![]() |
Moze warto by bylo zaatakowac z ta akcja inne fora?
" Cytat:
|
Cytat:
|
3 dla Was za transmisję!:)
..... no dobra 5!:D |
|
ja też z chęcią za obejrzenie Wisełki dam 5zł
|
Mogę 2 a mogę i 5 jak będzie trzeba
|
i ja dorzuce
|
Dorzucę do 10 zł :)
|
2 zł bez problemu. A jak nie ma innej możliwości to i te 5 może być.
|
pewnie
5 zl dam jak nic ;)
|
Jestem za.
Jakby była wisła.tv, to mogę płacić nawet roczny abonament byle mieć możliwość oglądania Wisły, a nie czekać jak się Polsat zlituje i puści w otwartym kanale.
Mam wprawdzie kablówkę wraz z Canalem +, ale coś czuję, że nie wszystkie mecze Wisły będą pokazywane, a poza tym na takim wiślackim TV można by puścić coś z archiwów. Reklamodawcy też pewnie by się znaleźli i wszystko hulałoby jak się patrzy. |
Tak sobie patrzę i z 1600 zł już by się wyzbierało więc dobra rada dla was - przeznaczcie tą kasę na TS Wisła, UW lub WG. Z pewnością byłoby z tego więcej pożytku niż z 90 minut oglądania meczu, którego stawką jest mniej więcej nic.
|
Jestem za
Oczywiście, też zapłacę 5zł
|
Cytat:
|
5 ZŁ
10 znakow |
Ja zaplace 1,2 nawet 3zl ale chyba najlepsza bylaby rzeczywiscie jakas WISLA TV za np 10zeta miesiecznie!
|
Cytat:
- kilkoma wywiadami miesięcznie, - kilkoma relacjami z treningu, - relacjami z przedmeczowych konferencji prasowych, - cyklicznym programem publicystycznym, - jakimiś archiwalnymi meczami (o ile udałoby się uzyskać prawa) - meczami Młodej Ekstraklasy - meczami kosza, futsalu, siatki ? Czy taki program za 10 zł miesięcznie by Cię satysfakcjonował? Wszelkie mecze ligowe, pucharowe nie byłyby dostępne ze względu na prawa do nich. |
5PLN
5pln nie da sie glosowac wiec pisze
|
spróbuj teraz
|
Ja bym w to wszedł ale tylko przez płatność sms'em.
|
Oczywiście płacę, 5zł.
|
Cytat:
|
ja też jestem w stanie przelać 5zł, chcę wiedzieć tylko na co wpłacam dokładnie :)
|
Rav - nie mógłbyś wysłać jako admin masowej wiadomości e-mail do wszystkich zarejestrowacnych na tym forum, albo ostatnio aktywnych na forum - wiadomości by wypowiedzieli się w tym temacie ?
|
Podbijam.
I jak zapadły jakieś decyzje? |
I ja dorzucę 5 zł :)
|
Cytat:
|
ja podbije kogoś kto wczesniej napisał żeby tę kase co macie wydać na transmije, wrzuccie w choćby w puszki na stadionie... na pewno więcej pożytku będzie z tego...
|
A zapłaciłbyś za prawa do meczów archiwalnych?!
Ja już dawno dałem taki pomysł: wykupić sublicencje, albo dogadać się z TVP, że nasze mecze w pucharach, z lat 1998-2004 wydawać na DVD, za cene np. 8zl. Koszt wydania 5zl. 3 zlote zysku na SKWK.... Mysle ze wiele osob byloby chetnych na najlepsze mecze Wisły z czasów Telefoniki... E: Przecież te mecze, transmitowane przez TVP "leżą na dyskach" w telewizji publicznej i się kurzą ;) Mysle ze im sie bardzo oplaca jeszcze troche zarobic na tych meczach. Tak samo sezon 2002/2003 mecze ligowe z Canal+. Też jakby klub się włączył w tą akcje i dystrybuował te mecze... marzenie ;) |
Cytat:
Ja proponuję żebyś przez tydzień nie włączał komputera a to co zaoszczędzisz wrzucił do puszki! |
łoł jaka spina.... a czy ja ci bronie?? chodzi mi tylko o to że wielu z tych którzy mogą wrzucić nawet dyche na jakąś tam transmisje ze sparingu, a na stadionie mają problemy żeby dostrzec gości z puszkami, nie wiem czy nagle coś im na oczy pada czy poprostu brakło mi kasy bo wydali ją na właśnie transmisje ze sparingu.
nie popadajmy kolego w skrajności.. |
Cytat:
|
nie pouczam... sugeruje, a to jest diametralna rożnica, bo każdy zrobi jak chce. swoje zdanie na ten temat moge wygłosić, z mojej strony koniec OT
|
Cytat:
|
no znajdę 5 zł ;)
|
Dziś jest piątek, meczyk o 20.00 więc w jest czas by sobie obejrzeć. Tylko pytanie, będzie na Wisla.tv?
|
na Wisla.tv na pewno nie, no chyba, że ktoś znajdzie stream i wsadzi, ale TWSD nie organizuje nic
|
Chyba jeszcze nie pisałem, ale 5 PLN tez dam. /jakieś info co, gdzie, kiedy... jaki numer konta /
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl