![]() |
Cytat:
- Cywke bo nie potrafi podać na 3 metry? - kriwelaro, który już za tydzień ma szanse powtórzyć wspaniałego karnego i zaskakuje nas swoją ambicją? - Patryka, który jak dostanie piłke to patrzy się tylko w murawę i miesza dopóki jej nie straci? Mnie zachwycił swoją grą w sparingach, niestety negatywnie |
Cytat:
Trudno żeby cię ktoś na sparingach zachwycił - jeśli nie oglądałeś nawet żadnego. Chyba cierpisz na "Syndrom Małego"..bo zawsze masz do niego jakies aluzje. |
Cytat:
Czy cierpie na syndrom Małego? 1) Widziałem co chłopak zagrał w sparingach dno, dno i kupa mułu, trener widzi go na codzień. Skoro go nie wpuścił to najlepiej świadczy o jego dyspozycji. Jakby się zastanowić to on nie rozegrał chyba dobrego meczu gdzieś od 4 lat? Wiem, wiem kontuzja, tłumaczcie sobie jak chcecie. 2) Zachowania do wiślackich wtedy trenerów Kasperczaka, Moskala. Wysyłanie pikników stadion obok. Jego wypowiedzi świadczące jak to każdy trener się u niego uwziął. Raczej to nie pomoga aby traktować go jako normalnego piłkarza/człowieka. Mimo wszystko życzę Małemu meczów jak przynajmniej 5 lat temu, w końcu w chwili obecnej jest zawodnikiem Wisły. Jednak na chwilę obecną jest o wiele, wiele gorszy od Rafała. |
Prawda jest taka, ze nie mamy skladu i nie widze w tej chwili zadnego dobrego gracza i dlatego zajmujemy 3 miejsce od konca w tabeli.
|
Brakuje nam lidera w środku pola potrzebujemy kogoś jak melikosn nawet gorsza wersja niego
|
śmieszne jest to że jakbyśmy wygrali we Wrocławiu to bylibyśmy na 8 miejscu... O.o żenada jak słaba jest ta liga polska. Jeżeli z Łęczną nie wygrają trzeba sprawy zabrać w swoje ręce i pokazać tym pokrakom co ich czeka jeżeli nie awansują do pierwszej 8-ki. W tej buraczanej lidze wystarczy tylko biegać biegać i jeszcze raz biegać a jakieś akcje zawsze przyjdą... i taka jest prawda.
|
Trzeba biegać i nie być mentalną cipą na boisku.
Cytat:
|
to prawda jak krzywejajo nie zacznie rozgrywać to bedZie kicha chyba, że zastosujemy inny wariant rozgrywający Brożek napewno gorszy od Bogusia nie jest nie ma juz tej szybkości ale 1.Potrafi zagrać prostopadłą piłką 2.BROŻEK może scigać zawsze uwage obrońców by drugi napstnik miał wiecej miejsca
|
Cytat:
Przed sezonem ściągnięto dwóch rozgrywąjąch (Popović & Crivellaro), kto mógł przypuszczać że obaj zostaną niewypałami? zejść z kontraktów tak szybko nie zejdą Kto gwarantuje, że kolejny zawodnik X czy Y wypali? Na zawodnika u szczytu formy nie mamy pieniędzy, więc musimy grzebać w śmieciach i a nuż coś znajdziemy. Jak dla mnie nie musimy wcale mieć rozgrywającego byle mieć skały nie do przejścia w 2 lini jak kiedyś Cantoro i Sobolewski. Wtedy płaczu na rozgrywającego nie było bo i nie był potrzebny. |
i tyle znaczą dobrzy defensywni pomocnicy. Jeden bardziej defensywny, drugi troche bardziej do przodu. Cantoro jednak troche rozgrywał. Ale to była siła w środku. Skrzydła mogły hasać, 2 napastnik cofnąć się po piłkę i nie było straty
|
Cytat:
Teraz mamy pomocników jak mrówków, Uryga zaworem, Boguski kreatorem, a chujnia że oczy bolą. Jezu, jak mi żal Stjepanovicia, pozbyliśmy się brakującego ogniwa tak lekką ręką. Dokładnie taki typ piłkarza, jaki powinien wskoczyć za Alana. Modlę się teraz o tego Brleka, może on zastąpi go na DMC. |
Cytat:
|
Finanse wtedy chyba znowu nas mocno przycisnęły, dlatego Stjepe pożegnaliśmy. Ehh szkoda, że nie Alanka...
|
Takie gdybanie. Wtedy był jeszcze młodszy i wielu pokładało w nim nadzieje, że będzie tym wyjątkowym wiślackim talentem na lata. Dlatego woleli pozbyć się starszego macedończyka. Wyszło jak wyszło.
|
Szczęśliwie pozbyliśmy się Stjepanovica który nie zagrał choćby jednego dobrego meczu w Wiśle. Zagrał tylko kilka poprawnych reszte słabych.
Nie znaczy to że Uryga gra dobrze, ale ośmieszanie się twierdzeniem że ze Stjepanovicem gralibysmy lepiej niż z Urygą nie przystoi. Osobną kwestia jest to że potrzebujemy dobrego defensywnego pomocnika. A nie żadnego Stjepanovica. |
Przeciez ten Uryga nic nie robi, zajmuje tylko miejsce w skladzie, jest cienki co pokazal jego ostatni mecz.
|
Uryga jest spoko.
Jeszcze wam się odmieni patrzenie |
Jest nadzieja, że nagle w wieku 23 lat obudzi się jak żydek dąbrowski i nagle się okaże, że Uryga do kadry. Tyle, że jemu KONIECZNIE trzeba kogoś do pracy nad głową, bo tu są ewidentne problemy ze znoszeniem presji i podejmowaniem jakiegokolwiek ryzyka...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Alan bedzie takim naszym polskim Alexem Del Piero ;-).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
było minęło,czas wspinać się ku górze. Jazda do tematu meczowego z Łęczną .
Koniec Dzięki ! :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl