![]() |
Dwa remisy bramkowe 2-2 w Poznaniu i 0-0 w Krakowie i awansik
|
Plus jest taki, że we wronkach gramy przy pustych trybunach
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli jednak marzymy o finale, to ja chciałbym Arkę albo Pogoń, żeby coś się działo na trybunach... Z taką Puszczą byłoby nie ciekawie... |
Nie że odpuścić.
Ale inaczej sie pilkarz motywuje na mecz z Legią a inaczej na mecz z jakąś Puszczą z Niepołomic. Pewnie niejeden pilkarz sobie zadaje pytanie "gdzie sa ....a Niepołomice". I takie druzyny wlasnie przegrywaja mecze w głowach. I nikt nie odpuszcza, po prostu jest inne ciśnienie i inne podejscie. Polski pilkarz ma przecież mniemanie ze jest pilkarze a nie darmozjadem. |
Ja dalej podtrzymuje, jeśli przejdziemy Lecha to wygramy ten Puchar, o czym zresztą marzę usilnie.
Nie obchodzi mnie z kim mielibyśmy zagrać w ewentualnym finale, może być nawet Puszcza. Póki co musimy wygrać ten dwumecz. |
Cytat:
Wracając do nas - bramkowy remis tak ze 2-2 uznałbym za dobry wynik choć zobaczymy jak się mecz ułoży. |
A w PP jest zasada, że bramki strzelone na wyjeździe liczą sie podwójnie?
|
Cytat:
Odpowiadając na pytanie: tak. |
2 opcje - albo Amika będzie podłamana, albo 2 biegun - z pianą na ustach na pełnej kurvie.
|
Nie no wiem, że w pucharach (LM, LE) tak to wygląda ale coś sb ubzdurałem, że w PP te zasady nie obowiązują.
Dzieki za odp |
Cytat:
Stawiam 1-2 dla nas. |
Będzie 1:3 dla Nas
|
1-1 ze wskazaniem na Wisłę
|
Dużo optymizmu w narodzie. Oby nie skończyło się płaczem.
Również odnoszę wrazenie że Amica wyjdzie nabuzowana po porażce z legia i mogą nas przycisnac od samego początku. Plus jest taki, że nie będzie dopingu. Liczę na to że nie przegramy i strzelimy jaknajwiecej bramek, a jeśli już mamy przegrać to minimalna roznica |
Słabi są. Opier*olimy ich.
|
Ja na spokojnie podchodzę, strzelmy bramkę i nie straćmy za dużo a będzie finalnie dobrze :-) 2-1 amica.
|
Spodziewam się cięższego meczu niż ostatnio w Poznaniu. Lżej nie będzie. Jednak liczę mimo to na dobry wynik (remis bramkowy).
Nic nie mamy to stracenia, tylko walczyć. |
Głowa pewnie dzisiaj odpocznie, Sadlok na środku, Mójta na lewej... oby Sadlok tylko karnego nie zrobił... a będzie dobrze.
|
Mojta jak będzie w składzie, to Ty się bedziesz obawiac o karnego Sadloka? :lol:
|
Dokładnie. Mojta na obronie w dzisiejszym meczu = minimum 2 bramki dla kopaczy z krainy podziemnej pomarańczy ale jak strzelimy o jedną więcej to nie mam nic przeciwko;)
|
1-1 wezme w ciemno
|
Cytat:
|
nie wiem kto jest sędzia meczu wiec napisze tak:
Mam nadzieje ze sędzie jest z Warszawy i przedrukuje Lecha w tym spotkaniu :D E: Krwa. Oby wyszlo jego zdjecie z szalem Legii przed tym spotkaniem :D |
Sędzią będzie Bartosz Frankowski-Toruń.
|
kolejny łowca bramek?
|
Remis bramkowy minimum i u siebie powalczy sie o awans. Stawiam powtórke , 1:1
|
Skąd taki optymizm? Amica też chce wygrać i ma na to wszelkie szanse.
Truizm: W takim meczu zadecyduje dyspozycja dnia. Równie dobrze możemy wygrać, co zebrać bęcki wybijające nam z głowy myśli o PP |
Mogą być becki oby nie.
|
Cytat:
Jednak jesteśmy kibicami Wisły. Nie ma powodu żeby nie wierzyć w swój klub. |
Ciekawe jest to, że jeszcze 10 dni temu przed pierwszym meczem mało kto dawał szanse Wiśle chociaż na remis. Teraz mało kto myśli, że przegramy. Coś się stało przez te 10 dni? jakieś transfery? Fala kontuzji w Amice?
|
Cytat:
|
Będzie 1-0,0-0,0-1... Nie ma się co spodziewać wielu bramek... Fajnie by było ich wyeliminować bo otworzy się nam autostrada na Narodowy i w końcu dostaniemy szansę żeby tam jechać po nie wypale z superpucharem.
|
Perspektywa realnej walki o puchary po ewentualnym wyeliminowaniu Lecha byłaby niezłą kartą przetargową w rozmowach ze sponsorami. Liczę na 0-1, ewentualnie na wysoki, bramkowy remis.
|
Tomasz Kwiatkowski z warszawy?;P
|
Na trzeźwo się tego oglądać nie da. Nasi maksymalnie ostrożni, a kuchenka kopie się po czole.
|
Boguski > Brlek.
|
Kilku Nostradamusow ;)
Dlaczego wszystkim ekipom musi wracać karma akurat w spotkaniach z nami (gol że spalonego)? Cieszy gra obronna na zasadzie Adama Musiała - piłka może przejść, zawodnik już nie :D |
Brlek nam zajebał remis swoim genialnym podaniem. Gość wchodzi co mecz, a jeszcze ani razu nie zrobił niczego pożytecznego na boisku. Kupiliśmy drugiego Alana, bo jak widać jeden nam nie wystarczył.
Poza tym fajnie znów mieć skutecznego Broża, Popović profesor, Rysiek latał po całym boisku (skrzydło, atak). Sadlok też dobry mecz, włączał się czasem, lekki minus przy bramce dla Lecha. Wynik dobry, gramy co raz lepiej, brawo panowie :) |
I jak panowie wrażenia? Szkoda straconej bramki. Oczywiście piłkę musiał stracić Brlek, ale w sumie nie jest źle.... rewanż w moje imieniny. Nie mogę mieć lepszego prezentu.
|
Cytat:
Boguski > > > > > > Brlek |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl