![]() |
Jedzie ktos może na mecz reprezentacji w sobotę do Łodzi? Ja jadę i dlatego pytam czy będą jacyś wiślacy? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
|
ponoć pod rynkiem krakowskim jest muzeum...
czy możliwe jest już zwiedzanie? i jeżeli ktoś był, to czy warto się tam wybrać będąc akurat w pobliżu Krakowa? bo resztę mam zwiedzoną, chyba że coś nowego powstało w ostatnich latach godne uwagi ;) |
jest, ale zwiedzanie póki co niemożliwe bo jeszcze jest niewykończone.
mają na jesieni otworzyć, choć ostatnio wyczytałem że niewykluczone jest jakaś obsówka http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357..._ZDJECIA_.html |
W jakiej liczbie stawiliśmy się w Wiedniu na meczu z Mattersburgiem?
|
Czy w ofercie Zetafon w orange,gdy doładuje się kartą za 50 zł ,to przedłuża ważność konta o 3 miesiące czy o miesiąc?
|
Cytat:
http://www.orange.pl/portal/map/map/...=1258307742656 Wychodzi że miesiąc, ale lepiej chyba zadzwonić i się upewnić. (opis oferty) |
Cytat:
Od 24 września kiedy to o 20.00 nastąpi otwarcie możliwe będzie już zwiedzanie nowej atrakcji Krakowa. |
Wiecie może czy pizzeria Olimp przy Czarnowiejskiej jest już ponownie otwarta ?
|
Znacie jakieś fajne strony z motywami/tematami do telefonów Nokii 6300, 7230 i X3 ?
|
Cytat:
|
Miał ktoś kiedyś tak ze dzwonił do was wasz numer?? Dzisiaj dzwonil do mnie z 10 razy, jak odbieram to slysze tylko jakies pikanie. O co może chodzic??
|
Od wczoraj, po treningu na rowerku stacjonarnym ciepną mi nogi,ręce w nocy przez to spać nie mogłem a dzisiaj noga lewa i prawa .Co to może być? mam 21 lat czyżby niedobór żelaza?
edit łykam :/ wczoraj mnie naszło i tak trzyma do dzisiaj z przerwami. |
jak masz skurcze to magnez łykaj
^kup sobie taki z większą dawką np neomag forte bo tu w 1tabletce masz 100mg Mg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tu powinieneś coś znaleźć. Tylko żeby pobrać musisz się zarejestrować. |
Poleci ktoś jakiś sklep w Krakowie, gdzie kupię w miarę tanio ładowarkę do laptopa Siemens?
Albo orientuje się ktoś, czy da się wymienić tę końcówkę od ładowarki? Jeśli tak, to gdzie? |
Był ktoś z forumowiczów w Hurghadzie ? Jeżeli tak, proszę o kontakt na priv, mam kilka pytań.
|
Kupował ktos moze na jakiejs stronce typu "kupbilet" bilety na Lige mistrzów? Bo szukam jakiejs takiej stronki abym mogl kupic i najlepiej odebrac w Polsce bilety na mecz LM Bayern- Roma 15 wrzesnia.
|
Cytat:
|
Potrzebuje serwis z ogłoszeniami o pracę ( wszystko oprócz krakow.gumtree.pl )
|
Cytat:
|
Witam mam pytanie jak jedziecie do Rzeszowa?
|
jak przyjmuje okulista na Żeromskiego. Nie mogę się tam dodzwonić, a na ich stronie nic nie pisze... może ktoś wie? interesują mnie godziny wieczorne 19-22... WAŻNE !!
|
Cytat:
|
od kiedy na Cyfrze+ są kanały polsatu? (polsat, polsat 2 oraz polsat info)
ok juz sobie znalazlem, jak by ktos byl zainteresowany to wklejam Cytat:
|
Znajdę jakiś dobry zakład ortodontyczny w Podgórzu/ na Kazimierzu? Ktoś kto jest zadowolony z usług niech się odezwie i coś poleci :)
|
Cytat:
Skąd Wy się bierzecie ludzie ?! |
jadąc do Wieliczki muszę mieć ten bilet aglomeracyjny? czy wystarczy zwykły?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl