![]() |
Cytat:
Nie jest warty grania za 20 zeta. Kiedy chłopak ma do wyjęcia już 130, to warto się nad nim zastanowić ;) Wszystko jest względne, a zależy właśnie od ilości zainwestowanej gotówki.:-D Valencię- Barcę grałbym over 2,5. |
Cytat:
teraz Kanade ogladam i czekam na Heatleya |
Cytat:
Jezeli mowiles ogolnie,ze kurs w graniach 1,3 jest nie do grania to wiadomo,ze nie kazdy gra za 5zł. Single+analiza+kurs nie za wysoki +odpowiednia stawka=zysk. Edit:No ja tak wlasnie mysle nad ta Barceloną.Za overem przemawia fakt,ze Valencia naprawde sporo strzela u siebie(2,5 gola srednia)Over meczow u siebie 81%. Barca na wyjazdach to dalej bardzo mocna druzyna,srednio ponad dwa gole na mecz.Valencia bramki murowac nie bedzie,sadze ze zoabaczymy tu sporo goli.Co do czystej 2 na Barcelone to bym sie akurat tu wstrzymal z rozsądku,choc intuicja mi mowi,ze skonczy sie 2-4 :) |
ja Barcelonę zagrałem że oba zespoły strzelą gola,kurs przyzwoity1,67
|
Panowie Barcelona musi wygrac mimo meczu wtorkowego z Chelsea ponieważ real ma tylko 6 punktów straty a valencia gra w tym sezonie bardzo przeciętnie tak wiec z czystym sumieniem moge polecić 2 kurs 1.95 Dzisaj tylko zwycięstwo WISEŁKO tylko zwycięstwo pozdro TSW
|
Wisła- Górnik 1
Legła- Amica X Bayern - Schalke 1 Valencia - Barcelona 2 taki troche ryzykowny |
Na weekend za grubiej :
Anderlecht-Dender 1 1.15 Valencia-Barcelona x2 1.2 Hull-Liverpool 2 1.4 Ako:1,86 Czy ja tylko nie widze,czy faktycznie na Bet-at-home nie ma zakladu na over/under Valencia-Barcelona ?:) |
Cholera... Jak mi jutro nie wejdzie kupon to odpoczynek od buków na jakiś czas.
|
dziś 100% skuteczności, 2 zakłady, oba trafione:
Hoffenheim- Hertha 2 Lens- Bastia 1 Polonia Bytom- Cracovia 1 kurs: 9 stawka: 10 zł wygrana: 81 zł Wisła- Górnik 1 Farul- Dinamo Bukareszt 2 Cork- Galway 1 kurs: 3,56 stawka: 50 zł wygrana: 160,20 zł Dobry początek weekendu, oby tak dalej. |
Braga,Ujpest,Furth weszły
no to czekam na Meksyk i może kasa będzie:) bo Ty jesteś fanem Oveczkina i WSH poprostu:D ale myślę że powinien dziś wreszcie coś trafić a Meksyk gra z Guatemalą do 17 lat a jak młodzi popili tequilli to może być róznie :) Batix ja wczoraj tylko na tym poległem a dziś 2 kupon "niepiłkarski" mi zawaliła Macareta gładko dostając w p.... |
Cytat:
Kovalchuk i Heatley nie zawiedli. Powodzenia! TRAFIONE:) |
BSC Young Boys Bern - Neuchatel Xamax FC 1
ja pier.. to sie skusilem za wasza pomoca :) na jutro Fulham FC - Stoke City 1 CF Valencia - FC Barcelona 2 kurs3,24 |
Cytat:
Haha ja pamietam jak YBB-Xamax polecalem over,2,5 a skonczylo sie 0:0 :rotfl: |
panowie potrzebuje kasy co doradzicie :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
G.Walasek-K.Bjerre 1
L.Adams-T.Gollob 1 L.Adams-H.Andersen 1 Valencia-Barcelona 2 G.Hancock-H.Andersen 1 Hull-Liverpool 2 wklad 5zl Do Wygrania 96.29 zl Taki dla zabawy :P |
Cytat:
|
Na czym polega zaklad "jedenastka" ? :>
|
na dzisiaj 2 kupony na "wariata":
Valencia-Barcelona obie drużyny strzelą Odra-Motor ilośc goli mniej niż 2,5 Stuttgart-Frankfurt 1 Heracles-Psv 2 Gloria-Politehnica 2 Stal-Widzew 2 Sassuolo-Ascoli 1 |
Cytat:
|
Cytat:
11 a b c d cztery rozne zdarzenia a wygrywasz gdy wejdzie Ci abcd abc abd bcd adc ab ac ad bc bd cd łapiesz??? chce dzis puscic singla na Borussie D - wato zaryzykowac - prosze o opinie |
Łapie, łapie :) dzięki :)
|
Liverpool
Leverkusen Boreaux(koncowe zwycięstwo) :) Crosby strzeli Pittsburgh x2 Finlandia Szwecja |
Co powiecie na
Hull - Liverpool 2 Anderlecht - Dender 1 Stuttgart - Frankfurt 1 Sporting - Amadora 1 Kurs : 2,93 |
pierwszy rozgryzłem Rocco że to fan Ovechkina:D wczoraj do przodu na strzelcach to ciągniesz serie dalej oby z powodzeniem:)
|
Hull City - Liverpool 2
Ruch Chorzów - GKS Bełchatów X2 Vive Kielce - MMTS Kwidzyn 1 Kurs: 2,12 |
Cytat:
Kusząco wygląda kurs na Bełchatów w Chorzowie. Co do Liverpool'u to niski kurs na samo 2. Dlatego też spróbuję zagrać z handicapem ;-) |
Panowie a co myślicie o Stutgardzie ? 1 albo 1x czy jest to pewny typ na 100% czy raczej odradzacie grać ? Anderlecht 1 ? jak myślicie ? Macie może jakąś stronę gdzie są podane kontuzje w Anderlechcie i Stutgardzie ? pozdro
|
Odra-Polonia 2
Łks-Piast 1 Fulham-Stoke 1 Roda-Volendam 1 Sporting-Estrela 1 2 Kupon Hull-Liverpool 2 Arsenal-Middle 1 Stuttgart-Frankfurt 1 Anderlecht-Dender 1 Valenica-Barca 1 Stal-Widzew 2 Co myslice o tych kuponach?? |
Cytat:
jutro zagram identyczny kupon:Ovechkin,Kovalchuk,Heatley. dziś odradzam granie Manchesteru,Chelsea i ...Barcy.te ekipy grają w tyg półfinały LM i na pewno oszczędzą najlepszych zawodników.Barcy strata punktów dziś krzywdy nie zrobi a dziadziuś Ferguson pokazał w półfinale Pucharu Anglii że potrafi wystawić jedenastu rezerwowych. Trzymam sie wczesniejszych typów:L'pool,Leverkusen i Bordeaux oraz hokeje. Powodzenia i Pozdrawiam |
Cytat:
Bramkarze: Valdés, Pinto. Obrońcy: Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Abidal. Pomocnicy: Xavi, Iniesta, Touré, Keita, Busquets, Gudjohnsen. Napastnicy: Messi, Eto'o, Henry, Bojan, Hleb. |
Na weekend:
Hiszpania: Castellon - Hercules 2 Tenerife - Las Palmas 1 Eibar - Saragossa 2 Almeria - Numancia 1 Alicante - Rayo 2 Salamanca - Elche 1 Włochy: Torino - Siena 1 Lecce - Catania 1 Napoli - Inter 2 |
ja bym Interu nie grał czystą 2 bo mają sporą przewagę a Napoli u siebie punkty urwało nie jednemu,co do MU to kurs może być zdradliwy ,już prędzej zagrałbym Arsenal czystą 1.
El'Kabat zagrałeś te typy z piłki ręcznej?:) Rocco Jordan hokeja to mógł być Gretzky lub Jagr a Ovechkin to taki Le Baron Jones hokeja:D |
Pilke reczna jednak odpuscilem :) Skupilem sie tylko na pilce noznej :)
Valencia-Barca x2 Anderlecht-Dender 1 Hull-Liverpool 2 |
ja dziś tak:
Bolton - Aston Villa x2 1.33 Lechia - Arka 1x 1.30 Bayern - Schalke 1 1.65 Brema - Bochum 1 1.45 Fulham - Stoke 1 1.70 Ruch - Belchatow x2 1.37 ako: 9.63 co powiecie? |
Cytat:
Co do kuponu to ja bym to robil na 2-3 kupony,6 zdarzen,w tym 3 bez podporki ,to zawsze moze cos nie siasc. |
sobota
Rangers-St.Mirren 1 1,32 za 300zł do wygrania 396zł weszło! Valencia-Barcelona 2 1,95 za 50zł do wygrania 97,50zł Lechia-Arka 1 2,4 za 22zł di wygrania 52,80zł Polkowice-Wisła 2 2,00 za 20zł do wygrania 40zł do tego dzisiaj dali mi 10 zł bonusiku:) piękny dzień może być:D a co do wczoraj to jednak się opłacało na Wisełkę zagrac wyzszą kwotę i tak 130 zł na czysto wpadło :D |
Panowie co sądziecie o Denver Nuggets i Dallas Mavericks?
|
Gdzie mozna sprawdzac wyniki live drugiej ligi Polskiej grupa 4 ?:) plis...z gory THX
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl