![]() |
krótko i na temat patałachy
|
gdy oglądam grę Brożka to żałuję, że nie udało nam się go sprzedać do tego Fulham.. bo w aktualnej formie nikt go od nas nigdy nie kupi..
|
Cytat:
Fizycznie tak. Taktycznie też dobrzy. Ale ich gra ogranicza sie do obrony 10 zawodnikami i długimi piłkami na tego "Lafertiego". Cytat:
Co on ma sie po piłke cofać do połowy boiska i sam biec na bramke? On jest JEDYNYM NAPASTNIKIEM i ma tylko czekać na piłki. I doczekać sie niestety nie może. |
Roger jak dla mnie out
Kuba wychodzi kilka razy na pozycję na prawym skrzydle, a nikt mu nie podaje. Dostaje piłki tylko gdy jest kryty. To jakiś sabotaż? Przegrywamy wszystko w środku |
element:
Tak jak ktoś wspomniał - nie zniżajmy się do ich poziomu. A gwizdanie podczas narodowego hymnu jest dla mnie niskim poziomem. Zdecydowanie wolałbym, aby kibice zrobili przysłowiową "petardę" podczas naszego hymnu narodowego. |
Tylko jakim cudem mamy zagrac konstruktywnie w ofensywie skoro polscy pilkarze bedacy aktualnie w najlepszej dyspozycji ogladaja ten mecz sprzed telewizora.
|
Krótko i na temat.
Za PEREJRO --> SMOLAREK Za Jacek "Cały Szas Do Przodu :) " Krzynówka --> "Ten Z Amici" (w przyszłości Pi. Brożek) |
to teraz trenerem powinien zostać Smuda i ja Wam mówię, on zrobiłby nam reprezentacje jak repra za Górskiego z Dejną i Bonkiem :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie przesadzaj, aż tak się nie wyróżnia na tle równie słabo grających polaków. Nie od dziś wiadomo że Paweł nie jest napastnikiem który ze swobodą potrafi minąć rywala i wypracować sobie samemu sytuacje sam na sam. Czekamy na podania, czekamy na gole ! |
Ja .......e, wchodzi Smolarek...
|
Wow! Wchodzi Smolarek, ktory od roku nie gra regularnie w pilke i ktory nie ma klubu! Teraz napewno wygramy, jestem juz spokojny :].
P.S - Smolarek, to swietny pilkarz...kiedy gra i kiedy jest w formie. |
Cytat:
Trzeba się szanować, pokazać klasę. Jak ktoś jest chamem to znaczy, że i ja też muszę nim być? Mi się wydaje, że nie. Cracovia ciągle spiewa o Wiśle, czy Wisła ciągle spiewa o Cracovii? |
Smolarek poczarował, poczarował, pomieszał kulasami i wycofał... imponujące.
|
Po cholerę wszedł Smolarek za Obraniaka? Jest lepszy jakościowo? Jest w lepszej formie? Nie, to po co?
|
Jesli chca wygrac ten mecz to musza zaczac przyslowiowo zap***dalac za pilka i walczyc a nie udawac gwiazdorow i truchtac sobie po boisku..
|
in plus + postawa Obraniaka, będą z niego ludzie
|
Spodziewałam się, że to nie będzie lekki mecz, ale takiej antygry w piłkę jaka prezezntuje polska drużyna nie widziałam już od dawna. Z drugiej strony, beznadziejnie gramy już grubo ponad rok ...
|
Przecież na to sie patrzeć nie da. Jak oni chcą wygrać grając na stojąco ;/
|
Podajcie m linka do stronki gdzie ten mec oglądnelub adres do sopcasta :) do boju Biało-Czerwoni :D
|
Czas na autokrytykę. Czy ktokolwiek się dziwi, że nasze kluby dostają co roku solidny oklep od anonimowych zespołów w pucharach? Jesteśmy tak słabi, że doprowadziliśmy do naturalizacji Rokera Perejro. Który to zdupcjony rzut rożny, wolny itp?
|
"Grają dla Wasyla, bo Wasyl postawił na Irlandię Północną".
|
Błaszczykowski do zmiany. Podobnie jak i reszta :-/
|
No ja pie*rdolę ! jak już Kuba nie gra to nikt nie jest w stanie tego pociągnąć :-/
P.S. Prawie 2:0... Wstyd że z takimi drwalami nie dajemy sobie rady. |
Dziekowac Bednarzowi ze sprzedal tak slabego grajka jakim jest Dudka za takie pieniadze..
|
Z Grecją zagrali b. dobry mecz (presing itp...). Pojechali na zgrupowanie (ciach, trach) kondycji, szybkości, umiejętności, taktyki---BRAK! Co do k**** to ma być???
|
Dudka - demon szybkości. A może oni tak jak w klubach - grają przeciwko trenerowi?? W każdym razie HSV na dobre przyjęło się na reprze.
|
Z taką pomocą, głównie jej środkiem, to na pewno nagramy. Żenada, mówi się o polskiej piłce klubowej, a reprezentacja nie jest ani trochę lepsza. Nic dziwnego, nasi grajkowie za granicą w każdym meczu wychodzą na murawę od pierwszej minuty.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
od 2 minut gramy całkiem ładną piłkę :)
|
Jak zaraz nie strzelom to już jesteśmy w dupie.
Edit : Noi strzelili... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Brozio - Król Asyst!!
|
z taką grą, to oni niech to lepiej przegrają. Z czym do ludzi, będzie kolejna kompromitacja na turnieju. Boruc nie zawsze pomoże
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja .......e, czy Roger choć raz dobrze dośrodkował z wolnego/rożnego ? czy nikt inny nie może tego robić ?
|
Czemu nie można tak od początku????
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl