![]() |
Grzadq an Gornik nie mozna bylo bo przy mnie babke na bramkach cofneli wiec mysle ze teraz tym bardziej.
|
ja od wczoraj slucham tylko "Ta ostatnia niedzieeeela, dzisiaj się rozstaniemy, dzisiaj się rozejdziemy, na wieczny czas" OGIEŃ
|
Jak tylko pasiaste wyjdą na rozgrzewke to trzeba ich tak wygwizdać żeby wrócili do szatni i bali się wyjśći na mecz ze strachu! oni jeszcze nie grali w tej rundzie przy takiej publice więc zapewne będzie trema z ich strony trzeba to wykorzystać.
|
Cytat:
|
O jakim spadku wy mowicie? Cracovia nawet w przypadku dzisiejszej porazki na powiedzmy 80% utrzyma sie w lidze patrzac na terminarz ostatnich kolejek, wiec jakiego spadku jestescie jak bardzo pewni?..
|
Nie ma to tamto trzeba wyruszać na stadion.
Tylko Zwycięstwo !!! |
Za 10 minut wychodzę na stadion. Pamiętajcie że mamy ich dopingiem zmieść z powierzchni ziemi. Już w szatni mają mieć strach w oczach
|
Skład wyjściowy bez zmian,taki jak z Amicą
Biała Gwiazda zagra dziś w następującym składzie: Pareiko - Cikos, Jaliens, Chavez, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson - Małecki, Genkov, Kirm |
Nie wiem czy to nie jest trochę zbyt defensywny skład. Sobol i Wilk w środku pola, moim zdaniem za asekuracyjnie.
|
dajcie ze linka dobrego do mecza
|
Może mi ktoś wytłumaczyć co pieprzy Węgrzyn o kibicach Wisły chodzących na stadion Cracovii dopingując ich??? Coś mu się marzy???
|
Cytat:
|
Wkur.wiający Kazek komentuje.
|
Chyba pierwsza asysta Małego z rzutu rożnego :D Trzeba to zapisać w kalendarzu.
|
Melikson - Dokładnie tak, on miał strzelić tę bramkę. Tylko on.
Jeszcze Małecki !!! |
Radomski powinien wylecieć...
|
Cytat:
|
mały dzisiaj gra meeega
|
Musimy ich zmiażdżyć .
|
Gramy dobrze... Nie dajmy się prowokować przez to się gubimy... Brawo Melikson...
|
Ciekawy mecz jak do tej pory. Ladna bramka Meliksona.
Brak dopingu uszanowany, wiec nie bedzie sprzeczek. |
Cytat:
I jeszcze słówko na temat komentowania :D o faulu Chaveza to komentatorzy po połowie przypomnieli i ciągle mają tą sytuację w pamięci i wcale bym się nie zdziwił gdyby ktoś po tym meczu stwierdził, że Chavez powinien zostać zawieszony a najśmieszniejsze jest to że o faulu bardziej brutalnym Radomskiego zapomnieli w błyskawicznym tempie :lol: |
Kazek solidarnie po meczu uda się z kolegami z Cracovi na żałobny kubełek alkoholowy. Żygać się chce jak słyszę tego starego capa i jego chore farmazony.
Co do gry to ich niszczymy, nie istnieją, a ichnich kilka udanych podań wynikało z naszego "odpuszczenia". |
tak wam wszystki zazdroszczę, i tym przed tv i tym przed kompem i tym na stadionie. Jestem za granicą i mam połączenie internetowe jedynie przez telefon...
Nie widzieć tego meczu!!!! |
Kirm do zmiany. On jest obecnie bez formy
|
Nie uważacie, że Gienek trochę za dużo kładzie się w polu karnym?
Napisałem posta przed obejrzeniem powtórki...jednak Siejewicz powinien widzieć trochę więcej niż ja - laik |
Gdzie Siejewicz ma oczy? Przy pierwszej sytuacji mógł podyktować karnego, ale nie musiał. Teraz Gienek był ewidentnie podcięty i nic nie gwiżdże :/
Trzeba ich dobić, bo znowu nam strzelą fartowną bramkę. |
Gienek dwa razy faulowany w polu karny, dwa karne powinny byc
|
Ja pier.dolę!!! Dwa karne!!! Siejewicz wali w chuja..
|
Cytat:
A kurtyzana jest w formie i się stawia. |
Kirm podejmuje złe decyzje. Bez formy
|
Kirm rzeczywiście powinien dostać jakiegoś rywala na swojej pozycji, bo z taką formą siedziałby normalnie na ławce.
|
Cytat:
|
Nerwówka, brakuje tylko jeszcze Jopa....
|
Mistrz, Mistrz Nasz TS! :D WISŁA PANY!
|
Mistrz, Mistrz nasz TS!
|
Wisla mistrzem Polski 2010/2011!!
|
KONIEC :D Brawo kibice na trybunach, o to chodziło. 13 MISTRZOSTWO POLSKI jest Nasze
|
Popatrzcie parchy na koronacje monarchy
|
mISTZR
Piękny mecz :) Mamy mistrzaa!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl