Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   WISLA -LEGIA 12.11.2010 godz 20.00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7709)

WALDI TSW 08.11.2010 23:07

kupie bilet na legie sektor G po rozsadnej cenie dorzuce na jakies piwko:)( np. od jakiegos fc albo kogos kto ma karnet i nie moze isc na mecz) jak cos to priv

1q2 08.11.2010 23:31

Na Skorżę raczej nikt gwizdać nie będzie, został zwolniony to polazł za chlebem gdzie indziej a tylko jeden klub jest taki że można by powiedzieć że pedał i Wisłę sprzedał i nie jest to Legia;)
Natomiast tak jak pisałem - mam nadzieje że jeśli nie daj...przejebiemy, to nie zacznie się jakiś najazd na naszego trenera i złośliwe skandowanie 'Maciej Skorża'.Może mam po prostu paranoje, ale po tekście prezesa SKWK - takie mi warianty przychodzą do łba

A co do samego meczu.Ja generalnie to się Manu boje, za mało meczów Legii oglądałem by coś więcej o nim wiedzieć ale ma torpedę w nogach okrutną a w tej rundzie nie tacy sprinterzy, robili z naszej defensywnej formacji sito bądź bieg między tyczkami.

Jak jego się poskromi to może nie będzie tragicznie.Generalnie znamy Maćka więc zapowiada się zwykła kopanina...do gola.Jak padnie to mecz powinien się rozkręcić ale czy padnie i kiedy - tego nie wie nikt;)

Tak jak pisałem - dla mnie faworytem jest Legia
, natomiast to nie znaczy że my kibice mamy czekać jak na ścięcie a grajki mieć kilo w majtach.

Co do składu.Obrona - Paljic czy Pietia.Mimo wszystko postawił bym na Dragana.Na skrzydła jesteśmy skazani.Mały z Kirmem powinni trochę Realu oglądnąć i tego co robi Ronaldo.To że to ciota to wszyscy wiedzą i w tym nie powinni go naśladować ale koleś gra de facto na skrzydle, ale w żaden sposób nie jest do niego uwiązany

Środek....było słuszne(choć przesadzone) narzekanie na Nordina, ale jak zabrakło go na parchach, to ta formacja w ogóle nie istniała.Garguła to jeszcze nie to, choć gra i wygląda na to że na wiosnę będzie już ok.Sobol jak dla mnie gra przyzwoicie ale kreatorem to on nie jest.Zostaje w zanadrzu Wilk który w ofensywie na razie też szału nie robi, no i Rios.Generalnie ciężka sprawa przed trenerem

Ja bym jednak chyba postawił na Gargułę,Sobola i Riosa...gdyby to nie szło to szybciej robić zmiany ale tu jak nawet zagra Wilk czy Nordin to pretensji mieć nie będę bo jest problem z zestawieniem a najgorsze to nie jest kłopot bogactwa.

Tot tyle ode mnie przed meczem.

ps . jest coś w tym że ludzie chcą hitów.Otwarcie stadionu po takiej przerwie.Nie wiem czy sprzedał się ostatni bilet.Śląsk,Lecha...już gdzieniegdzie pustki...Legia 1 dzień i zostało 1.5 tyś wejściówek;)

Jest potencjał nawet na te 33 tyś ale oni muszą grać, jak nie będą grać to pełnego stadionu nigdy nie uświadczymy a konkretna frekwencja to jedynie na Legii i Amice będzie bo derby nie wywołują niestety takich emocji.

Wojtas 08.11.2010 23:51

Jakie kilo w majtach Iq2

mamy grac o 3 pkt .Legia moze gra lepiej ale my tez chyba cos potrafimy skliec

kibice pomogą to nasi zagraja dobry mecz

musimy w to wierzyc

kozuba92 08.11.2010 23:59

Ma ktoś filmik z faulem Komorowskiego, za który może zostać zawieszony?

Arturo Qr2nów 09.11.2010 02:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekpw (Post 1007787)
Skład jaki prawdopodobnie wybiegnie na mecz z Legią:

Pawełek

Cikos
Bunoza
Chavez
Paljic

Kirm
Sobolewski
Boukhari
Wilk

Małecki lub Rios
Brożek Paweł

Z bliskich do pewnych źródeł Maaskant kolejny raz wystawi Palijca na obrobie a Boukhari w 1 składzie

Wilk na lewym skrzydle? Albo Boukhari w 4-4-2? Na lewej obronie znowu Paljic?
Skoro w tej rundzie właściwie wciąż eksperymentujemy, to może tym razem tak:

-----------------Brożek-------------------
-------Kirm------------------Rios---------
----------------Boukhari------------------
-----------Sobolewski--Wilk-------------
-Branco----------------------------Cikos-
-------------Chavez-Bunoza------------
-----------------Pawełek-----------------

Branco ponoć może grać na obu stronach obrony oraz jako defensywny pomocnik - może i nie jest zbyt kreatywny w ofensywnie, ale jako doświadczony obrońca może nie będzie popełniał takich błędów, jak Paljic lub Piotrek B. będący bez formy. Środek pola z dwoma defensywnymi pomocnikami w osobach Sobolewskiego i Wilka średnio wypalił w Poznaniu, ale na silną drugą linię Legii jest chyba jedynym rozwiązaniem. Boukhari jaki jest - każdy widzi, ale to, co działo się w derbach bez niego, to istna czarna dziura. Kirm w pierwszym składzie, to na dziś oczywistość. Rios - z tego chłopaka szkoda rezygnować, potrafi przyjąć piłkę, podać, dośrodkować, zastawić się, pokiwać. Zdecydowanie wolę Riosa, niż Małeckiego, przynajmniej na chwilę obecną. Przyznam jednak, że wolałbym żeby Rios grał bardziej takiego fałszywego napastnika, pomagał Brożkowi niż brał się za typową grę na skrzydle wraz z destrukcją. W destrukcji niech popiszą się defensywni pomocnicy, których w takim zestawieniu jest dwóch oraz boczni obrońcy, zresztą w takim układzie podczas naszych akcji ofensywnych prawego skrzydłowego może grać Cikos.

domin_czyzyny 09.11.2010 07:10

Zastanawiam się, czy Komisja Podejmie taka sama reakcje jak po faulu Chaweza czy ze względu na nazwę drużyny i wagę meczu potraktuja gracza Legi ulgowo.

Dalej czekamy na karę dla Lecha, ale pewnie się nie doczekamy.

Coś czuje, ze znow przekonamy sie o orwelowskiej rzeczywistosci w polskiej pilce...

daniello1987 09.11.2010 08:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kozuba92 (Post 1007848)
Ma ktoś filmik z faulem Komorowskiego, za który może zostać zawieszony?

podbijam...

Pablo84 09.11.2010 09:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Undertaker (Post 1007748)
Chłopaki, a jak sędzia mógł zauważyć faul Komorowskiego? Biegł za akcją Legii, a żeby to zobaczyć to musiałby mieć oczy w tyłku/

A jak było z Boguskim kiedyś?

cassius31krakow 09.11.2010 09:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 1007885)
A jak było z Boguskim kiedyś?

Pytanie tylko czy komisja ligi zbiera się przed meczem z Legią?
Zwykle posiedzenia maja w czwartek, a w tym tygodniu wypada święto niepodległości.

emj10 09.11.2010 09:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez daniello1987 (Post 1007882)
podbijam...

Link do Ligi+ Extra:
http://www.jagiellonia.cp2.win.pl/fo...8559a165c45498

tomasz_19 09.11.2010 11:44

jestem bardzo ciekaw jak rozstrzygnie się sprawa Komorowskiego w tzw "komisji Ligi", jeżeli go nie ukarają to to będzie kolejny sygnał, że ów komisja działa na korzyść Legii!

pcpc 09.11.2010 11:46

a ja mam gdziesi czy legia ma optymalny skład czy nie mamy wygrywac a nie patrzyc na rywala

KROKU 09.11.2010 11:53

Orientujecie sie czy w czasie meczu otwarta jest AL.3 MAJA bo musze na meczyk jechać samochodem i nie wiem czy z tamtej strony dojadę

Feniks1983 09.11.2010 12:10

Co do meczu to moj optymizm z kazdym meczem i tygodnie spada. Nasz zespol nic a nic sie nie poprawia a nawet momentami mam wrazenie ze sie cofa w pewnych aspektach. Nie uwazam zeby po Naszych ostatnich wyczynach z pyrami i pejsami mozna bylo mowic ze gramy podobna pilke z Legia bo tak nie jest. Byc moze Oni nie graja nic oszalamiajacego ale na dzisiaj to i tak o wiele wiecej niz my prezentujemy. Argument ze gramy przy R22 jest dobry ale......no wlasnie jak wracalismy z Korona tez scyzory mialy poczuc co to znaczy grac w Krk a Nasi mieli ich spokojnie pyknac. Jak sie skonczylo wiemy wszyscy, mecz z Slaskiem przemilcze, a Lechia to jak to sie mowi i slepej kurze raz na jakis czas sie trafi ziarno. Uwazam ze mozemy miec wiecej obaw niz przed meczem z Craxa bo zamaist progresu po Poznaniu przyszlo znow rozczarowanie. Chcialbym sie cieszyc w Piatek z gry Wiselki i 3 punktow ale na dzisiaj ciezko mi o optymizm.

Oldpara 09.11.2010 12:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KROKU (Post 1007933)
Orientujecie sie czy w czasie meczu otwarta jest AL.3 MAJA bo musze na meczyk jechać samochodem i nie wiem czy z tamtej strony dojadę

Zwykle jest otwarta. Ale po meczu wyjechać ciężko, i puszczają samochody tylko w kierunku Woli Justowskiej (prawoskręt na Lea w kierunku miasteczka jest zablokowany)

Bartosz 09.11.2010 12:15

Brozio łapie formę, powinno być dobrze.

Wislak2221 09.11.2010 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Feniks1983 (Post 1007937)
Co do meczu to moj optymizm z kazdym meczem i tygodnie spada. Nasz zespol nic a nic sie nie poprawia a nawet momentami mam wrazenie ze sie cofa w pewnych aspektach. Nie uwazam zeby po Naszych ostatnich wyczynach z pyrami i pejsami mozna bylo mowic ze gramy podobna pilke z Legia bo tak nie jest. Byc moze Oni nie graja nic oszalamiajacego ale na dzisiaj to i tak o wiele wiecej niz my prezentujemy. Argument ze gramy przy R22 jest dobry ale......no wlasnie jak wracalismy z Korona tez scyzory mialy poczuc co to znaczy grac w Krk a Nasi mieli ich spokojnie pyknac. Jak sie skonczylo wiemy wszyscy, mecz z Slaskiem przemilcze, a Lechia to jak to sie mowi i slepej kurze raz na jakis czas sie trafi ziarno. Uwazam ze mozemy miec wiecej obaw niz przed meczem z Craxa bo zamaist progresu po Poznaniu przyszlo znow rozczarowanie. Chcialbym sie cieszyc w Piatek z gry Wiselki i 3 punktow ale na dzisiaj ciezko mi o optymizm.

Dokładnie zgadzam sie na Koronie mielismy rozniesc samym dopingiem i jak bylo? wszyscy wiedza i zal przyznac ale legia gra narazie lepsza pilke od nas i nie wiem dlaczego tak sie dzieje maskaant duzo gada malo efektow nie wiem boje sie tego meczu ale wierze w WISELKE!!!!!

wazonik1906 09.11.2010 12:43

Forma naszych kopaczy nie jest najwyższa, ale właśnie w takich meczach jak z Legią, mogą wskoczyc na wyższy poziom. Pełne trybuny, rywal z najwyższej krajowej półki więc kiedy jak nie teraz powinni zacząc grać na miare swoich mozliwości. Licze na 2-0 dla Wisełki. bramki: Paweł Brożek i Garguła. TYLKO WISŁA

Dawidka 09.11.2010 12:46

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zak__2_0_.html

Popatrzcie na 59 sekundę i zaraz po tym jak Komorwski kopie gracza Jagielloni głos Mielcarskiego :
" Ojjjjjjjjj " , on to chyba zauważył ale nie mam pojęcia czy później o tym wspomniał , czy może jednak przemilczał nie chcąc robić źle Legii , nie to że szukam teorii spiskowych bo daleko mi do takich , tak sobie tylko na głos myślę :>

opetany_tsw 09.11.2010 12:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dawidka (Post 1007953)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zak__2_0_.html

Popatrzcie na 59 sekundę i zaraz po tym jak Komorwski kopie gracza Jagielloni głos Mielcarskiego :
" Ojjjjjjjjj " , on to chyba zauważył ale nie mam pojęcia czy później o tym wspomniał , czy może jednak przemilczał nie chcąc robić źle Legii , nie to że szukam teorii spiskowych bo daleko mi do takich , tak sobie tylko na głos myślę :>

o tym samym pomyslałem... zawsze tak jest. ;// tak samo na meczu z lechem :|

Donki 09.11.2010 12:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez opetany_tsw (Post 1007955)

Juz nie przesadzaj.
Zauwazyl, ale poszła akcja i potem juz o tym nie powiedział.

Lysy 09.11.2010 12:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Simao1 (Post 1006554)
Z tą przewagą Legii w pomocy bym nie przesadzał. Iwański jest słaby - nie czarujmy się. Wychodzą mu jedynie pojedyncze zagrania. Radović też nie grzeszy inteligencją na boisku. Sądzę, że nasz środek pola będzie wyglądał lepiej niż u stołecznych.

Pomoc to zdecydowanie Legia ma lepszą. Widziałem ich kilka meczów w tym, sezonie i byłem pod wrażeniem ile potrafią oddać celnych dośrodkowań ze skrzydeł. Przykro mi to powiedzieć, ale obstawiam porażkę w tym spotkaniu. Chyba, że na prawdę zawodnicy się zmobilizują i zagrają na 110%.

nh79 09.11.2010 13:46

http://www.naszaliga.pl/news/komisja...orowskim,.html

Mają się tym zająć

Kryniu 09.11.2010 14:11

Zobaczycie że na Legię dobry jest Brożek który wraca do formy i strzeli Warszawce bramkę

spidey 09.11.2010 14:28

Teraz powstaje pytanie, czy naprawdę jest Wam na rękę, że zawieszą Komorowskiego?
Po pierwsze jest dość słaby i popełnia głupie błędy, no ale powiedzmy, że ostatnio sprawdza się na środku obrony.
Po drugie i zapewne istotniejsze, stracicie koronny argument, że Komisja Ligi sprzyja Legii!
Co nie czytam tutaj to narzekania, że Waszego to zawieszają, a Legia jak zawsze jest kryta.
Czy nie będzie Wam teraz przykro, że Wasz odwieczny argument legnie w gruzach?
I to wszystko przez cieniaka Komorowskiego. Współczuję :>

wkpn 09.11.2010 14:38

Chyba Maaskant Was wszystkich zaraził swoją taktyką na 1 napastnika, bo każdy teraz skład układa z jednym napastnikiem. A może by tak powrócić do klasycznego 4-4-2 i ustawić w napadzie Riosa (lekko cofnięty ale jednak nominalny napastnik) z Brożkiem (lekko wysunięty)? Tak jak kiedyś funckjonował duet Żurawski - Frankowski.

Skład w moich oczach:

W bramce Pawełek - ostatnio bardzo pewny.
Obrona: Chavez (drewno ale lepszego nie mamy, przynajmniej kosi równo), Bunoza (do przodu zero gry ale w tyle odkąd zaczął trafiać w piłkę przyzwoicie), Piotr Brożek na lewej obronie (swego czasu dawał radę), Cikos na prawej obronie (wyboru nie mamy).
Pomoc: Sobolewski i Garguła w środku, z prawej eksperymentalnie Dragan Paljić, z lewej najlepszy obecnie zawodnik Wisły Andraz Kirm.
Napad: Rios, Pawełek.

Wpuścić Żurawia przy dobrym wyniku, przy kiepskim na sam koniec Małeckiego. Boukh niech fizycznie doprowadzi się do porządku, bo obecnie nic z niego nie będzie.

Na start Małeckiego na ławkę. Jak gra piłką to wszystko jest fajnie (pierwsze 20 minut z Cracovią), niestety odkręca mu się coś pod kopułą i w pewnym momencie zaczyna jedynie wozić. Nauczka musi być.

FraMat 09.11.2010 14:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spidey (Post 1008008)
Teraz powstaje pytanie, czy naprawdę jest Wam na rękę, że zawieszą Komorowskiego?
Po pierwsze jest dość słaby i popełnia głupie błędy, no ale powiedzmy, że ostatnio sprawdza się na środku obrony.
Po drugie i zapewne istotniejsze, stracicie koronny argument, że Komisja Ligi sprzyja Legii!
Co nie czytam tutaj to narzekania, że Waszego to zawieszają, a Legia jak zawsze jest kryta.

Nie ma czego.
Skoro Komorowski mówi:
Cytat:

Przecież jakbym kopnął rywala złośliwie, to by nie wstał...
to ja wolę, żeby on w ogóle przestał kopać.

Co do twoich "argumentów"
Ad.1 Tu masz rację - strata Komorowskiego nie jest porównywalna ze słynną stratą Boguskiego, gdy ten był w szczytowej formie
Ad 2. Nie stracimy. I tak ta cała Komisja przy wydatnej współpracy panow z C+ zajmuje się kilka raczy częściej piłkarzami Wisły niż Legii czy innych drużyn i to bezzasadnie,że przypomne fakt podeptania Clebera przez jakiegoś tam piłkarzyka z Amiki, którego nikt nie zauważył (i słusznie) wobec faktu podeptania kogoś tam przez Chaveza, co poskutkowało karą dwóch meczy (czy słusznie?)

pcpc 09.11.2010 15:13

ludzie nie mamy liczyć na wykluczenia graczy legi a na siebie

fialo 09.11.2010 15:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wkpn (Post 1008014)
Bunoza (do przodu zero gry ale w tyle odkąd zaczął trafiać w piłkę przyzwoicie)

Faktycznie, chu*ową zagrał piłkę w derbach do Kirma. Jednym słowem zero.

bebeto 09.11.2010 15:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1008028)

fialo-nie znasz się.On ją chciał zagrać na uwolnienie...:-)

Suszanin 09.11.2010 15:32

Cytat:

Ludzie, czy Wy nigdy nie nauczycie się pisać nazw klubów z WIELKIEJ litery!?

Żeby nie było offtop'u.
Na tą chwile, typuje dość wysoki wynik...
3-2/2-3 (Dla Wisły lub Legii), ale mam nadzieje na zwycięstwo, choćby 1-0 ;D

wkpn 09.11.2010 15:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1008028)

I 20 innych piłek na pałe do przodu. Człowieku oglądnij jeszcze raz mecz, popatrz jak Bunoza wyprowadza piłkę - piłka w przód i jazda na aferę. C klasa, a Ty mi będziesz pisał o jednym udanym crossie. Mam Ci to policzyć i zrobić wykres słupkowy? :) Litości...

fialo 09.11.2010 16:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wkpn (Post 1008052)
I 20 innych piłek na pałe do przodu. Człowieku oglądnij jeszcze raz mecz, popatrz jak Bunoza wyprowadza piłkę - piłka w przód i jazda na aferę. C klasa, a Ty mi będziesz pisał o jednym udanym crossie. Mam Ci to policzyć i zrobić wykres słupkowy? :) Litości...

Owszem, będę o tym crossie pisał gdyż ten właśnie cross, dał nam zwycięstwo, co za tym idzie panowanie w mieście, zamknięcie mord pasiastym damom, tysiące osób dzięki właśnie temu crossowi przyszło w poniedziałek do szkoły/pracy z podniesionymi głowami, dzięki temu crossowi wygraliśmy derby.

Oczywiście Bunoza to nie Marcelo, w wyprowadzaniu piłki ma jeszcze duuużo do poprawy, ale trochę obiektywizmu, zero i C klasa to nie jest.

mariutto 09.11.2010 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Suszanin (Post 1008036)
Ludzie, czy Wy nigdy nie nauczycie się pisać nazw klubów z WIELKIEJ litery!?

Żeby nie było offtop'u.
Na tą chwile, typuje dość wysoki wynik...
3-2/2-3 (Dla Wisły lub Legii), ale mam nadzieje na zwycięstwo, choćby 1-0 ;D

Też czasami właśnie zwracam uwagę na język polski. Szkoda, że ludzie nie dbają o poprawność.
Do rzeczy, Bunoza zagrał genialną piłkę do Kirma i za to są dla niego ogromne brawa.
Bramek w meczu może trochę paść. Mam nadzieję, że to my będziemy dwunastym zawodnikiem i zagrzejemy Wisełkę do gry! Dzięki temu możemy wygrać! Choć i tak nie wątpię w zwycięstwo!

AYALA 09.11.2010 16:30

najbardziej obawiam sie o Palijcia jak będzie musiał pilnowac Manu.

wkpn 09.11.2010 16:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1008055)
Owszem, będę o tym crossie pisał gdyż ten właśnie cross, dał nam zwycięstwo, co za tym idzie panowanie w mieście, zamknięcie mord pasiastym damom, tysiące osób dzięki właśnie temu crossowi przyszło w poniedziałek do szkoły/pracy z podniesionymi głowami, dzięki temu crossowi wygraliśmy derby.

Przejdź może do sekcji Armia Białej Gwiazdy bo na tym subforum rozmawiamy o aspektach piłkarskich.

Cytat:

Oczywiście Bunoza to nie Marcelo, w wyprowadzaniu piłki ma jeszcze duuużo do poprawy, ale trochę obiektywizmu, zero i C klasa to nie jest.
Co za tym idzie jeśli gość na 20 piłek 19 wybija na oślep w przód z czego w większości mamy straty a jedną zagrywa dokładnie i bez straty to pod tym kątem jest to poziom C klasy. Idź na Garbarnie albo na Dalin - stoperzy lepiej piłkę wprowadzają do gry niż Bunoza :) Nie oczekuję, że z graczem na plecach przyjmie piłkę, objedzie go i wyprowadzi do przodu ale litości... Cracovia to nie Manchester i nie miał wielkiej presji przy wyprowadzaniu piłki. Mało tego kilka razy mimo że był w ogóle nie atakowany zamiast przegrać po ziemi wzdłuż (skoro do przodu to za ciężka sprawa) i tak kończyło się na RYP DŁUGA DO PRZODU.

Podsumowując Bunoza ostatnio w defensywie nawet ogarnia, nie tak łatwo go objechać (aczkolwiek jak sobie przypominam mecz z Koroną to sam nie wierzę że to piszę), ale do przodu klapa.

Okoliczność łagodząca może być tylko jedna - to pomysł Maaskanta. Ale jeśli taktyka Maaskanta to długa piła od stoperów na Brożka to na prawdę daleko w tym sezonie nie zajdziemy...

ps. To co Boukhariego też do pierwszego składu dajemy i wystawiamy na piedestały - w końcu strzelił zwycięską bramkę dzięki której... "dał nam zwycięstwo, co za tym idzie panowanie w mieście, zamknięcie mord pasiastym damom". :D

royalmichael 09.11.2010 16:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spidey (Post 1008008)

a sytuacji z brutalnym faulem Vrdoljaka i braku reakcji KL już nie pamiętasz?
nawet jak zawieszą Komorowskiego to jedna jaskółka wiosny nie czyni.

ToTylkoJa 09.11.2010 16:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1008019)
Ad 2. Nie stracimy. I tak ta cała Komisja przy wydatnej współpracy panow z C+ zajmuje się kilka raczy częściej piłkarzami Wisły niż Legii czy innych drużyn i to bezzasadnie,że przypomne fakt podeptania Clebera przez jakiegoś tam piłkarzyka z Amiki, którego nikt nie zauważył (i słusznie) wobec faktu podeptania kogoś tam przez Chaveza, co poskutkowało karą dwóch meczy (czy słusznie?)

Ta sama komisja zawiesiła swego czasu Choto na kilka spotkań, jak i również anulowała żółtą kartkę dla Marcelo (dzięki temu mógł zagrać w spotkaniu ligowym z Ruchem- wtedy kontuzje miał Głowa, więc krucho było z Waszym środkiem obrony). Gdyby rzeczywiście komisja tak Was nie lubiła, to udałaby głupią i nie zdjeła mu tej kartki. Oprócz Boguskiego i Chaveza to kogo ta komisja jeszcze zawiesiła z Wisły? Bo napisałeś, że Waszymi piłkarzami zajmują się kilka razy częściej niż zawodnikami innych klubów.Jeśli teraz zawieszą Komora- to tak, odpadnie Wam argument o faworyzowaniu Legii czy innych klubów na rzecz Wisły.
Poza tym spójrzmy na pieniężne kary KL dla Legii np za głupie rzucenie jakąś groszówką w fotoreportera (5 tys zl?). I jak tam mecz bez udziału kibiców Wisły przy Reymonta po spotkaniu z Arką (co wtedy wybiegliście na murawę). No tak, zawiesili Wam wykonanie tej kary w tamtym okresie i fani zasiedli na stadionie (nie pamiętam tylko cyz na wszystkich dostępnych trybunach).

Włóżmy między bajki to złe traktowanie KL Wisły (w sensie szczególnym, bo w ogólnym to KL wszystkich traktuje źle i daje kary z dupy).

0 22 09.11.2010 16:51

Daj spokój. Przecież nawet jak KL ukarze Komorowskiego to będzie dla niektórych koronny dowód, że postanowili się maskować tudzież 'nie mieli innego wyjścia'.

Kopanie się z koniem. Jest spisek i koniec. :)

zuko1234 09.11.2010 16:53

Mnie ciekawi sprawa Pawełka jak z jego kostką i czy będzie grał...?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl