![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jest na dworcu głównym parking na którym można zostawić samochód na czas wyjazdu do wawy? nie orientujecie sie ile kosztuje taki całodniowy postój i czy są problemy z miejscami?
edit - tam w gre wchodzi tylko galeria i 50zł? |
Zostaw na mieście, przecież w weekend za frajer masz
|
Witam
Czy jak się zjawię jutro na stadionie ok 15:00 to zdążę bez problemu wyrobić KK i kupić bilet? Czy lepiej wcześniej? |
Kupić kupisz ale czy zdążysz przed meczem to wątpliwe
Przyjdź wcześniej |
Wie ktoś, czy w okolicy Restauracji u Wiślaków nadal jest ten pojemnik na kapsle od Tyskiego? Jeśli jest to w którym miejscu, bo ostatnio widziałem, że nie ma go już po prawej stronie od wejścia do Restauracji.
|
witam, korzystał moze ktos z agencji posrednictwa pracy w holandi? chodzi mi konkretnie o ta agencje- jobxion jesli tak to moze podzielicie sie swoimi opiniami ? dzieki :)
|
Jak wygląda sytuacja z karą za ostatnie derby z 03/2015? Wisła składała potem odwołanie od tej kary zakazu uczestnictwa wszystkich kibiców z C w kolejnym meczu - czy jest już ostateczna decyzja w tej sprawie?
|
Cytat:
Cytat:
|
Witam,
Poszukuję logo ABG jak w podanym linku: https://yt3.ggpht.com/-HOLx1paZhUo/A...k-no/photo.jpg Chcę sobie sprawić wiślackie spinki na własne wesele :) Czy ktoś mi może pomóc ze znalezieniem grafiki w dobrej rozdzielczości? |
Czy obecnie na Eurosporcie, C+ lub innym programie jest jeszcze jakiś magazyn podsumowujący to co wydarzyło się na boiskach w Europie w ciągu ostatniego weekendu. Jeśli tak to poproszę o nazwę :)
|
Czy strona wislalive.pl została definitywnie zamknięta? Bo od kilku dni nie wchodzi mi w przeglądarce. Ktoś, coś z kręgów bliższych redakcji strony?
|
W jakich godzinach jest czynny Sklep "FANATYK" w hali Wisły dokladnie chodzi mi o weekend
|
sklep "FANATYK" od ponad 3 lat nie istnieje.
|
A jeżeli chodzi o sklep ,,Reymonta 22" to jest on czynny w soboty 9:00 - 15:00, a w tygodniu 9:00 - 19:00.
|
Czy można zmienić login dla już istniejącego użytkownika na tym forum? Jeśli tak, to w jaki sposób?
|
powiedzcie mi czy karty kibica są zniesone?
|
Tak, można kupić bilet bez, ale tylko w kasie na stadionie.
|
witam. w weekend 19 marca odbedzie sie 27 kolejka
Wisla zagra z Jagielonia kiedy bede mogl poznac kiedy dokladnie rozegrany zostanie mecz? bo przejade ladny kawalek drogi, zeby zobaczyc Wisle, a jak sie okaze ze w mecz bedzie w piatek lub w poniedzialek to przyjade do Krakowa jedynie pozwiedzac a meczu nie zobacze |
Zeby nie sklamac a choc troche pomoc - gdzies za 3,4 tygodnie mniej wiecej.
|
Z reguły dokładny terminarz kolejki podają miesiąc przed, czasem wcześniej.
|
czy piatek. 20;30, 18 marca to potwierdzona data meczu z Jaga?
|
Cytat:
Zgadza się. |
Pierwszy bilet dalej za 5? Bo nie mogę znaleźć info na stronie...
|
To słabo szukasz:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_mecze_wisly/ (wystarczyło kliknąć zakładkę ,,Bilety" , a potem ,,Bilety" lub ,,Bilety na mecz z Górnikiem Łęczna") |
Dobra, jestem ślepy... Szukałem wszędzie niżej a to na samej górze :/
|
Witam. na jakiej dzielnicy w Krakowie najlepiej sie zadomowic na 3 noce, zeby zobaczyc jak najwiecej tego co najpiekniejsze w miescie? czy komunikacja miejska w miescie umozliwia to, zeby dostac sie w kazdy zakatek miasta w pare minut? po mapce Krakowa zauwazylem dosc sporo zydowskich synagog, rozumiem, ze w te tereny lepiej sie nie zapuszczac?:P
|
najlepiej gdzieś w okolicach dworca. 10min na rynek piechotą, w razie czego w 15minut dojedziesz tramwajem na Kazimierz, w 15 min też na błonia. Zależy co chcesz zwiedzać.
|
Panowie jak kolega był na meczu z Apoel-em,nie wyrabiam karty kibica i nie był na żadnym innym meczu na R22 to przysługuje mu ta promocja "bilet za 5 zł "?
|
Z tego co pamiętam to nie. Twój kolega jest już wpisany w systemie, ponieważ na jego PESEL wydawali bilet na Apoel. Podobną sytuację miałem ze znajomym, który był na Twente i później chciał pójśc na jakiś mecz PP.
|
Witam
Jak moge kupic bilet dla kuzyna za granicy ktory nie posiada polskiego dowodu osobistego a co za tym idzie niema PESEL-u Znaczy pesel moze ma ale on go nie zna bo nigdy dowodu nie mial |
Na podstawie paszportu
|
Cytat:
|
Jakiś parking pod stadionem Ruchu ktoś poleci ?
Jakiś adres? |
Cytat:
I co najlepsze parkowanie 20/25 m od kas parking darmowy! |
A ja mam pytanie "lekko" z dupy, bo po Sylwestrowej imprezie-ale.......czytając pohukiwania Leśnego dziada z ległej,że Priojović, jest bliżej rezerw cwksu niż lukratywnego kontraktu w Państwie środka....... Mam dwa pytania:
1. Czy to nie causus Cierzniaka? 2. Jeśli tak, to czy broniąc w L.M w meczu z BvB......nie powinno być walkowera , braku kasy i awansu do L.E? Tak tylko pytam;) ps . Dobrego Roku -PANY! |
hej. czy dzis wislacki swiat hest otwarty?
|
Wydaje mi się, że nie.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...akcie_majowki/ Tutaj jest napisane, że strefa kibica dziś (1 maja) jest nieczynna. Jutro i w środę (2,3 maja) funkcjonuje normalnie. Zakładam, że podobnie jest z Wiślackim Światem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl