![]() |
Cytat:
|
No to jak nie będą to klub straci. Jak będą to zyska.
A nie podejmę się w tej chwili wróżenia, czy dadzą radę zapełnić stadion choćby w takim stopniu jak dzieje się to obecnie, czy nie. |
Cytat:
|
Framat - stadion zapełni się rodzinami/piknikami/januszami, kiedy Wisła będzie grała efektowny futbol a na to mimo świetnego(punktowo) sezonu się raczej nie zanosi.
Natomiast ciężko stwierdzić jaki będzie spadek widowni.Obawiam się że nie aż tak duży by konflikt dało się w miarę szybko rozwiązać.Wisła to nie Legia gdzie tam protest spowodował praktycznie pusty stadion przez długi czas Chyba że zaczniemy grać taką kichę jak w zeszłym sezonie. |
Narazie spadek nie będzie tragiczny bo sporo ludzi jak już kupiło karnety to uważa, ze trzeba je wykorzystać do końca. Prawdziwy obraz zobaczymy w nowym sezonie.
|
Jak na razie to nie Brożek ciągnie ten wózek (czego się spodziewałem), a Stilić - strzał w dziesiątkę Smudy.
|
W tym sezonie złodziej Bednarz może sobie trochę ponaciągać frekwencję o osoby, które mają wykupione karnety , a pomimo tego będą brały udział w proteście (nie tylko z sektora C). Błędem ze strony SKWK był brak relacji z przebiegu rozmów n/t akcji "złotówka", jak również (wobec braku porozumienia w w/w sprawie) nakłanianie do zakupu karnetów. Mimo wszystko z pewnością spadnie atmosfera na stadionie, a z czasem i frekwencja. Raczej nie liczę na krótki protest.
|
Ja też nie liczę, na krótkotrwałą kampanię jak niektórzy młodzieżowcy z SKWK. Ta wojna potrwa (jesli oczywiście nie nastapią w międzyczasie jakieś gwałtowne wydarzenia) co najmniej jedną rundę. Mamy przykład z Warszawy, gdzie trwało to trochę dłużej niż się wielu wydaje. Teraz walczy Bydgoszcz. Kibice maksymalnie zredukowali Osuchowi frekwencję na stadionie, pomimo, że Zawisza po kilkunastu latach wrócił do ekstraklasy i gra nadspodziewanie dobrze.
To świadczy o pełnej determinacji kibiców, bardzo dobrym zgraniu co przekłada się na bardzo małą liczbę łamistrajków. Te 1,5 tys. na trybunach mówi wszystko. Teraz przed nami test wytrwałości. Mam nadzieję, ze pokażemy, ze mamy jaja. Oczywiście nalezy sie spodziwać ataków medialnych, oczerniania nas w prasie, pomówień, kłamstw, różnych prób rozbijania solidarności kibicowskiej, promowania postaw łamistrajkowych. Ale musimy z tym sobie poradzić. Cała Polska teraz patrzy na nas. Nie możemy ulec presji i dać się zeszmacić. Skoro powiedziało sie już A trzeba powiedzieć B. |
Cytat:
I nie jest to wywód do Ciebie ,tylko takie ogólne stwierdzenie. Cytat:
Tu powinny sie dogadać dwie inne strony. |
Dla mnie to był mecz z kategorii - Z piekła do nieba. Remis jak wygrana, owszem więcej szczęścia i nawet można to było wygrać w "10" niesamowite. Taka ta Legia mocna że strach się bać w play off co będzie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl