Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Marsz niepodległości 11.11. 2013 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8342)

legion18 11.11.2011 20:16

http://img824.imageshack.us/img824/8...0774934711.jpg
:-)

Marszałek 11.11.2011 20:27

Mówicie, że na tym filmiku wklejonym przez Orła to lewactwo przebrane za policje?

Kinematograf 11.11.2011 20:33

Takie są moje przypuszczenia. Wiem że już robili takie akcje w Europie,właśnie w takowych kamizelkach

Lysy 11.11.2011 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1190595)
Mówicie, że na tym filmiku wklejonym przez Orła to lewactwo przebrane za policje?

Jak najbardziej, zwróć uwagę na ubrania charakterystyczne dla lewaków, bluzy z kapturem + czapki. Oraz "batony" nie będące na wyposażeniu policji.

P.S
Szacunek dla tych co byli!

Błaszczu_WIŚLAK 11.11.2011 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1190595)

tak, chodzili oni potem w grupkach kilkuosobowych po mieście i prowokowali zamieszki.
To juz jest szczyt wszystkiego. Podobno niemcy tez biegali w takich kamizelkach ale oni byli tylko odsetkiem polskich lewaków.

manolo 11.11.2011 20:38

Polska od czasu przyjcia traktatu lizbońskiego nie może sama stanowić u siebie prawa gdyż musi się ono z prawem unijnym. Czyli de facto musimy podporządkowac soje prawo do prawa unii czyli podporządkować się unijnym złodziejom popieranym tak bardzo przez polskich lewaków typu: biedroń, palikot, tusk, sld, gazeta wybiórcza, TeFałeN... Czyli tak naprawdę nie jesteśmy suwerennym krajem...

Marszałek 11.11.2011 20:45

No fakt, teraz przyjrzałem się temu filmikowi jeszcze raz. Dziwne, że nagle policja stoi w jednym rzędzie i to "cywile", nagle rusza w kierunku ludzi. Tak robi prewencja.

Widać,że to wszystko było zaplanowane w najdrobniejszym szczególe. Ciekawe ile prowokacji im nie wyszło.

Zaraz spałują Wrocław za okrzyki gdzie jest godło.

pietia_lublin 11.11.2011 20:59

co wy bredzicie? jacy lewacy przebrani za policję? nie podkopujcie i tak mizernego obrazu IQ kibica. a w temacie lewakow to tu ich kasuje policja na wejsciu: http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...layer_embedded

Kaltenn 11.11.2011 21:10

hahaha ale spierdalaja przed policja, tacy grozni z palkami ida a zaraz pala wroty az sie kurzy.
widocznie potrafia tylko napadac w 20 na pojedynczych przechodzniow.
zenujace to wszystko, szczegolnie jak sie wlacza tv i slucha np kalisza co on .......i chyba sam siebie nie slyszy: my chcemy tolerancje ale nie tolerujemy prawicy, mniej wiecej cos takiego wynika z jego slow. Albo: ja nie wiem kto zaprosil niemcow my bylismy spokojni i w ogole, a to prawica sciagnela do wawy bojowki.

Ale propaganda trwa i gorsza niz za komuny. Nie popieram tych co robili roz....... z naszej strony, choc wiadomo jak to jest, tlum, policja prowokuje i jeszcze lewackie cioty na przeciwko to ciezko sie powstrzymac, ale akurat dzisiaj powinien kazdy sobie dac na wstrzymanie i ewentualnie pozniej wylapywac i spuszczac w....... tym zdrajcom narodu.

sergio 11.11.2011 21:10

Ja równiez uważam że to byli tajniacy i nie róbmy z siebie idiotów nazywając i bojowkami lewackimi!

Zreszta odrazu było widać kto jest z której strony a ci to typowe tajniaki

orzeu 11.11.2011 21:13

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...57909177_n.jpg

kolorowi, pokojowo nastawieni.
ciekawe tez ze jakos do mediow nie przebija sie informacja ze sposrod 150 zatrzymanych setka to Niemcy.

Lysy 11.11.2011 21:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietia_lublin (Post 1190616)
co wy bredzicie? jacy lewacy przebrani za policję? nie podkopujcie i tak mizernego obrazu IQ kibica. a w temacie lewakow to tu ich kasuje policja na wejsciu: http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...layer_embedded

Człowieku, założyłbym taką maskę :

http://www.partybox.pl/prod_7852_kly_wampira.html

To byś pomyślał , że jestem wampirem?

Wyjdę na miasto z miotłą , to pomyślisz , że to baba jaga? :rotfl:

Nie chce mi się przez jakiegoś mało bystrego kibica, robić screenów i wklejać na forum, więc sobie przeglądnij filmik jeszcze z 3-5 razy. Zwróć uwagę na ubranie tych przebierańców , na batony itp. Później poszukaj informacji jak łatwo takie odblaskowe koszulki zdobyć, oraz czy antifa przeprowadzała w przeszłości takie akcji. Skojarz fakty, myślenie nie boli.

Adam.M79 11.11.2011 21:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zenders (Post 1190587)
Uważasz ze Nasz kraj jest niepodległy (żądzą nami żydy pedały komuchy),walka o niepodleglość trwa dalej

Nie no proszę Cię, nie ośmieszaj kibiców Wisły takimi tekstami. Pomijając nawet bzdurę jaką napisałeś, i fakt, że rzucanie kamieniami do pedałów i policji jest faktycznie "znakomitym" pomysłem na ta Twoja "walkę o niepodległość" Dobrze, że nie grozi nam żadna wojna o niepodległość, bo z takimi "żołnierzami" jak Ty to jedynie na armię pedałów można by iść. Ja wiem, że TVN mózgi wypiera wielu osobom, ale pytanie co wyprało mózg Tobie....

1q2 11.11.2011 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1190625)

Nie chce mi się przez jakiegoś mało bystrego kibica, robić screenów i wklejać na forum, więc sobie przeglądnij filmik jeszcze z 3-5 razy. Zwróć uwagę na ubranie tych przebierańców , na batony itp. Później poszukaj informacji jak łatwo takie odblaskowe koszulki zdobyć, oraz czy antifa przeprowadzała w przeszłości takie akcji. Skojarz fakty, myślenie nie boli.

Równie dobrze mogą to być jakieś tajniaki w kamizelkach.Kiedyś siedząc w aucie pod sądem widziałem ekipe psów po cywilnemu, nie wiem czy to kryminalna czy co ale same zakazane ryje , bluzy , skóry itp.Wizualnie wyglądali jak jakaś gangsterka.
Szkoda że się filmik urywa bo by było widać czy kolesiowi kajdanki zakładają.

Błaszczu_WIŚLAK 11.11.2011 21:37

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||
ty czytasz to co piszesz ????
Prosze cie nie osmieszaj sie bo aż mi wstyd cie zacytowac, lepiej usuń ten komentarz :)

Squirtle88 11.11.2011 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adam.M79 (Post 1190628)
Nie no proszę Cię, nie ośmieszaj kibiców Wisły takimi tekstami. Pomijając nawet bzdurę jaką napisałeś, i fakt, że rzucanie kamieniami do pedałów i policji jest faktycznie "znakomitym" pomysłem na ta Twoja "walkę o niepodległość" Dobrze, że nie grozi nam żadna wojna o niepodległość, bo z takimi "żołnierzami" jak Ty to jedynie na armię pedałów można by iść. Ja wiem, że TVN mózgi wypiera wielu osobom, ale pytanie co wyprało mózg Tobie....

Z takimi żołnierzami jak ty ten kraj jest tam gdzie jest czyli w szarej du***.

kisiel92 11.11.2011 21:45

Sie nie przejmujcie tak niemcami... przyjechali do nas bo u siebie sobie rady z turasami nie dają ;)

Squirtle88 11.11.2011 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kisiel92 (Post 1190634)
Sie nie przejmujcie tak niemcami... przyjechali do nas bo u siebie sobie rady z turasami nie dają ;)

To przyjechali tacy niemcy , którzy się cieszą że mają turasów w swoim kraju ...

Adam.M79 11.11.2011 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislakbgc (Post 1190633)
Z takimi żołnierzami jak ty ten kraj jest tam gdzie jest czyli w szarej du***.

Ja żołnierzem nie jestem i o żadną niepodległość nie walczę, gdyż ta niepodległość jest. Gdyby trzeba było o nią walczyć nie wahałbym się tego zrobić. Ale śmieszą mnie teksty oszołomów, którzy twierdzą, że "walka trwa" bo ta ich "walka" polega na rzucaniu kamieniami z daleka do policji i pedałów, a później ujmując to eufemistycznie "wycofywaniu się na bezpieczne pozycje" :) Dla mnie nazywanie tego "walką o niepodległość' jest obrazą dla tych, którzy o nią naprawdę walczyli. I tyle w temacie.

zenders 11.11.2011 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adam.M79 (Post 1190628)

Lata 80-te pamietasz ?na czym polegala walka z milicją i z systemem -kamienie ,koktajle itp.Dzisiaj nadarzyła sie okazja do walki z psiarnia no to chłopaki to wykorzystali ,jeszcze POLSKA KIBOLSKA NIE ZGINĘŁA

Gwiaździsty 11.11.2011 22:10

Widzieliście wśród pedałów Żakowskiego i Najsztuba w różowej chustce na głowie związanej pod brodą ?

Cytat:

ciekawe tez ze jakos do mediow nie przebija sie informacja ze sposrod 150 zatrzymanych setka to Niemcy.
Celowo jest wyciszana, bo POstomunistyczne media wybrały na winnego "polskiego kibola". Zresztą jutro pewnie ci zatrzymani będą już w Niemczech bo Merkel pogrozi paluszkiem Tuskowi, a on tak bardzo się stara, by była zadowolona.

PAWEL NEWB 11.11.2011 22:39

Wisły około 80 osób. Pod żródelkiem jakies 30+50 Lechia (większość naszych w białych kominiarkach). Wchuj ekip z całej Polski. Dziwne uczucie iść wśród Lecha, Cracovii, Arki, Legii itd ... :) Na marszu widoczne ekipy (Odra Opole, Łks, Radomiak Radom, Bałtyk Gdynia, Jagiellonia, Hutnik Kraków, Lech Poznań, Cracovia, Arka i wiele innych.

Gwiaździsty 11.11.2011 22:49

Czy trafiono jakiś pedałow/lewaków itp. ścierwo ?

TSNH 11.11.2011 23:07

Lewacy z lotu ptaka:

http://www.youtube.com/watch?v=Q9gfV...layer_embedded

a wśród nich:

http://i.imgur.com/RTfUz.jpg

emj10 11.11.2011 23:16

Oczywiście to było lewactwo poprzebierane za tajniaków, aczkolwiek w pewnym momencie ciężko było już odróżnić kto jest to. Operacyjnych dzisiaj było w liczbie kilkuset sztuk co najmniej, w tym w tłumie MN.

Cichy 11.11.2011 23:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1190602)

P.S
Szacunek dla tych co byli!

I szacunek, ba.... SZACUNEK dla tych co spalili samochody polsatu i tvn!

Dzięki chłopaki, jesteście prawdziwymi PATRIOTAMI i POLAKAMI!

Lysy 11.11.2011 23:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cichy (Post 1190670)
I szacunek, ba.... SZACUNEK dla tych co spalili samochody polsatu i tvn!

Dzięki chłopaki, jesteście prawdziwymi PATRIOTAMI i POLAKAMI!

W każdej większej grupie trafi się czarna owca, a tu było blisko 30 tyś młodych ludzi. Uważam , że poza drobnymi incydentami spisali się na medal.

Muszę też sprostować co pisałem odnośnie tych "przebierańców" faktycznie 1q2 miał racje, to byli funkcjonariusze, choć zupełnie na nich nie wyglądali:

http://wyborcza.pl/duzy_kadr/56,9790...mania,,20.html

Nie doceniłem ich.

Cichy 11.11.2011 23:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1190674)
W każdej większej grupie trafi się czarna owca, a tu było blisko 30 tyś młodych ludzi. Uważam , że poza drobnymi incydentami spisali się na medal.

Muszę też sprostować co pisałem odnośnie tych "przebierańców" faktycznie 1q2 miał racje, to byli funkcjonariusze, choć zupełnie na nich nie wyglądali:

Nie doceniłem ich.

Czarne owce? Drobne incydenty?

Żartujesz?

Łysy, wielokrotnie podzielałem Twoje zdanie, ale w tych autach byli LUDZIE!

Jot 11.11.2011 23:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adam.M79 (Post 1190637)
Ja żołnierzem nie jestem i o żadną niepodległość nie walczę, gdyż ta niepodległość jest. Gdyby trzeba było o nią walczyć nie wahałbym się tego zrobić. Ale śmieszą mnie teksty oszołomów, którzy twierdzą, że "walka trwa" bo ta ich "walka" polega na rzucaniu kamieniami z daleka do policji i pedałów, a później ujmując to eufemistycznie "wycofywaniu się na bezpieczne pozycje" :) Dla mnie nazywanie tego "walką o niepodległość' jest obrazą dla tych, którzy o nią naprawdę walczyli. I tyle w temacie.

Trzeba było jechać na marsz to byś wszystko widział co się działo, kto był na nim, więc z łaski swojej zamknij dupe i uszanuj to, że komuś chce się jeszcze walczyć z tym lewackim ścierwem.

kubawislak 11.11.2011 23:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSNH (Post 1190662)

Chodzi Ci o piknika w szaliku Legi? Czy mi się wydaje czy ten co kuca to Palikot?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1190674)

Nie doceniłem ich.

Masakra... Dalej nie mogę w to uwierzyć...
Komentarze pod zdj mnie przerażają.

pietia_lublin 11.11.2011 23:55

napisze w waszym stylu, przesmiewczo, robiac z kogos glupka, nie majac zupenie racji:

nieee to antifa, nie tajniacy, nie wiesz jak bylo w grecji, to sie nie odzywaaj albo poczytaj :))))))))))))))

a tak na marginesie - przeciez antify nie ma - czytalem to tu setki razy - wiec pomyslcie nastepnym razem zanim kolejną głupotę palniecie i jeden za drugim będzie ją powtarzał, wyszukując argumentow - a raczej opowiesci dziwnych tresci.

Dzideek 12.11.2011 00:02

Nie wiem, czy już było. Reprezentacja Niemiec - http://www.youtube.com/watch?v=l-PeRCrIuWM

hunter 12.11.2011 00:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cichy (Post 1190675)
Czarne owce? Drobne incydenty?

Żartujesz?

Łysy, wielokrotnie podzielałem Twoje zdanie, ale w tych autach byli LUDZIE!

P.S. Mam nadzieję, PATRIOCI, że wasze dupska, w zamian za narażenie na utratę życia również wielu dziewczyn, staną się w kryminale przyjemną przystanią.

Byłeś na miejscu i widziałeś to? Czy w TVN taką relację podali?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1190655)
Czy trafiono jakiś pedałow/lewaków itp. ścierwo ?

Trafiono. W drugą stronę też się trochę działo, nie wiem na ile to prawda ale pod pomnikiem Dmowskiego pojawiła się informacja, że antifa obiła Bałtyk.

yarow 12.11.2011 00:14

Edit:
Usunąłem treść posta, ponieważ ktoś już przytoczył wcześniej te same linki.

Hamas_kr 12.11.2011 00:16

Sam marsz organizacyjnie to porażka. Chaos brak nagłośnienia, okrzyków, śpiewów... przerosło to organizatorów.

"Brawo" dla niemców z antify, którzy obili Bogu ducha winnych ludzi z grupy rekonstrukcji historycznej w mundurach powstańców warszawskich... Wasi dziadkowie już raz tak zrobili 67 lat temu...

Wisły dużo oczywiście jak zwykle podzielonej na różne ekipy. Jednak wszyscy spotkaliśmy się na miejscu zbiórki... :)

In plus multum różnych ekip w czapkach/szalach/koszulkach chodzących spokojnie między sobą.

Wielkie wzruszenie to mnóstwo kombatantów intonujących przyśpiewki... naprawdę kto był i widział coś pięknęgo i napędzającego do dalszego działania.

Kurt 12.11.2011 00:32

Cytat:

lu, przesmiewczo, robiac z kogos glupka, nie majac zupenie racji:

nieee to antifa, nie tajniacy, nie wiesz jak bylo w grecji, to sie nie odzywaaj albo poczytaj )))))))))))))

a tak na marginesie - przeciez antify nie ma - czytalem to tu setki razy - wiec pomyslcie nastepnym razem zanim kolejną głupotę palniecie i jeden za drugim będzie ją powtarzał, wyszukując argumentow - a raczej opowiesci dziwnych tresci.
Tak. Antifa istnieje. W Deutchlandzie.

Gdyby doszło do bezpośredniego starcia to skład taki jaki był z całej Polski na tym marszu by pozabijał tą Antifę.

lewak, antifowiec i z Lublina.

I my wciąż jesteśmy na forum kibiców Wisły Kraków. Zabawne.

yarow 12.11.2011 00:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubawislak (Post 1190511)
[...] KIBIC ma poglądy PRAWICOWE. TVN i Wybiórczą i komunę należy tępić.

Abstrahując od wczorajszych zajść i od tego, że przeszedłem "za komuny" czynnie przez wszelkie (przynajmniej od połowy lat 80 - tych do początku 90 - tych) manifestacje, wiece a więc i w końcu "zadymy", jak na zwykłego ówczesnego Polaka przystało ;), mam jakiś swój odpowiedni stosunek do GW czy innego TVN, i że posiadam pewnie prawicowe poglądy a podejrzewam się nawet o konserwatywno liberalne to zapytam: czy Ty naprawdę uważasz, że bycie kibicem piłkarskim oznacza "klona" o ustalonych z góry poglądach i działaniach takich jakie mają inne potencjalne "klony"? :)

kubawislak 12.11.2011 00:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yarow (Post 1190692)
Abstrahując od wczorajszych zajść i od tego, że przeszedłem czynnie przez wszelkie zadymy (przynajmniej od połowy) lat 80 - tych i początku 90 - tych, mam jakiś swój "odpowiedni" stosunek do GW czy innego TVN, i że posiadam pewnie prawicowe poglądy a podejrzewam się nawet o konserwatywno liberalne to zapytam: czy Ty naprawdę uważasz, że bycie kibicem piłkarskim oznacza "klona" o ustalonych z góry poglądach i działaniach łącznie z takimi jak czytanie "odpowiedniej" prasy i oglądanie TV bądź ich nieczytanie i nieoglądanie? :)

Jeżeli Ty nie wiesz lub nie rozumiesz, że przede wszystkim GW i TVN mają swoją gowno prawdę to ja nic nie poradzę. Oni i tak napiszą powiedzą, że zamieszki wywołaliśmy my, a nie lewacy. Poczyatj onet i inne podobne portale. Na nich wszystkich pisze, że to członkowie Marszu niepodległości wywołali zamieszki. Na stronie wyborczej jest zdj jak policjant ubrany po cywilu i mający kamizelkę, zakłuwa naszego, ale nie ma zdj ani wzmianki w mediach o tym jak wcześniej ich spałowali, a raczej przyłączył się do lewaka. Podam przykład jak można iść na stadion i śpiewać precz z komun, po czym w wyborach głosować na partie lewicowe lub o takich poglądach. Nie każe Ci być wyznawcą PIS, są też inne partie prawicowe.

Jaroo1 12.11.2011 01:03

W glowie sie nie miesci, ze w Polsce niby wolnej, niepodleglej przyjezdzaja jakies pie.rdolone szwaby walczyc z patriotami, ze w ogole ktos ma czelnosc wypowiedziec zdanie, ze blokuje Marsz Niepodleglosci, ze telewizja zrobila ludziom wode z mozgu i dla ludzi to jest normalne, ze Niemcy sobie przyjechali blokowac razem z pedalami nasz Marsz. Czemu pedaly nie zrobili swojej manifestacji, gdzies indziej, aby czcic ten dzien?
Szkoda, ze tak mało osob zwraca na te problemy uwage.
Gdyby nie te cwele to do niczego by nie doszlo, bo zwyczajnie nie mianoby kogo atakowac. A tak to tamci sprowokowali poszlo. Koncowka pochodu wdala sie w jakies zamieszki. Kto byl od tej koncowki pochodu (a raczej postoju bo zaczelo sie dziac jeszcze przed rozpoczeciem marszu) to nawet nie mial pojecia co sie dzieje, bo zwyczajnie nic nie bylo w tym tlumie glow widac. Mysle ze dla 99% uczestnikow Marszu przebiegl on bez zadnych zaklocen, zadym i udzialow w zadymach. Po prostu przeszlismy, zrobilismy swoje i oddalismy honor Bohaterom. Oczywiscie w tv juz zdjecia jakby wojna byla, a wszystko oczywiscie na podstawie 10 fragmentow z zadymkami puszczanymi na okraglo i gesto komentowanymi.
milicja jak zawsze, zero szacunku dla Polakow, ciagle tylko szukanie pretekstu do konfrontacji. Co ciekawe pod pomnikiem Dmowskiego milicja zarzadzila, ze Marsz dobiegl konca i wszyscy maja sie rozejsc bo od tej chwili jest to marsz nielegalny. Wstyd za taka Polske rzadzona przez pedalow, cioty ze swiata mediow, polityki czy kinematografii. .... im wszystkim w dupe, mam nadzieje, ze dorzyje czasow kiedy Polska bedzie Polska a nie zlepkiem po.......encow, ktorzy sobie robia z naszego kraju swoja ferajne. WIELKA POLSKA!

yarow 12.11.2011 01:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubawislak (Post 1190696)
Jeżeli Ty nie wiesz lub nie rozumiesz, że przede wszystkim GW i TVN mają swoją gowno prawdę to ja nic nie poradzę. Oni i tak napiszą powiedzą, że zamieszki wywołaliśmy my, a nie lewacy. Poczyatj onet i inne podobne portale. Na nich wszystkich pisze, że to członkowie Marszu niepodległości wywołali zamieszki. Na stronie wyborczej jest zdj jak policjant ubrany po cywilu i mający kamizelkę, zakłuwa naszego, ale nie ma zdj ani wzmianki w mediach o tym jak wcześniej ich spałowali, a raczej przyłączył się do lewaka. Podam przykład jak można iść na stadion i śpiewać precz z komun, po czym w wyborach głosować na partie lewicowe lub o takich poglądach. Nie każe Ci być wyznawcą PIS, są też inne partie prawicowe.

Nie musisz mi opowiadać co było na Marszu ponieważ sam tu przytoczyłem linki z YT ale je usunąłem, gdyż ktoś je wcześniej tutaj także zamieścił.

Nie mam też żadnych problemów z określeniem własnej tożsamości lub głosowaniem na konkretną partię polityczną podczas Wyborów.

Natomiast, być może nie zrozumiałeś o co mi chodzi? Mówię o tym, że niezależnie od poglądów jakie posiada kibic
danego klubu, nadal jest kibicem.

Tego, czy chcesz czy nie chcesz nie odbierzesz mu. Kibice posiadają poglądy różne ponieważ maja do tego zwyczajnie prawo. Czy tego chcesz czy nie chcesz to lewak kibicujący Wiśle podczas meczu z Fulham tak samo jej kibicował jak jego polityczny "przeciwnik" - kibic Wisły o poglądach prawicowych. On może być dla Ciebie ku ... wą ale miłości do klubu mu nie jesteś w stanie odebrać.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl