![]() |
Chyba najgorszy mecz od przegranej z Polonią ..
Gdy już miałem nadzieję że coś się zaczyna wykluwać przyszedł ten mecz i złudzenia trzeba zweryfikować. Pareiko – 7 - parę wykopów swoim stylu do ławki rezerwowych poza tym najlepszy w Wiśle Jovanović - 2 - tragedia ... fakt : dawno nie grał i 0 czucia piłki, jedyny plusik: próbował coś zaistnieć w ofensywie Jaliens - 4 - bezbarwny występ Chavez - 6 - 2 tygodnie temu nie pomyślałbym że poratuje nasza obronę .. - na minus gra na pograniczu faulu (ktoś wreszcie gwizdnie ...) Bunoza – 4 - po kilku dobrych meczach spadek formy kilka błędów Sobolewski - 5 - lubię gościa i ten strzał z 30 m był dobry .... zwrotność: .. no cóż .... Chrapek - 4 - słabszy mecz chociaż kilka podań z Meleksem umie wymienić ... Quioto - 6 - powinien grać w pierwszej 11 Boguski - 4 - gorszy występ ale jestem pewien że forma Bogusia będzie lepsza Iliev - 6 - (ocena za 23 minuty ) , Garguła - 4 - niby pod grą ale jakoś nie pamiętam jednego naprawdę dobrego podania. Stale fragmenty też nijakie Sikorski - nie oceniam ... tak naprawdę nie powinien wchodzić .... Melikson - 6 - dwa dobre podania w tym 1 asysta i można mieć u mnie "6" Genkov - 3 - naprawdę ma świetny wyskok i walczy ale co z tego wynika ?? nic. Nie chodzę na mecze Wisły (sporadycznie) więc nie chcę pouczać tych którzy zawsze mi imponowali zwłaszcza kolegów z "C" . Powiem tylko tyle: choć piłka nożna bez kibiców jest bez sensu to protest polegający na zaprzestaniu chodzenie na kilka kolejnych meczy będzie dla wyników Wisły korzystny. Fundamentalna różnica między mną a "szydercami" jest taka że ja nie widzę by drużyna nie walczyła. Nie wiem jaki cel miało np wyszydzanie Sikorskiego ... ? Taki "rodzaj wsparcia" ? Do Wolfyego: Nie chcę się zniżać do twojego poziomu. Nie dyskutuje z b....i. |
Cytat:
Niektórzy to żyją w dziwnym świecie - lekki pojazd , 'na wesoło' a reakcje jakby gościowi dom spalili i żonę zgwałcili. W takie Argentynie(Nunez coś o tym wie;)) , to by z domu nie wyszli grając taką chujnie a tu wielki problem Myślisz że jeden z drugim będzie się tym przejmował?Kasa na koncie w terminie(u nas z tym różnie), wyjść do galerii albo na rynek wyjdą.Wszystko. Niestety rozpuściliśmy tak grajków jak i niektórych kibiców i takie są efekty.Ja wiem że problem jest o wiele większy i adresatów jest więcej niż tylko grajki ale od czegoś trzeba zacząć. Teraz zresztą będzie jeszcze lepiej i chłopaki pograją sobie do pustych trybun. |
Cytat:
Niech i do mnie będzie. Przyjmuje to co mówisz z pokorą. Skoro twierdzisz że SKWK nie ma tez nic przeciwko mojej osobie to tez tak pewnie jest. Dołożę jeszcze do zestawu prawd - jeśli SKWK pisze że sektorówka, cytuję "... Miała .... uczcić 15-lecie inwestycji w Wisłę Bogusława Cupiała" to zapewne jedynie o szczytne uczczenie rocznicy chodzi. Tylko i jedynie. Wolfy. Brak organizacji to tez organizacja, no chyba ze masz w tej materii inne własne zdanie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak się Cupiał wk* do końca to Wisłę zobaczymy w IV lidze. Ja wiem że niektórym nie zależy na tym ale osobiście wolałbym mniej radykalne rozwiązanie. Wolę współdziałanie a nie stawanie okoniem, choć rozumiem że w obecnej sytuacji o jakimkolwiek współdziałaniu z SKWK nie ma mowy. SKWK jest skonfliktowane ze wszystkimi - ostatnio ponoć Ochalik jest w modzie. Nie ważne czy słusznie czy nie - jest. No nic zobaczymy na ile bojkot będzie skuteczny. Oby coś wniósł do sprawy. Lukasz. |
Ochalik zadzwonił do pewnych osób by przyszło paru chuliganów Wisły by pilnowali terenu podczas testu wiedzy o Wiśle na rynku (zresztą nie po raz pierwszy) Potem wiadomo co było..
Owszem wazne bo dwulicowa osoba to najgorsza jednostka. I widzę że choćbysmy 100000 raz powtórzyli że bojkot nie jest celowany w piłkarzy to taki Lukasz dalej będzie swoje pisał o jakiejś druzynie, która słabo gra. SKWK i inni srają na to, tu chodzi o normalnosc na trybunach, skoro niektórym zabierali na meczu ze Śląskiem vlepki nagradzając niektórych mandatami to co będzie dalej.. DOŚĆ ! |
OT:
Co za znaczenie w kogo jest celowany jak dotyka wszystkich. To nie temat na takie rozkminy. Mówiłem jedynie o Sikorskim i temat zjechał. P.S. 1) Sytuacje z Ochalikiem znam. 2) To nie moja wojna, aczkolwiek paradoksalnie trzymam kciuki - oby pozytywy z tego bojkotu były. |
Cytat:
|
Cytat:
I zgadzam się że klub może w praktyce zbankrutować bo w teorii to jest już bankrutem od dawna.I jak Cupiał trzaśnie drzwiami to będzie to tylko pokazywało że szukał pretekstu, bo realnie bojkot nie zmieni sytuacji finansowej Wisły.Będą jakieś straty ale mniej więcej to tak wygląda że 99% procent jest powodowane od lat fatalnym zarządzaniem a ten 1 procent, mogą spowodować kibice. Zresztą ja się nie do końca zgadzam z całą ideą tego ale uważam że ludzie mają prawdo robić to co uważają za słuszne Swoją drogą jak ludzie w klubie faktycznie myślą że nie stracą to gratuluje dobrego samopoczucia Dla mnie jest oczywiste że po za tym oficjalnym bojkotem ultrasów, nie związanym z wynikami, dojdzie cichy bojkot ludzi którzy głównie przychodzą po to by obejrzeć ciekawy mecz. Tak więc reasumując - puste trybuny albo wymuszą działania albo przyspieszą upadek. |
No i na co ta rozmowa... ?! I tak nic nie zmienicie bo na nic wpływu nie macie, a kolegom po szalu ublizacie i kpicie... I tak sie nic nie zmieni...
|
Cytat:
Powtarzam - boisz się wujka Cupiala, to zbierz kolegów i dawaj robić atmosferę na trybunach. Masz pretensje o "brak kontroli", to sam się tym zajmij. Powtarzam: powiedzieli "dość" i mieli do tego pełne prawo. A co do Sikorskiego - ośmieszał się piłkarsko, to w końcu został wyśmiany przez "własnych" kibiców. Takie twarde sprowadzenie na Ziemię przyda się jemu i reszcie ofiar losu zakładających koszulkę z Białą Gwiazdą. Może dotrze do nich jak bardzo są żenujący? |
Pffff 'Masz pretensje' ... 'to sam się tym zajmij'. Wolfy mógłbym powiedzieć abyś zrobił to samo - masz pretensje do Sikorskiego idź za niego zagrać.
Pozdro :) Lukasz. |
Dla rozluznienia atmosfery...
Ogladam powtorke z Canal i wywiady przedmeczowe trenerow, Widze Stanislava Levego i mimo obiegowej opini jestem zszokowany. Gosc musi spozywac jakis preparat techniczny lub inny ropopochodny eliksir, pol litry do poduchy takiego wyniszczenia nie powoduje. |
Cytat:
|
|
Cytat:
A tu coś od bohatera ludu ... http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...zalu,id,t.html |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl