![]() |
Kiiiirm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Swoją drogą to Andraż zaczyna być wreszcie naszym KLUCZOWYM zawodnikiem |
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest
|
no nareszcie !
|
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooool KIRM hahahahahaha
|
goooooooooooooooooooo.llllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
|
Gooooooooooooooooooooooollll !!! Yeah
|
Żuuuraw i Kiiiirmm goooool
|
Niemozliwe wrecz. Z drugiej strony, nie oszukujmy się- fart, fart, fart.
|
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool dla Wisly :D !!!!!!!!
Dzisiaj niedziela.....wiselka wygra do zera ... Guantanamera....wiselka wygra do zera !!!! Aguante z Wisla Kraków !!!! |
utrzymać to teraz
|
Buahaha...taka padaka i 3 pkt :D. Zadnego postepu nie ma, ale i tak pniemy sie do gory. Chyba nie o to chodzi, ale Maaskant ratuje posade ;).
|
Cytat:
|
Ale szczęścia też potrzeba do zdobywania zwycięstw:) można grać pięknie i dostać w dupę:)
|
BRAWO Kirm !!!!!
Nigdy w tego piłkarza nie wierzyłem, ale tym bardziej się cieszę, bo od kilku spotkań jest najlepszy w Wiśle i jak nikt inny zasługiwał na tą bramkę |
Ale i tak jak by tego nie oceniać to żeby z tym zespołem grać o coś w europie to trzeba kupić z 4 mocnych grajków
|
Proponuje zapomniec o tym meczu i nie wspominac o nim już nigdy więcej.
|
Pięknie, kamień z serca, liczy się wynik, choć gra nie była rewelacyjna ;) Ładne pożegnanie w tym roku z R22 !!! Mamy wicelidera ;)
|
Uff i ch.. !
W takich meczach kiedy kompletnie nic nie wychodzi trzeba jakimś cudem wyłuskać tą bramkę i za to brawa. I tylko za to. Panie Maskaant, Wilk i Rios czekali! Legia wczoraj żadnej bramki nie zdobyła a wygrała 3-0. Takie mecze są ważne i takie zwycięstwa bo podnoszą wiarę w siebie! Opłaca się grać do końca! |
Cytat:
Padaka straszna byla. Wazne ze 3 ptk wpadly i mamy vice :D Dobrze chociaz ze trybuny na mistrzowskim poziomie :D |
I jest tak jak oczekiwałem :)
Gry już myślę nie ma co komentować |
Cytat:
|
Ja się zgadzam z Hanysem z tym co pisał podczas meczu. Za słabych mamy piłkarzy w ofensywie typu Małecki, Brożek - nie tworzy gry, Jirsak nic, Garguła przeciętnie. Kirm tak jak pisałem cichy zabójca ale dużo partoli.
Potrzeba by ze 2 takich grajków z techniką co by im piłka nie przeszkadzała i potrafili pograć bo inaczej będzie ciężko nawet w lidze o pucharach na razie nie myślmy nic. |
takie zwycięstwo smakuje podwójnie<hahaha>
Dzięki Zagłębiu jesteśmy na drugim miejscu... Najważniejsze momenty w meczu..Obraza Małeckiego, koks obrońcy lubinian Byle do przodu :D:D PS: Kim jak kebab :D:D z Cracovia :hihi: |
Ale dajcie juz spokój z tą złośliwością, bo co mecz co innego piszecie, co do ofensywy Wisły to każdy wie że jest najmocniejsza w Polsce, potencjał wielki, dograć te dwa mecze i w końcu przerwa zimowa, czas na pracę i nowych grajków
|
Mecz, w którym liczą się tylko 3. pkt. No to teraz trzeba zagrać o co najmniej 4 w dwóch następnych.
|
Małe podsumowanie:
Najgorszy- Małecki Najlepszy- Chavez Największe rozczarowanie meczu: Jirsak |
Dramat z taką grą... to nawet nie był poziom ekstraklasy. Ale punkty cieszą.
|
Cytat:
I o to chodzi, nikt za pół roku nie będzie pamiętał o stylu, a wynik i punkty zostaną. Maaskant może pracować w spokoju, druzyna ma wiekszą pewność siebie, 94 minuta Cracovia, 88 minuta Zagłebie. Walczymy do końca. Oby teraz 2 wyjazdy i 2 wygrane. Jak zostaniemy wice liderem po takiej rundzie to będzie bardzo dobry wynik. W zimie jakieś konkretne 3-4 wzmocnienia, przygotowania Maaskanta do rundy i na wiosnę gramy o mistrza. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo Małecki Patryk.... Pożal się Boże. Każde podanie do niego to strata. On się cofnął w rozwoju jak żaden inny piłkarz w lidze. I jeszcze te "kur***wowanie" gdy schodził z boiska. Ciekawe pod czyim adresem? Obrażony był na cały świat, czy tylko na trenera? |
Małecki z Brożkiem wyglądali jakby wczoraj dość długo balowali, choć chyba nie tylko oni, ale oni zdecydowanie najdłużej... Małecki znów myśli o sobie a nie o zespole, no ale cóż, dzięki skwk jest nietykalny.
Kirm był jednym z aktywniejszych dzisiaj i należał mu się ten gol, mecz kompletnie do zapomnienia. |
Czy młyn dzisiaj skandował: "Piotrek Brożek" ?
Jeśli tak to za kogo? I po co? |
Nie wiem co Małecki sobie pod nosem brzęczał ale na pewno nic mądrego ani wartego uwagi :)
|
Najsłabsi Cikos, Jirsak,Małecki
Przeciętni Bunoza, Paljic, Garguła, Sobolewski,Brożek Najlepsi Kirm (za bramke) Chavez Osobne słowa należą się naszemu bramkarzowi częstokroc wyśmiewanemu na tym forum. Od kilku meczów gra na równym poziomie. Nie popełnia błedów. Poprawił grę nogami i na przedpolu. Jak dla mnie jeśli nie zawali nam ostatnich dwóch meczów (odpukac) to będzie drugim bramkarzem rundy jesiennej (po Sandomierskim z Jagieloni) |
Cytat:
Cieszy vice-lider i nic więcej. Czekamy na zimowe okienko transferowe. Bez dobrych zakupów nic z tego nie będzie. |
Fajnie, że Kirm powoli staje się pewnym punktem naszej ofensywy... i centralną postacią zespołu! Daje nam coś więcej niż tylko zaangażowanie i spore umiejętności, daje nam cenne 3 pkt w prawie każdym meczu! Brawo ANDRAZ!!!!
|
szczescie sprzyja lepszym Bajor przyjechal po remis i o malo nie udalo mu sie mielismy swoje sytlacje ale niestety albo braklo ostatniego podania albo kiwka nie wychodzila wazne sa 3 punkty i kolejna wygrana
|
Liczą się 3 pkt. Zastanawia fakt, że nie potrafimy rozegrać dwóch równych spotkań. Padaka w derbach, super mecz z Legią, dziś znowu padaka. Idąc tym tokiem rozumowania, w następnej kolejce powinniśmy zagrać niezły mecz :D
Brawa dla Kirma, dziś chyba najlepszy na boisku. Strzelona bramka tylko to potwierdza. |
Najważniejsze są trzy punkty. A styl..no cóż. To było pewne, że nie będziemy grali zawsze tak jak w meczu z Legią.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl