![]() |
ma ktos word portable pl szukam na necie i slabo ,bylbym wdzieczny (wazne)
Cytat:
|
Gdzie w Krakowie kupie sznurówki firmy nike ?
|
Mam problem z Jav± - nie działa poprawnie (m.in. nie mogę grać na kurniku), gdy próbuję j± usun±ć wyskakuje mi takie okno i przerywa deinstalację. Poradzi kto¶ co¶?
Dziękuję bercik, mimo tego sarkastycznego tonu :> |
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Posiada ktos Windowsa XP w wersji live usb ? Na wszystkich warezach linki padly
E: podziekowal |
Czy tylko mi sie wydaje czy Macy Grey w Gdańsku jest napruta jak szpak? ;>
|
|
obiło mi się o uszy że na STADIONIE NARODOWYM ma być ...kaplica!!!??? czy to jakiś żart czy naprawdę juz kogoś porąbało?
|
Czy ulica Reymana jest już otwarta dla przechodniów?
|
jaki jest tytuł utworu lecącego w tle filmików (np. pierwszego) z tej strony: http://chamonix-meteo.com/ ?
|
Orientuje się ktoś jakie są limity dzienne/jednorazowe przelewów przez internet na izzyKONCIE w mBanku?
|
Ma moze ktos jakiegos starego laptopa do oddania?
|
Ile by było za takiego 3latka??
pentium D 2,66 ,chyba 2,8 śmiga karta graficzna nvidia gs7300 czytnik kart nagrywarka samsung - chyba (i chyba jeszcze jest dvd) 1gb ram (GoodRam) obudowa czorna (sie porysowała od góry) +ORYGINALNY WINDOWS XP stacja dyskietek będzie do tego dysk twardy 250GB (jeszcze na gwarancji -samsung) karta sieciowa |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
potrzebuje zrobić do piątku 6 nadruków na koszulki... ma ktoś firmę albo wie gdzie tanio i szybko mogę coś takiego zrobić??;]
czekam na prv. pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie jest..
|
Od której wersji gadu rozpoczyna się taka opcja że mam otwarte jedno okienko rozmowy a w tym zakładkami przedzielone parę osób do rozmowy ??
Dodatkowo, mam problem z YouTube mianowicie jak powiększam obraz filmiku to wyskakuje mi białe okienko na cały ekran, słychać głos a nie widać obraz, co może być przyczyną ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
gdzie znajdę odcinki Włatców Móch do ¶ci±gnięcia w avi bez cenzury?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
edt: czesiulek.net |
Cytat:
|
Gdzie znajde wyniki egzaminu na technika mechanika? prosze o link:)
|
gdzie w Krakowie można kupić porządny parasol? oszaleć można z tymi marnymi parasolami za 10 zł, kolejny mi się popsuł. najlepiej taki krótki, rozsuwany.
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 20:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl