi wszystkimi miejscami pomykałam zawsze z buta praktycznie, dla mnie centrum Londynku mimo że może nie jest malutkie to jest tak fajne że z największą przyjemnością można pochodzić. Oczywiście jak ma się troche czasu i pogoda daj radę ;) |
Jesli ktos z forumowiczow jest z UJ z Wydzialu Zarzadzania i Komunikacji Spolecznej - bardzo prosze o PRIV! Mam b. wazna sprawe :) HELP
|
pytanie do tych którzy byli w jakimś klubie typu ' go go ' w krk.
Poproszę na priv, mam 2-3 pytania. Dzięki |
LUDWIK JERZY KERN tytuł;W POBLIZU BARBAKANU jest ktos mocny w necie i znajdzie mi tekst ,za nic nie moge odnalez calosci a musze miec dla dziecka na poniedzialek ,dacie radę?
|
znacie może jakąś podobną stronkę do kinomaniak.tv gdzie po rejestracji można oglądać filmy przez neta bez limitu??
|
poszukuję materiałów dotyczących żywienia torbaczy. prv, pilne!
|
zna ktoś strony typu pajacyk.pl lub pustamiska.pl, gdzie można pomagać poprzez klikanie w bannery?
|
Cytat:
|
Czy kurtki north face windstoppery nadają się na zimę ?
|
Cytat:
http://polskieserce.pl/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
podbijam wazne!!
LUDWIK JERZY KERN tytuł;W POBLIZU BARBAKANU jest ktos mocny w necie i znajdzie mi tekst ,za nic nie moge odnalez calosci a musze miec dla dziecka na poniedzialek ,dacie radę? |
Zatrucie jedzeniem co doprowadziło do ostrego nieżytu jelit i żołądka i pobyt 3 dni w szpitalu. PZU uzna do ubezpieczenia?
|
Cytat:
Rzep, polecam na główną taką stronę: http://humanitarni.pl/ Masz wszystko na jednym ekranie |
Na jakiego meila mam napisac w sprawie kupna szablonow?
|
W jakich godzinach będzie czynna Strefa Kibica w najbliższą sobotę?
Tj. 29.10.2011 :) Pozdrawiam! |
Pytane dość poważne ale sądzę że jakis pasjonat się znajdzie:
jak wygląda sprawa ze znaleziskami? 2przykłądy 1) odkopuję coś u siebie w ogródku czy jest to moje czy państwa (czy to prawda że wszystko zależy od wieku tego znaleziska) 2) odkopuję coś na terenie państwowym - jak wyżej pilnie potrzebuję jakieś porady |
Cytat:
|
Czy ktoś był w w factory outlet w Modlniczce. Dzisiaj otwierali. Chodzi mi tylko czy warto tam jechać czy ceny z dupy a nie outletowe ?
ponawiam |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl