![]() |
Cytat:
|
też mi się nie podoba to przezwisko "loszka" jak jakaś młoda świnia (locha czy inna maciora) :D W Canal + też się nie nauczyli jego nazwiska bo Damian Juszczyk pisał że wymawia się JONK
|
Cytat:
Nawiasem, żenada żeby komentatorom sportowym nie chciało się sprawdzić wymowy paru nowych nazwisk z meczu, który mają komentować. |
Naszego " Łącza" loszką przezywacie? imho lekka przesada :D
|
oj tam gownoburza w sieci :)
Nazwisko wymawia się Ljonk - ćwiakala nie tak dawno wrzucał poprawną katalońską wymowę. Ale ja jestem w Polsce, i jestem Polakiem wiec mam prawo nazwac go loszką:) Dzikiemu tez przezwisko pasuje jak trampki do garniaka :) co do komentatorów, to nie wiem w ktorym meczu (LG-JB?) komentatorzy kilka razy wymawiali Kiko Martinez by potem sie poprawiać. |
Cytat:
|
Ja tam po meczu z tego co widzialem zamieniłbym Brleka ,Makę i Popo na jednego Aankoura :)
|
I wyjdźmy 11 napastnikami bo w piłce chodzi o strzelanie goli
|
Końcówka kariery Pawła Brożka jest bardzo smutna. Przypomina do złudzenia końcówkę kariery Żurawia. Jak można karnego nie strzelić? 2x tak samo strzelił jak z Piastem rok temu. Nic go to nie nauczyło. Karne trzeba strzelać mocno przede wszystkim! Zawodowy piłkarz o tym nie wie? Do tego zmarnowane setki! Napastnik potrzebny na wczoraj! Priorytet w letnim okienku transferowym! Ondraszek i Zachara to też tacy napastnicy, że szkoda gadać. Boguski na prawe skrzydło, Videmont na lewe, a do ataku przesunąć Małeckiego. Jedyne rozsądne wyjście na tą chwile!
|
Aankour od dłuższego czasu dobrze się prezentuje w lidze, wpasowałby się do naszego składu :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl