![]() |
Gdyby nie grali tak statycznie piłkarze i wychodzili do podań, to można by grę przyspieszyć i wtedy Genkov by miał więcej piłek granych do nogi. Ale do tego trzeba trochę ruchu... Ale nie jest źle... Koniec grania długiej dzidy do przodu ;D
|
Piasecki robi swoje jak to w meczach Wisły , niektóre decyzje wręcz śmieszne i oczywiście na naszą niekorzyść choć w tym meczu i tak jeszcze nie jest tak źle. Co mnie najbardziej uderza to komentarz Mielcarskiego . On ma chyba jakiś kompleks Wisły. W jego każdej wypowiedzi czuć tak wielką niechęć do Wisły (przynajmniej ja mam takie wrażenie ) ,że aż ciężko się ogląda mecz z jego komentarzem anty Wiślackim .
|
....aaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Buahahah :D 2-1 Jirsak odżywa nam?:D
|
To musiało się tak skończyć,w pierwszej połowie chyba z 5 takich piłek jak w masło weszło.
Edit.Toooomek! |
Cytat:
Poraz kolejny tez na tym forum mozna zaobserwowac dziwna maniere(ktora nie jest normalna), tzn. ze kiedy obcokrajowiec gra zle czy beznadziejnie, to zawsze mozna go usprawiedliwic, ale jesli tak samo gra Polak, to sypia sie gromy :D. Wracajac do Genkova, to ja oczekiwalem napastnika typu Rudnevsa, tzn. takiego ktory przez 90 minut walczy wrecz z 2 stoperami...taki napastnik jest potrzebny do systemu gry preferowanego przez naszego coacha. |
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Jirsakkkkkkk
uf! dobic! |
Trochę czasu minie jak nasza obrona się zgra... Tomek dobra robota...
|
Cytat:
|
Bunoza przeca nie gra zle. A napewno nie gorzej niz Jaliens. W odbiorze spoko tylko te dlugie pilki mu nie siedza.
|
Wpuścić Riosa za Genkova, bo dziś gra bardzo słabo. Tak przeczuwałem, ze będzie to kolejny Bułgar, który nie spełni oczekiwań, chociaż ma jeszcze wiele meczy do rozegrania
|
Mały jest przech*j :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale mamy sędziów w naszej marnej lidze to szkoda gadać...
|
Meliskon poprostu nie umie grac normalnie :))) on zawsze musi zrobic jakis trick. I zawsze mu wychodzi.
|
Cytat:
a skad pomysl ze trener mysli tak jak ty? |
kto ma brame Jirsaka?
|
Gra się nie zmienia, wiele przypadku, dzida do przodu i niech się dzieje, ciężko to oglądać.
|
Znowu to samo , znowu się chowają ;/ oborona idź pan w ..... Chaos i tyle.
|
Świetnie gra Sobolewski dziś,widać że obrona musi jeszcze się zgrać
|
wilk za genkowa
|
No to przejście na z 4-5-1 na 4-6-0 :)
|
Jak nie strzelą tej trzeciej bramki to chyba zawału dostane, albo zawału dostane albo Ruch wyrówna, albo jedno i drugie.
Gra faktycznie słaba, ale 3 punkty najważniejsze. |
Maooooooor Meliksooon!
|
Melikson !!!!!!!!!!!!!!!
|
3-1!!!!!! brawo
|
Akcja-stadiony świata.
|
I co?? I co?? JIRSAK!!!!!!!!!!!
|
Jirsak po wejsciu zrobil spora roznice
|
Jirsak - co za asysta !!! MAOR
|
gooooooooooooooolllllllllllllllllllllll MELIKSON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Jirsak chyba zagości na dłużej w składzie :D Mega zmianę dał, jeszcze ta wykładka do Meliksona...
|
To jest mecz Jirsaka !!!
|
Kirm jest troszke za bardzo ambitny haha :D
|
Cytat:
|
Moja prośba została wysłuchana bardzo szybko. W takim razie poproszę jeszcze czwartą bramkę :)
|
No bez kitu teraz żałuje, że jeszcze nie mam karnetu, ale to przez brak kasy. W poniedziałek idę, dość już plucia sobie w brodę :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl