![]() |
Cytat:
|
Jak ktoś ma karnet a nie idzie na mecz z Tottenhamem to odkupie bilet.Jak coś to priv.
|
Wie ktoś może ile kosztuje na Węgrzech ta ich tradycyjna wódka pálinka? Chodzi mi o cene w forintach jak i przelicznik na polskie złotówki. A i czy mają tam jakieś dobre piwo :) Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
Gdzie mogę pobrać bramki LIVE z ligi szkockiej(chodzi o stronkę w której dodawane sa w miare na biezaco i nie posiadaja zadnych napisów z adresem stronki, komentarz moze byc zagraniczny)
|
Kiedy jest jakieś dłuższe wolne w szkole ??
|
Cytat:
Coś znalazłem: Cytat:
|
Cytat:
swieta Bozego Narodzenia :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie mozna dostac Hel lub sześciofluorek siarki ? :)
|
Zapytam o to jeszcze raz, tylko proszę o 100% odpowiedź.
Czy TVP info to stare TVP3 dostępne na antenie naziemnej (zbiorcze w blokach) i na tym kanale będzie transmisja z Londynu ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mic przy ul. Grzegórzeckiej jest sklep z jakimiś odczynnikami chemicznymi, być może tam znajdziesz??
|
Bluzy Zerosix w jakiej cenie na Tomexie :?: orientuje się ktoś może ;> PILNE ;)
|
visa electron to tylko karta debetowa, czy sa tez karty visa electron kredytowe?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jest taka możliwość w winampie, żeby sterować nim bezpośrednio z paska zadań bez konieczności otwierania okna za kazdym razem jak chce przerzucić piosenke ? wiem ze jest taki bajer w windows media playerze, wiec jakby ktos miał namiar na taka opcje w winampie to niech krzyczy.
coś takiego jak to: http://i34.tinypic.com/2vjwhuh.jpg |
Ma ktoś jakieś dobre nagranie: Ole! Super Wisełka! ?? Szukałem, ale znalazłem tylko takie co prawie nic nie słychać...
|
W sobotę Garbarnia Kraków-Unia Tarnów,bedą kibice gości w Krakowie??a wogóle wybiera się ktoś z Krk na ten mecz?? :D
|
Cytat:
nikt nic?.......... |
Mam zamiar kupić słuchawki DO GRANIA( i nie tylko) do 100zł. Zupełnie się na tym nie znam. Poczytałem trochę i wielu chwali Creative Fatal1ty Gaming Headset, może ktoś je ma? A może inne?
|
Cytat:
Są przystosowane do gier i stworzone przez sławnego gracza o nicku " Fatal1ty " :D |
orientuje sie ktoś jak teraz wygląda przejazd autem przez rondo grzegórzeckie? Głównie to chodzi mi czy przejadę od Dietla do r. mogilskiego? bez objazdów?
|
jadąc od dietla/grzegórzeckiej możesz jechać tylko w prawo na most.
lepiej bedzie przejechać daszynskiego, potem w lewo koło galerii kaz. i od tamtej strony dojechac do grzegórzeckiego, wjechac w al. pokoju i tam w pierwszym mozliwym miejscu zawrócic. jak zawrócisz możesz jechac w strone mogilskiego. ps. mam nadzieje ze nic nie popieprzyłem ;) |
Cytat:
ps. Napisz co to za dysk jest |
Cytat:
|
szukam serwisu podobnie działającego na zasadzie allegro - aukcje ale tam sie licytuje zlecenia np: reklame stron internetowch czy wykonawstwo
|
Cytat:
|
Jest jakaś możliwość zabezpieczenia profili np na gg przed programami hakerskimi,bo siostra sie wczoraj wjeb*** w odwecie za kawał zrobiony koleżance i co najgorsze przeczytała wiadomości z moją nową koleżanką :P
|
Cytat:
|
wie ktoś czy dzisiejszy mecz będzie można oglądnąć w Jamie lub U Wiślaków ??
|
Cytat:
Raczej tak. |
Czemu dawniej ekipa zajmująca się oprawą na Wiśle nazywała sie ULTRAS WISŁA a teraz nazywają sie ULTRA WISŁA ? Jest jakaś różnica między znaczeniem tych nazw?
|
Cytat:
jeśłi sformatowałeś go na inny system plików to moze byc kupa. tak mi sie wydaje, bo mam dwa dyski jeden z linuksem z systemem plików ext2 chyba, i przy instalacji win, tamtego dysku nie widzi.... |
Koszulka
Siemka,
Znalazłem coś takiego w sieci: http://www.2future.pl/Produkt/256/ko...czem,_t-sketch Co myślicie o takiej koszulce? |
Uzywal ktos z Was Dosera? dziala to? :P Ew. ktore dosery?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl