![]() |
A kim jest ten jegomosc, ktory siedzi kolo Marcelo? Czy to przypadkiem nie Konieczny ?
|
Cytat:
Pamietasz moze jak pisales o tym ze Costly jest w Wisle i inne bzdury ? |
Cytat:
Nie ,nie.To nie Marek Konieczny, aczkolwiek nie wiem kim jest ten jegomość. Cytat:
Cytat:
Ale myślę że twoja napinka z opcją negocjacji kontraktu przez Marcelo,prawie dorównała głupotą do tej mojej z przed pół roku :-) Poza tym to o takich rzeczach na p.w się raczej pisze. |
Szyman423 na przyszłość dodaj uśmieszek, bo widzę że tu ludzie niektórzy są lekko drętwi i nie kumają żartów.
|
|
Najbardziej po*******ony tytul w tym roku, gratulacje dla Karcza (pewny jestem ze w tym bo watpie zeby ktos go przebil do konca roku)
a tak przy okazji farben , mozna wiedziec po co Ty ciagle wklejasz to samo? cos sie pojawia na oficjalnej czy TWSD, ktos to tu wrzuca a Ty po 5 dniach to samo tyle ze z gazety jakiejs wrzucasz ponownie, nie musisz odpowiadac bo Ty dzialasz jak jakis robot w amoku wrzucajac co po chwile powtorki, tylko przemysl to.. |
Popatrzcie na oficjalną na date meczu z Garbarnia. Fajnie to wygląda
|
Nie mogę znaleźć tematu meczu Garbarnia - Wisła, więc piszę tutaj.
Byłem dzisiaj na meczu Garbarnia z kimś tam, Garbarnia wygrała swój mecz 3:0. Na meczu około 150osób, w tym 20-30 śpiewało. Jest taki jeden śmieszny Pan w meksykańskiej czapce z dużym brzuchem co krzyczy i prowadzi doping, posiadają również bęben. Bardzo denerwowały mnie piosenki typu "hej hej Garbarnia", gdyż kojarzą mi się one z dopingiem "tych" z gorszej strony błoń. Mam nadzieję, że zjawimy się w dużej liczbie ( już w sobotę ); pokażemy się jak najlepiej pod względem dopingu, a także również wywiesimy flagi ( Garbarnia wywiesiła na meczu dzisiaj 3,4 flagi ). Bardzo bym chciał, żeby zjawił się ktoś z dwójki Guli-Marin, gdyż oni są niesamowitymi napinaczami i takich osób w ruchu kibicowskim Wisły potrzebujemy jak najdłużej. WSZYSCY NA GARCĘ! WSZYSCY NA CZERWONO! |
Cytat:
|
kiedy jest wyjazd do Barsinghausen?
|
Cytat:
Ps.Mam nadzieje,że skompletują kadrę i będzie super!!:-D |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...vanic_w_akcji/
No niesamowice dynamiczne ten obrońca :D Zabawie się w proroka i powiem Wam że kolesia w poniedziałek już nie będzie :D |
nie chciałem oceniać Alemało, ale musze powiedziec, ze myśle że byłbym lepszy na tej pozycji niż on.
|
zobaczymy jak się spisze z Garbarnią bo trening to jednak co innego niż mecz
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja swoje zdanie wyraziłem,tak własnie dzieki 2 minutowej migawce, widzialem jak zawodnik przyjął piłke, jak zawodnik podał. To mi wystarczy by ocenić go wg. swoich kryteriow. Scoutem, owszem z chęcią bym został i licze ze w przeciągu paru lat tak bedzie:) |
Cytat:
Jak ma sie taka profesonalna siatke scoutingu ktora sie nazywa towarzysz Zdzislaw Kapka ,to sie potem dziwic ze tacy Aleomao sa u nas |
Cytat:
|
bedzie jakas relacja?
|
szlag, ale mnie przemoczy :) a liczyłem na słoneczko.
Mam nadzieję, że unikną jakiś urazów na takim śliskim boisku... |
Oczywiscie jakby nie moglo zaczac padac po poludniu. Czlowiek by chcial kulturalnie dziewczyna wziasc na mecz to mu bedzie lalo jakby potop mial byc.
|
Cytat:
kontuzja klops i od nowa brak drużyny przez pół sezonu |
Według ustawienia gramy jednym napastnikiem :P ciekawie wygląda środek pomocy Jirsak, Sobolewski, Garguła :D oj żeby taki był zabójczy w lidze :) i w pucharach
|
Cytat:
skład wyjściowy Wisły: Jovanić - Alemao, Marcelo, Cleber, Piotr Brożek - Łobodziński, Jirsak, Sobolewski, Garguła, Junior Diaz - Paweł Brożek czyli be or not to be dla Alemao ;p |
Cytat:
|
nie ma żadnych niespodziewanych testowanych graczy (na ławce)?
|
Cytat:
na ławce .. Boguski , Mączyński i to tyle Kirm na MŚ, Małecki ma urlop po wycieczce ( 3 minut gry z Finami ) ze Smudą W takim systemie Paweł Brożek znowu może stać sam w polu karnym , bez jakiegokolwiek wsparcia , gdyś środkowi pomocnicy będą bardziej zajęci odebraniem piłki niż wyjściem na wolne pole ( a tak by się sprawa miała przy dwóch napastnikach . Owszem , w wielu meczach to może się sprawdzać , jednakże czy to Wisła , czy to kadra zawsze odnosiła najwieksze sukcesy grając dwoma napastnikami . Wszelkie eksperymenty wychodziły nam raczej na złe . ( gra 3 obońcami za Dana , diamenty Janasa czy zagęszczenie środka pola u Leo i mowa tutaj ogólnie o polskich piłkarzach ) |
"Cleber głową trafia w słupek!" Żeby nie miał wstrząsu mózgu xDxD Nie no może nie będzie potrzebny następca z Głowackiego bo mamy Clebera :)
|
Kurto
Jarosiński Singlar Mączyński Kowalski ja cie krece..ale mamy ławke..szkoda gadac...i oni nie chcą robic transferow, bo nie maja kasy..to kim by bedziemy grac? |
Cytat:
|
a gdzie jest Boguski? Nie ma go ani na lawce, a nie w wyjscowym skladzie
|
A z drugiej strony to dlaczego Małecki dostał wolne po zagraniu minuty a Diaz który zagrał trzy mecze ( chyb w pełnym wymiarze) trenuje teraz z drużyną?
Karherop - to żę największe sukcesy osiągaliśmy grając 4-4-2 to bardziej zasługa tego że wtedy mieliśmy najlepszych piłkarzy a Szymkowiak który był takim rozgrywającym miał bardzo dobrą wydolność i odwalał kawał dorej roboty w środku również w destrukcji i trzeba dodać że wtedy większość drużyn grał 4-4-2 a teraz to się zmieniło i ciężko jest Wiśle grać dwoma pomocnikami w środku pola przeciwko trzem rywalom . Oczywiście Kasper zdecyduje jak chce grać ale myślę że najwyższa pora by "pomału" zmieniać ustawienie i transfery robić już bardziej pod 4-3-3 czy też 4-5-1. |
Relacje się trochę różnią... Wg oficjalnej strzelił Paweł B, a wg nieoficjalnej Piotrek B.
|
To strzelił bramkę Piotrek czy Paweł bo na oficjalnej jest Paweł , a tu Piotr :-D
|
bo Małecki to Polak i chlopak musi po ciezkim sezonie odpoczywac :)
ciekawe co z Rafalem Boguskim, bardzo uboga nasza lawka, 3 zawodnikow z pola ( w tym dwoch obroncow) |
Cytat:
tak poza tym martwi mnei fakt , że n ławce nawet nie żadnego młodego napastnika/ skrzydłowego z ME , czyżby byli aż tak słabi ? przeciez i Garbarnia nie jest żadną potęgą i można by sprobować Jelenia czy Rado |
Na oficjalnej już poprawili. Pierwszą strzelił Pietia ;)
|
Haxijaj - poznajecie?
|
Jeżeli ktoś będzie miał jakąś informację dlaczego Bogusia zabrakło w tym sparingu to prosze o podzielenie się wieściami. Mam nadzieję, że nie kolejna kontuzja..
|
wlasnie tez zwrocilem uwage na tego goscia, kto to ten haxijaj?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl