![]() |
Cytat:
"Leo why?" - "because" :D P.S. Ni_Ma come to me:D Debowe :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A i Kamilu, dziękuję że przywróciłeś swój avatar - tak oficjalnie :) |
Pio zadzwoniłbyś do mnie wreszcie! Ustawiłbyś się na piwo... nic nie powiedziałeś, że jesteś w Polsce:|
P.S. Anty Pio Front :-P |
Cytat:
wszyscy kolację jedzą... :lol: :lol: |
Cytat:
Ale za Anty Pio Front to lecimy battle na freestyle'u :) |
Cytat:
|
Cytat:
tak dosłownie jak tegoroczny Rajd Dakar? :lol: |
Sensowna nuta, lubię takie.
|
Panie i Panowie... miałem napisac wogóle łaj ale postanowiłem zrobic z siebie mniejszego kretyna i napisałem way...Oj nie znacie się na dżołkach :D:D:D
|
Zaraz ide spać, drugi dzień abstynencji minął mi na porządkach w pokoju i nauce... ninja musi być tawrdy:D
|
to też mi sie podoba
http://piomistyk.wrzuta.pl/audio/2Dm...teraz_prod_mcs Wisła - spoko znamy się, kto jak nie my mamy się znać, no sam powiedz ;) |
Dokładnie, my się znamy jak mało kto, tylko niekóre dżołki są jedynie dla wtajemniczonych, co nie?
|
http://tjomek.wrzuta.pl/audio/oUbI5z...actor_-_navras Kawałek który mi ryje psyche od jakiejś godziny
|
Cytat:
Cytat:
a to ci psikus - się zrobiły 4 gwiazdki :D |
W sumie, dołożę swoje 5, bo tylko słowo "wspaniały" tu pasuje hahahahaha,, Przypomniał mi się "Ferdynand Wspaniały". Pamiętacie takie książki? :P
http://www.wydawnictwoliterackie.pl/ksiazka.php?ID=628 |
no BA! Miał taki wielki pysk:D
|
Cytat:
A jeśli chodzi o książki, to zastanawiam się jaką sobie w poniedziałek zakupić... |
Cytat:
a tak w ogóle, to myśle, że bardziej się Leszkowi Blanikowi tytuł najlepszego sportowca należał. niby sobie też myślałem, że Kubica pierwszy, ale z drugiej strony to Leszek już trochę lat ma, złoto zdobył, a Kubica to pewnie jeszcze kilka lat pojeździ i może nawet większe sukcesy będzie odnosił.. |
Cytat:
|
"Wielki Marsz" Kinga, ale to było jeszcze w pierwszej połowie 2008roku. Po powrocie z Norge odkładałem nowy zakup na później i się obudziłem dziś, że czas najwyższy :)
|
Ja polecam poraz kolejny "Traveler" Johna T. Hawksa - jedna z najlepszych książek jakie czytałem
Guten nacht:D |
Ja na wakacjach się tak w książki obkupiłam, że ciuchy musiałam wysyłać pocztą, a w walizce książki taszczyłam,, Dopiero połowę ogarnęłam. A w międzyczasie jeszcze wypożyczam. Nie będę nic polecać, bo gusta różne :).
|
stali bywalcy dorzucili po piątce - i tak powinno być :)
wg mnie najlepsza książka Kinga!! |
Cytat:
Zacytuje Pawła Zarzecznego który wypowiedzial się po złotym medalu Majewskiego: "I co synowi 9 kilową kulę kupię?" Kubica jest znany na całym świecie, a Blanik ledwie w Polsce i wsród ultra fanów skoku przez konia. Prosty przykład każdy człowiek który interesuje się ogólnie sportem na świecie, taki paragwajski Gucio25 zna Kubice, a Blanika ?? edit: oooooooo maj gudnes 1000 post :P |
Cytat:
guten nacht :) |
Cytat:
Gute Nacht Wiem, wiem, pan jest poliglotą, cholera nie mogę tego znaleźć na youtubie :/ Hydrozagadkę wykasowali... |
Cytat:
|
"...Wszyscy wielcy humaniści k#!#a jego mać..." :D
|
i to w lóźnym...!!!
:D |
"... i jak ja stanę przed Bogiem? Czy Bogami może? Co będę prezentował gdy przestanę być? Jaki będę miał bilans? Jakie winien i ma? Humanista bez łaciny i greki, inteligent bez choćby angielskiego, rosyjski słabo i w razie czego „danke schoen”...." :):)
|
...yhm...że co?? a o co chodzi??
;) dobranoc Wszystkim |
Podli ludzie, na chwilę ich zostawić to już nawymyślają, a to zaczną obgadywać, a to do zupy naplują albo cofną się w czasie zamienią dwa słowa w jedno słowo i potem człowiek wychodzi na głupka. Dam wam dodatkową satysfakcję, jak mama to przeczytała, to się popłakała, wszystkie polonistki już do mnie dzwoniły, a ojciec kazał mi założyć rodzinną czapkę pokuty i iść na klęczkach do Częstochowy. Jednoześnie prysły moje marzenia o literackim Noblu. Jesteście złymi ludźmi :( . Dobrze chociaż, że nie jesteście złośliwi :D .
|
My nigdy nie jesteśmy złośliwi! :D
Dobranoc wszystkim!! papapa :) |
Ni_Ma, winszuję znajomości cytatów :) - to ponoć z niemieckiego wünschen :D
Uranie, pamiętaj że Twoją stronę trzymam, jako współparafianin :D |
Ja wiem, że współparafianin trzyma ze mną, tylko ja mam takie różne dziwne maniery w mówieniu/ pisaniu. Często zwracam się do ludzi per chłopcze albo dziecko lub zamieniam na liczbę mnogą jak za komuny :D .
|
Od dziś mówcie mi: "Rozmywacz Pozytywny" :D :rotfl:
|
dobranoc .........
|
Cytat:
Cytat:
|
Gucio25 ma dwa konta:D
|
Cytat:
Guciu, nie zapominaj, że oba głosy dostałeś od KOLEGÓW, nie koleżanek:D A pietruch głosował sam na siebie, co za ludzie:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl