![]() |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Wilk, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Boguski Zmiany: Garguła, Burliga, Kamiński Bramki: Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Sarki, Wilk - Boguski Zmiany:Garguła, Kamiński, Burliga |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Małecki, Sarki, Wilk - Boguski Zmiany:Garguła, Kamiński, Burliga Bramki: Małecki, Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović - Boguski ZMIANY: Wilk, Burdenski, Kamiński BRAMKI: Boguski, Małecki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 (0:1)
Bramka: Boguski SKŁAD: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović - Boguski ZMIANY: Wilk, Burliga, Kamiński |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Sarki, Wilk, Chrapek,Garguła,Małecki - Boguski Zmiany Stjepanović, Kamiński, Burdenski Bramki: Sarki |
Witam,
jutro tabela po meczu z Koron± Kielce i generalna. KLASYFIKACJA PO MECZU KORONA KIELCE - WISŁA KRAKÓW 1. kamanwislak 20 pkt 2. filemon 18 pkt Incognito2192 Jan KOMINEK Mila qubu Tominho W.S 10. andys 17 pkt Galonek ja_ka_ KptAnt Lord of WC LuKaS TSW Patryk_185 pawkas1992 Seba_kraków soQ1ABG Valandil xKamci0x 22. karas1983 16 pkt maaarcin mitmichael RybaTS 26. jedrula_wislak 15 pkt kris10 Malaki marcin_częstochowa WISŁAZWE yoda79 32. Ajax 14 pkt AYALA bartek89TS bondTSW dulli78 fansorina hoffek77 jarcze marcint339 PiKoLo radek21 Roszek schranzwerker Tommy91 Zybi 47. 63.5 Kg 13 pkt abidal Abstrakcja amauri1990 aussieFC BronekTS butazango DevilMayCry Domello El'kabat Fifiorek fran23 grogoriogreg irekm19 KaRaSTSW Karherop krissu101 krzysiekabc M@Terac PhantomRanger przemek1902 St Yabol SWEET_83 Tenige TymonPRO Watts wojti11795 74. Charlie 12 pkt emailowiec laxa Marcin_fan OpEnTaNy piter116 Porter Robin Skawa Wadowice vip2008 84. wislak2004 11 pkt 85. KordaS 10 pkt 86. gypsy 8 pkt KLASYFIKACJA GENERALNA: 1. Mila 34 pkt qubu 3. KOMINEK 33 pkt 4. kamanwislak 32 pkt maaarcin 6. Incognito2192 31 pkt Jan LuKaS TSW RybaTS schranzwerker Tominho 12. pawkas1992 30 pkt SWEET_83 xKamci0x 15. bartek89TS 29 pkt fran23 Galonek ja_ka_ Karherop Lord of WC mitmichael Patryk_185 soQ1ABG W.S 25. karas1983 28 pkt kirs10 KptAnt Malaki marcin_częstochowa piter116 Seba_kraków 32. Ajax 27 pkt andys bondTSW DevilMayCry El'kabat marcint339 38. abidal 26 pkt Abstrakcja amauri1990 AYALA fansorina grogoriogreg hoffek77 jarcze jedrula_wislak krissu101 przemek1902 Roszek Tommy91 WISŁAZWE wojti11795 Zybi 54. 63.5 Kg 25 pkt aussieFC BronekTS Charlie dulli78 M@Terac radek21 St Yabol Tenige vip2008 yoda79 65. butazango 24 pkt emailowiec irekm19 KaRaSTSW krzysiekabc OpEnTaNy Skawa Wadowice TymnoPRO Watts 74. Domello 23 pkt laxa Porter 77. Robin 22 pkt wislak2004 79. filemon 18 pkt 80. Valandil 17 pkt 81. Feniks 16 pkt 82. adamTS 15 pkt gypsy Xels 85. AndyWi¶lak 14 pkt arth_ur kpn PiKoLo pozdi91 Reser wierny wiernyNH1906 93. Blaszczu16 13 pkt Fifiorek Griszka30KR grogor07 hubert.fan Konâado PhantomRanger trial wislak1995 102. lukasz.stupka 12 pkt lysy9055 Marcin_fan syrlys TheMrSkeyt TYSIAC906 Urec 109. Grantar 11 pkt krzys500 Marian ori363 PlayLikePro Sami 115. czarinio 10 pkt dwdx KordaS szorstki ToBo11 TsWisłaJaworzno 121. dawid 9 pkt Można już oddawać typy na spotkanie ¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków, typy przyjmowane s± do soboty do godziny 23:59! |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Chrapek - Garguła - Stjepanović - Sarki - Małecki - Brożek Bramka: Małecki, Boguski Zmiany: Boguski, Burliga, Burdenski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Wilk, Chrapek, Boguski, Garguła- Brożek Bramka: Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa. i |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 4:3 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Boguski, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Nalepa - Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Wilk Bramki: Brożek, Chrapek, Garguła |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Małecki - Boguski Zmiany: Burliga, Wilk Bramki: Boguski, Garguła |
Witam, klasyfikacja po meczu z Koron± i generalna.
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=207 |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Nalepa, Głowacki, Bunoza - Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanovic, Małecki - Brożek Zmiany: Wilk, Boguski, Burdenski Bramki: Brożek, Chrapek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Burliga, Lech Bramki: Brożek, Garguła, Stolarski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Wilk - Garguła, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Nalepa, Małecki, Sarki Bramki: Wilk, Brożek, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Boguski Zmiany: Brożek, Burliga, Burdenski Bramki: Garguła, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Boguski Zmiany: Brożek, Burliga, Burdenski Bramki: Garguła, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Boguski, Wilk - Brozek Zmiany: Sarki, Malecki, Stolarski Bramki: Sarki, Chrapek, Brozek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Burliga, Burdenski Bramki: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek Bramki: Garguła,Stolarski,Brożek Zmiany:Boguski,Burliga,Kamiński |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Wilk, Boguski - Brożel Bramki: Garguła, Brożek Zmiany: Małecki, Burdenski, Burliga |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki , Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanovic, Garguła - Boguski - Brożek, Bramki: Garguła, Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanovic, Garguła - Boguski - Brożek Zmiany: Nalepa, Wilk, Sarki Bramki- |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek-Boguski Zmiany: Chavez, Burdenski Bramki: Chrapek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Chrapek, Garguła, Wilk, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki,Małecki,Burdeński Bramki: Garguła |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Małecki, Garguła- Brożek Zmiany: Nalepa, Burliga, Boguski Bramki: Brożek, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Małecki, Garguła- Brożek Zmiany: Nalepa, Burliga, Boguski Bramki: Brożek, Sarki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Wilk, Chrapek, Boguski, Garguła- Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramki: Brożek, Stjepanović |
¦l±sk Wrocław – Wisła Kraków 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza – Wilk, Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła – Pa. Brożek Zmiany: Małecki, Nalepa, Sarki |
¦l±sk Wrocław – Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz – Miskiewicz, Stolarski, Nalepa, Glowacki, Bunoza, Malecki, Chrapek, Gargula, Stjepanovic, Sarki - Brozek Zmiany: Wilk, Boguski, Burdenski Bramki - Brozek x2 |
¦l±sk Wrocław – Wisła Kraków 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza – Wilk, Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła – Pa. Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Nalepa Bramka : Chrapek Podaję też typ na Jagiellonię z wyprzedzeniem Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:1 (0:1) Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza –Nalepa, Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła – Brożek Zmiany: Małecki, Burliga, Sarki bramki : Brożek, Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Boguski, Chrapek, Wilk, Stjepanović, Garguła - Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramki: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jovanović, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Wilk, Boguski - Brożek Zmiany: Burdenski, Małecki, Sarki Gole: Garguła, Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Wilk, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burliga, Małecki Bramki: |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki,Jovanovic, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Burliga, Burdenski Gole: Garguła, Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Chavez, Bunoza - Burdenski, Garguła, Szewczyk, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Głowacki, Chrapek, Wilk Gole: - |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Małecki - Boguski Zmiany: Burliga, Wilk, Brożek Wynik: 4:2 (1:1) Bramki: Brożek, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Wilki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany: Burliga, Burdenski, Małecki Bramki: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-1 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovanović, Nalepa, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanovic, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Burliga Bramka: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Boguski, Chrapek, Stjepanović, Sarki - Brożek Zmiany: Burliga, Garguła, Wilk Bramki: Brożek, Chrapek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 20:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl