![]() |
zeby nie bylo przewagi, ja dzis bede kibicował Legii a dokladniej kilku obrońcom i pewnemu indiańskiemu wodzowi Howgh.
OLE Leeegia Samobój ciezko mi wierzyc ze Lechia wygra na Ł3,wiec pozostaje liczyć że Legia przegra |
niemile się zaczyna , ale jedno na razie nie ulega zmianie, Lechia aby iść dalej musi ciągle 2 budy włożyć.
|
Będzie jak wczoraj, goście odrobią....
|
Ciężko teraz to widzę. Lechia musi wygrać 1 bramką czyli de facto strzelić 2 nie tracąc już żadnej.
|
Nie ma to jak ogladac Legie na kanale nalezacym do grupy, ktora jest jej sponsorem. Komentatorzy podniecaja sie kazda akcja Legii a jak Lechia prowadzi ataki to komentuja jakby im sie nie chcialo. Lechia do boju - do konca jeszcze sporo czasu.
|
komentarz najlepiej wyłączyć i dać sobie jakąś muzę, szkoda nerwów na te ich gadanie
|
Jak ja sie ciesze ze siedze w pracy a nie na stadionie. Ten mecz to jakas kopanina z koniem, bo Legia gra padake, a Lechia gra antyfutbol za ktory powinno sie wywalac z pucharow. Wczorajszy mecz byl w porownaniu z dzisiejszym spotkaniem miedzynarodowym.
Licze ze przegramy, tak przegramy bo ten mecz jesli wygramy to kolejny tydzien Maciusia w Legii, a tego kmiota nie chce widziec. Nie slucham komentarza, ale przesadzacie. Nie nasza wina ze wasz boss robi w kablach a nie w tv... ;) |
Cytat:
Lechia strzeli! ja to mówię! |
Cytat:
Co do pracy, to wybacz ale jesli jest sie kierownikiem to mozna sobie ogladac mecze, a nawet wychodzic na 2-3 godziny z biura :D Tak sie bawimy w "stolycy" ;) |
Ja naprawdę nie chcę być złosliwy ale mecze Legii jak się ogląda to aż oczy bolą... i żeby nie było to Lechia wcale lepiej nie gra.
|
gdzieś czytałem, że tu będzie handel wymienny Puchar za Ligę.
Chyba bujda ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
no tak, ale jeżeli Lech zdobędzie mistrza do to rozgrywek europejskich awansuje przegrany finalista PP
(emotki zbyt upraszczają czytanie i za dużo sugerują) |
Cytat:
przeciez oni są tak cieńcy, że nie strzelili bramki od 4 meczów i dostali trójke od ostatniej drużyny - chyba łatwiej by bylo awansować przez puchar Polski niż przez lige ? Lechia jest cieniem drużyny, która tak zachwycała jesienią. |
Cytat:
|
Wielkie nieba i matka jedyna świadkami : chciałem bez emotek
|
Ten mecz stoi na takim poziomie + ten komentarz, ze az sie spac chce. Dobrze powiedziałes harthausen - muza właczona, komentarza sciszony do 0 i całkiem inaczej sie oglada. Niech szybko padnie gol dla Lechii bo inaczej to spotkanie do konca takie bedzie.
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślałem, że przesadzacie z tym komentarzem, ale włączyłem na chwilę i jest gorzej niż piszecie. "Semi-strzał" - Boże święty!
|
Lechia niestety juz bez szans na awans... wielka szkoda no ale cóż zrobić widać u nich straszny spadek formy.
Mecz na słabym poziomie |
Cytat:
|
Manu to niesamowity zawodnik, oby zagrał z nami :)
|
Cytat:
Sądze że już Łobo jest lepszy od niego, może i troche wolniejszy ale wrzutke ma |
I sie Legia rozstzelała w koncowce (4-0) a komentatorzy popadli w ekstaze. Legia - Lech w Finale Pucharu Polski
|
Skorża się uśmiecha, Manu asysta.
Planety ułożyły się w linii, nie ma bata. Pewnie Krzywicki dzisiaj coś strzelił jeszcze. |
Cytat:
|
Pogrom i tyle w temacie. Słaba Legia (trzeba to obiektywnie przyznać) pokonuje beznadziejną Lechie.
|
Amica - Legia Finał.
Legia jest beznadziejna , Lechia jeszcze bardziej ;/ |
Jak to jest jak teraz Legia przegra w finale z Lechem a Lech zajmie 3 miejsce w ekstraklasie - to obie drużyny grają w pucharach?
|
^^ dobre pytanie
|
Cytat:
|
4. drużyna w lidze.
|
No to teraz z innej bańki. W finale PP grają najbardziej "znielubiane" przez nas drużyny. komuś jednak mniej lub bardziej będziecie kibicować. Tylko niech nikt nie mówi , że go to wali bo i tak w to nie uwierzę. Ja wybieram Legię ( jakoś tak mniej wali wioską).
|
Wolałbym, żeby Legia wygrała z kilku powodów.
Lech już się nagrał w pucharach. Wystarczy. Legia odpadnie na samym początku, a Amica może coś zepsuć i dostać się do jakiejś grupy. Skorża jest trenerem Legii. Amica pokonała mój ulubiony zespół PP: Podbeskidzie. Reasumując - raczej nie Amica niż nie Legia, więc wybieram Legię. |
Żal co się z tą Nasza Lechia dzieje..
Niedługo chyba będzie potężny wstrząs. |
Cytat:
P.S. Dzisiaj się nie broniliśmy, a Wy? :> |
Widzieliście co piszą w oknie GG tam gdzie są informacje?
Legia jest w super formie! Rozbiła Lechię 4:0 i jest w finale PP! :shock:......:rotfl::rotfl::rotfl: |
Oglądałem ten mecz dlugimi chwilami i nie moglem sie nadziwic beznadziejnej grze Lechii. Nie rozumiem co sie stalo z ta druzyna, chyba przestraszyli sie mozliwosci gry w pucharach. Legia maksymalnie zdominowala Lechie niestety. Gdanszczanie nie mieli chyba szansy na sztycha w tym meczu i odpadli zasluzenie. A czy Legia wraca do formy czy obraz gry byl wynikiem bardzo slabej gry Lechii to sie przekonamy w najblizszej kolejce.
|
Panowie, nie przykładajcie uwagi do meczów pucharowych pod kątem formy - ani Legii (że niby forma wzrosła), ani Lechii (że niby formą dołują). Nie przykładajcie też uwagi do poziomu meczu (żenujący). Od kiedy pamiętam, mecze pucharowe zawsze tak wyglądają i nie mają praktycznie żadnego przełożenia na ligę.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl