![]() |
Kto to kuźwa komentuje? Gość szczytuje jak się ciepło pod naszą bramką robi...
|
Pierwsze 15 minut było nerwowe w naszym wykonaniu. Po zdobyciu bramki presja z zawodników spadła i powoli przejmowaliśmy kontrolę. Mogliśmy strzelić a 2:0, ale równie dobrze mogła paść bramka na 1:1. Ogólnie rzecz ujmując ja nie spodziewałem się fajerwerków w naszym wykonaniu. Obyśmy tylko utrzymali ten wynik.
|
Cytat:
A co do poziomu kibicowania to groclin dorownuje spadcovii. Parchy mają skłonności do zgód z takimi pseudo klubami (patrz: kuchenkorz) wiec moze cos sie urodzi z tego. pozdro Wiślacy! |
Komentuję chyba Przytuła, już jebali z niego na jednym z portali.
Zaraz jakaś czerwień dla Wisły poleci, mam nadzieje że Maskaant wie co robi bo Wilk i Piotr Brożek czekają, niech sobie przypomni mecz w Łodzi, tak, to był ten sam sędzia |
Ten mecz skończymy chyba w 10, tfu!
|
Cytat:
|
Minusem tego spotkania jest to że łapiemy głupie kartki...
|
Robi sie nieciekawie.
|
Ale Gancarczyk objeżdża naszych.
Bunoza słabo. |
Mario rehabilitant :D
|
A na boisku trwa kabaret :D
|
Jak oni chcą wygrywać pojedynki główkowe w polu karnym przeciwnika skoro stoją w nim jak kołki...
|
Nie moge pojac jak mozna wykonywac tak slabo rzyty rozne, to jest dramat jakis, zero zagrozenia. Do tego gra obrony, tyle nieporozumien ze szok......
|
I z mankamentów: nasze stałe fragmenty gry to wiadomo... nic z nich nie będzie... trzeba potrenować ten element
|
szkoda akcji...
Rios za Jirsaka i Wilk za Gargułe... |
kto na ławie oprócz kowalskiego i z wyjątkiem kontuzjowanych Nordiego i Maćka ?
Bo jakoś w relacji live na twsd nie jest podany, a oglądam w necie i komentatorzy też nie powiedzieli kto grzeję ławę. |
Kiro do zmiany, to jest jakas masakryczna masakra
nie skonczymy tego na zero z tyłu, za bardzo smierdzi |
Piotrek Brożek
Wilk Rios do wejscia natychmiast. za Paljica/Kirma Jirsaka Gargułe |
sekcja piłkarska polonii chyba się przerodzi w piłke ręczną :lol:
|
Polonia się teraz trochę otworzy, będzie nam łatwiej stworzyć groźne akcje
|
ale ten sędzia mnie w....ia wszystko gwiżdże po wczorajszym meczu AV-ARSENAL nie moge się przyzwyczaić
|
Staram się takich rzeczy nie pisać, ale Paljic jak najszybciej powinien zejść.
|
Kiro, do widzenia.
|
Cytat:
a Łobo na przykład jest ? btw.słyszeliście okrzyki " CZAREK WILK ! CZAREK WILK ! " po wejściu Wilka na boisko ? Jest jakaś grupa Wisły za płotem czy coś ? |
Sedzia ratuje nam pupe...
|
Wilk jest wychowankiem Poloni
|
Dobijmy ich w końcu...
|
Kirm dziś bez formy - do zmiany.
|
Mam wrażenie, że dzisiaj nasze akcje wyglądają ładniej gdy na lewym skrzydle gra Patryk a na prawym Kiro.
|
Kirm gra dzisiaj tak, jak zwykle Malecki, a moze nawet jeszcze gorzej.
|
Kurde, Kirm ma wszystkie piłki na prawą nogę....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kirm to nie gra dzisiaj meczu życia...
|
Cytat:
|
Dawać Riosa!
Kirm jest prawonożny, więc dobrze, że piłka spada mu na tę nogę. Dobrze, że Gancarczyk nie ma dobrego podania.... |
Cytat:
|
Kirm ma piłke a nikt nie leci pod bramkę ja pier....
|
Kirm fatalnie, marnuje wiekszosc akcji......
|
Cytat:
Zagrał on tam chociaż minutę? Kirm robi wszystko co powninen, ale wykończenie pozostawić lepiej bez komentarza. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl