![]() |
ciekawe czy w końcu zagramy dobre spotkanie
|
Cytat:
To, że zmarnował rzut karny świadczy o tym, że jest słaby? Obecnie nie potrzebujemy wzmocnień na pozycji defensywnego pomocnika, ale jeśli nie Wilk to moim głównym kandydatem do zastąpienia Sobola byłby właśnie Kaźmierczak. Ma dobry odbiór piłki i potrafi przypie*dolić z dystansu. |
Według mnie wszystko zależy od nastawienia mentalnego.
Jak się Widzew cofnie i nie będzie chciał atakować "ze strachu" to przegra sam na własne życzenie. Za to jak Wisła znów będzie mentalnie przygotowana pt. "My jesteśmy Wisła i połóżcie się na kolanach przed nami" to również możemy ten mecz przegrać. Kluczem do wygranej w tym spotkaniu będzie walka od samego początku i napieranie przeciwnika. Widzew ma słabą obronę, więc jak się parę razy na początku mecz zakotłuje od ich bramką to się posrają. |
Ten mecz trzeba wybiegać , bo Widzew w meczu z Amica zapieprzal jak male samochodziki, wiec jak nasi beda sie ruszali jak muchy w smole plus zero pressingu ,to zle to moze wygladac
|
powinnismy to wygrac ale obawiam sie ze nie zagramy na zero z tyłu. Bedzie wysoki wynik, cos w rodzaju 4:3
|
Mam nadzieje, ze doczekam sie w koncu bramki strzelonej przez Genkova. Najlepiej jakby jego bramka zapewniła nam dzisiaj zwyciestwo.
|
Cytat:
Wlasnie mialem o tym wspomniec.W Poznaniu to Widzew wg mnie zagrał lepiej niz Amika,a to juz powinno nam dac do myslenia.Tydzien temu pyknał 3;1 wcale nie słaba Korone ,takze ufam ze Maaskant ma jakis plan na nich ,i to dobry . Ale gramy u siebie,wiec nakrecac sie i powoli wybywac z domów na R22 !! do zobaczenia na stadionie :) |
Mecze z Widzewem dosc czesto bywaly bardzo trudne, to taki niewygodny przeciwnik jak Arka. Wisla niby zawsze faworytem, ale mecze bardzo zaciete. Mysle ze 2:0 dla Wisly to bedzie dobry rezultat.
|
Cytat:
Ja myślę, że Małecki jak najbardziej by się sprawdził w ataku, bo to jest jego naturalna pozycja od juniora. Inna sprawa, że mamy Genkowa na którego nadal mocno liczę, a Małecki na skrzydle robi niezły wiatr. W tym momencie dysponując obecnym materiałem ludzkim nie dziwię się Maskaantowi, że wystawia Małego w pomocy. Tym bardziej, że Patryk odpłaca się dobrą grą. Pozdrawiam |
Małecki to nie jest typowy egzekutor jest trochę za nerwowy w sytuacjach bramkowych !!!... Parę razy grał w ataku i najlepiej wystawiać go z boku lub jako cofniętego napastnika !!! Zresztą grając jednym napastnikiem jak my gramy bezsensu było by tam dawać Małego
|
Cytat:
po drugie myślisz, że dlaczego Jagiellonia ściągnęła Grzelaka i Sotirovicia do ich ustawienia? po trzecie Crouch to wzrost przede wszystkim, tak, wiem że ma inne walory dobre dla napastnika. po czwarte skoro się dobrze spisuje na skrzydle idiotyzmem jest to zmieniać, podczas gdy drużyna ma się zgrywać, rozumieć ustawienie i założenia taktyczne itd. |
czemu nie gra Jaliens?
|
"Biała Gwiazda zacznie ten mecz w następującym składzie: Pareiko - Cikos, Chavez, Bunoza, Paljić - Małecki, Sobolewski, Jirsak, Melikson, Kirm - Genkov"
trzeci mecz w lidze w tej rundzie i po raz trzeci inne ustawienie na środku obrony Jirsak jednak wywalczył sobie miejsce w składzie po bardzo dobrej połówce z Ruchem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
dobry skład dzisiaj, mysle ze wygramy spokojnie z 2:0 ;d jirsak melikson
|
Cytat:
|
Stoperzy znowu sie popisuja, o bocznych obroncach nie pisze, bo takowych nie mamy :D.
|
To co się rzuca w oczy... Ja naliczyłem chyba 5 piłek które wchodzą w naszą obronę jak gorący nóż w masło,podobnie było z Ruchem i czuję,że prędzej czy później źle się to dla nas skończy.
|
Kiro nie gra dzis najlepszego spotkania.
|
Genkov ładnie gra, oby strzelił gola:)
|
Cytat:
|
Dziś taktyka to: "dzida do przodu, może ktoś wpakuje"
|
Boże , jaka beznadzieje , co za nuda , Małecki znowu traci.
Aż się prosi żeby Widzew strzelił na 1:0. |
Cytat:
Na razie nie wygląda to dobrze, zero pomysłu na grę |
spoookojnie... zaczyna się coś zgrywać w ataku, głównie dzięki Maorowi, tylko na kontry trzeba uważać...
|
Tylko ja mam wrazenie ze Melikson moze stac sie transferem dekady ?
|
Genkov i Jirsak - ludzie widma...nie widac ich zupelnie na boisku. Niech nasz Bulgar pooglada sobie Hubnika i co ten wyprawia w kazdym spotkaniu.
|
Cytat:
Szkoda tych sytuacji Maora, mogło być prowadzenie i jakieś poukładanie tej chaotycznej gry. |
Ale Gienek nie ma ppodań więc przestańcie jechać po nim ....a mac.
|
MaŁy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Silny Patryk Małeckiii !!!!
|
Małecki, kolejna bramka .Dobrze, ze sie zamieniaja pozycjami
|
Małecki - super bramka !
On nam tworzy grę w tej rundzie wiosennej |
Fantastyczne wykończenie Małego. Zamiast lagi techniczne uderzenie po długim słupku - duża klasa
|
Cytat:
|
Genkow nie dostaje podan po ziemi
przy bramce Malego, Genkow przyblokowal obronce |
Gdyby nie Malecki, to ta druzyna by nie istniala...
|
Super Małecki...
|
A miałem pisać że Mały też niewidoczny jest :P i w dodatku głupie podanie min wcześniej ehhh on to ma szczęście :)
Co do gry to czasami wygląda to źle... czasem mam wrażenie że oni kolorów koszulek nie rozróżniają :) Ale mam nadzieję że trener ich zruga i zmobilizuje na 2 połowę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl