![]() |
Cytat:
Ale co z tego? Gra się do gwizdka a Cabaj zachował się jak idiota. @Vinci: Mam szczerą nadzieję, że nie ostatni :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co jest lepsze dla drużyny?
Stracić w 4 minucie bramkę i grać w 11tu czy stracić w 4 minucie bramkarza i grać w 10ciu? |
Cytat:
Kocur- fakt, źle napisałem. Nie był na pozycji spalonej, tylko był na spalonym. Ale można to było wywnioskować z dalszej części mojej wypowiedzi ( 'to zawodnik Jagi był na pozycji spalonej, gdy wychodził sam na sam z Cabajem' ) |
Cytat:
z punktu widzenia przepisów to całkowicie dwie oddzielne sprawy o czym np. nie wie 99% komentujących w TV na pozycji spalonej nie bierze udziału w akcji - siedzi na trawie przy lini końcowej boiska i drapie się po jajkach - ale jeśli dostanie piłkę i pójdzie na bramkę to jest na spalonym. z powodu obecności kogoś pozycji spalonej nie przerywa się gry. co nie zmienia faktu że Cabaj pojechał po bandzie kolejny raz :-) |
Prawdą brutalną jest również fakt, że gracz Jagiellonii wiedział co robi... :-) Nie podniósł nóżek żeby przeskoczyć Cabaja tylko je zostawił, co by Cabaj go ściął :-) to ci spryciula :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Można też napisać: "Ewidentny błąd sędziego".
|
Ja do dzisiaj nie mogę zrozumieć dlaczego ciągle broni Cabaj, a na ławce siedzi taki Olszewski.
Ale to dobrze, 2 liga coraz bliżej.....mysle, że do końca rundy tak z 3 punkty jeszcze zdobędą i prawie styknie :D |
Cytat:
|
Cytat:
Oceniam jedynie skutki. Żeby nie rozmywać Wieczorek wraca do wodzisławskiej macierzy |
uff, jak dobrze że do Wodzisławia, przed meczem z nami przychodzi Rysiu.
oby to od początku tak rozpieprzył, jak w Zabrzu. :) |
Cytat:
A to w sumie dobre z poligonu na temat Cabaja: Cytat:
|
Wywiad z Cabajem
A w nim takie kwiatki jak: Cytat:
Cytat:
|
No widzisz, Krissu - jesteś sfrustrowanym kibicem Wisły Krakow, wypisującym bzdury :lol:
|
A mogę się dowiedzieć w końcu, gdzie na tym forum jest jakiś temat poświęcony panu Cabajowi? Też chcę popisać jakieś bzdury na niego, a nie wiem gdzie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tylko po co prowokacyjnie ułozone pytania, a odpowiedzi dziennikarz nie uzuyskał, efekt zerowy no chyba że kogoś chcemy osmieszyć a nie uzyskac odpowiedź na pytanie ;-) |
Wiesz.. kwestia gustu ale dla mnie nie powinien tak zbywać dziennikarzy.
Powinien mieć odwagę powiedzieć, że ostatnio kilka razy spierd...ił mecz. Tak jak to zrobił Boruc po meczu w Bratysławie. A, że dziennikarze zadają prowokacyjne pytania to normalne przecież. edit: "To na pewno sfrustrowani kibice Wisły Kraków" Kuźwa... Trzeba wstydu nie mieć i tyle. |
Cytat:
Myślę, że ostatnią rzeczą, jaka może sfrustrować kibica Wisły są interwencje Cabaja. Ba - dla mnie to one mają własności terapeutyczne. |
Cytat:
Cytat:
chociaz w sumie kwestia gustu co kto od kogo oczekuje Cytat:
|
http://www.legia.net/news.php?id=31677
delegat sie popisal... kurva mac jakby byly czarne rece to by nic nie zrobil |
Cytat:
Widać, że coraz bystrzejsi w tej naszej piłce... |
Cytat:
Gdyby ktos zadzwonil do niego z "prowokacyjnymi pytaniami" - podejrzewam, ze zareagował by inaczej. A dziennikarze to hieny. Często przeinaczający fakty i wyciągający zdania z kontekstu. Przynajmniej większość z nich. Nie dziwię się piłkarzom, ze nie chcą z nimi rozmawiac. Zwlaszcza przez telefon. Vide Sobolewski.. |
Cytat:
|
Cytat:
niestety sobie teraz odpocznie przez 2 mecze :( |
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-uciec,1206341
"Piłkarz Cracovii, Semjon Milosević jest zdziwiony faktem, że jego zespół zajmuje ostatnie miejsce w tabeli. Jego zdaniem poziomem drużyna "Pasów" dorównuje Legii i Wiśle" Ja nie wiem skąd oni ich biorą :rotfl: |
Wiesz, swiezy jest w tej lidze i jeszcze wiele rzeczy mu sie wydaje :)
Krzynowek ma podobno wyladowac w Gorniku. http://www.sport.pl/pilka/1,73556,58...problemem.html A przyszloroczne jaja juz sie zaczynaja :) http://www.sport.pl/pilka/1,65029,58...e_Widzewa.html |
Cytat:
|
Jak na razie "nasz" trener wykonuje świetną robotę w Bełchatowie :-p
|
Cytat:
|
Jak "nasz"...Majewski już przecież odszedł w siną dal.:( Teraz Płatek....no ale to też jest szkoła niemiecka więc zamienił stryjek siekierkę na kijek:P
|
no to nam chłopaki Janasa sąsiadkę zza Błoń skopali niemiłosiernie.
ale mają serię od 3 kolejkii: remisy pół na pół z porażkami. Niedobrze, może nie być derbów (w przyszłym sezonie). |
Co zrobil sedzia ze Platek tak placze ? Czy to tak dla zasady ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl