![]() |
Po Paljiciu widać przede wszystkim niemiecką szkołę w wyszkoleniu techniczym. On może tylko z Riosem zagrać w piłkę w tej drużynie. Branco nie ma pomysłu jak rozegrać, nikt mu się nie pokazuje, a w Canal+ jadą po nim jak po psie.
Czemu Wilk? |
Zdejmując Wilka i grając z samym Sobolem nie przechodzimy na grę z jednym defensywnym pomocnikiem, tylko na grę bez defensywnego pomocnika ;/
|
Robi się śmiesznie, Maaskant zmienia Wilka :lol: Tak jak ostatnio zmienił Riosa, najlepszego gracza Wisły w meczu z Koroną, tak teraz Wilka, który jako jedyny coś szarpie, dziwny ten trener, on oczów nie ma?
|
Jirsak- ofensywny pilkarz hahaha :D
|
Chcieliście Małeckiego? Macie! Coś pokazał? :foch:
Żuraw nadaje się do gry w Warcie Poznań. Kowalski ostoją defensywy, dobry mecz w jego wykonaniu, nic tylko usiąść i płakać nad resztą. |
vaazon a czy ktoś inny coś pokazał? Małecki chociaż się stara, ale co tu grac, skoro zero piłek, tylko wrzutki i z czego ma pójść akcja, a Żuraw teraz pokazuje jakim jest tak na prawdę piłkarzem, i jaki ma stosunek do Wisły
|
Jeśli Wilk nie doznał kontuzji, to Maaskant się kompromituje jak dla mnie.
|
Może Wilka narzekał na jakiś uraz - proste?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Stara srara, jakoś go w ogóle nie widać. Mały szarpie i traci zazwyczaj. Lepiej za to grają boki obrony już, przechodzą chłopaki do ataku częściej
Czasami brakuję po prostu trochę szczęścia, bo jakby wpadło, byłoby zdecydowanie łatwiej, powoli odzyskujemy przewagę i więcej gramy piłką |
Czemu oni tak lekko w obronie podają?
|
Cytat:
|
w c+ mowili ze trener chcial wzmocnic ofensywe jirsakiem zdejmujac przy tym wilka :D
|
Dziwni Ci komentatorzy, chyba mało meczów Wisły oglądali ostatnio...
|
61 minuta pierwsza akcja Wisly.
|
Tylko Paljic dzisiaj gra, czemu nie gra Piotrek Brożek? Podpadł czymś? Przecież można by Brozia wstawic na LO a Paljica przesunąc do przodu na podwieszonego.
|
A Małecki jak nie umiał dośrodkować tak nie umie dalej. No przecież nawet ja, co w ogóle w piłkę nie gram, poćwiczył bym godzinę dziennie przez tydzień i bym lepiej dośrodkował od niego. Mogę się założyć. Zwłaszcza z rzutów rożnych czy wolnych gdzie piła stoi.
|
Cytat:
|
A Branco czlapie i dalej jest na boisku...Cikos slabiutki, ale przynajmniej jest przygotowany kondycyjnie.
|
Kirm niewiele póki co pokazuje. Żuraw ma dużo boiskowej mądrości, widać, że wie gdzie podać, jak dostanie piłkę, coraz gorzej za to u niego ze strzałami. Wciąż mimo wszystko podoba mi się gra skrzydłami Wisły i gdyby częściej w ten sposób piłkarze starali się rozegrać, byłoby więcej szans na bramkę.
|
Wszedł Jirsak i zaczęli więcej grać. Widocznie gorzej już być nie mogło :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tyle dośrodkowań i zero pożytku :/ Albo potrzeba nam lepszych dogrywających, albo Rasiaków w ataku. Może jednego i drugiego.
|
niestety pachnie remisem bezbramkowym i tak pewnie zostanie. Wstyd....
|
Myślę, że wpadnie jednak coś dla Wisły w końcówce, stać ich na to.
|
żaden wstyd.. jak dla mnie to Wisła tak będzie grać przez cały ten sezon.. niestety wielkiej rewolucji nie będzie..
|
Naprawde tego sie ogladac nie da.
|
pikniki wygwizdali Żurawskiego, co do meczu nie chciałem pisać, ale chyba muszę, już mecze b-klasy lepiej sie ogląda
|
Wchodzi joker.
|
Jak dla mnie Boguski powinien grać od początku.. albo Garguła.. wole żeby oni się ogrywali niż grał bezproduktywny Żuraw..
|
Małecki swoje... nie sadze ze to pomaga w atmosferze w zespole.. oni sie chyba nienawidza miedzy soba.
|
Żuraw nie grał wcale tak źle, mało pokazał, ale jeżeli on dostał gwizdy to i reszta drużyny powinna tak samo
|
Malecki jak zwykle klapie morda na wszystkich
|
I bedzie 0:0 jak tal dalej pojdzie to frekwencja bedzie coraz nizsza....
|
W tej drużynie albo się kiwnie albo dośrodkuje, nie da się chyba kiwnąć i dobrze wrzucić. Poza tym czemu taka taktyka? Tylu dośrodkowań w jednym meczu nie widziałem.
EDIT: zobaczyłem jak Brożek przyjął w polu karnym i już rozumiem. |
dośrodkowanie Małego podsumowuje całe spotkanie.. DNO..
|
Dopóki Małecki,Boguski nie nauczą się dośrodkować to niechce ich widzieć na murawie podobnie Brożka który nie nauczy się przyjmować piłki.
|
trzeba na to spojrzeć z drugiej strony :) gramy ze Śląskiem 1 puknt na pewno im się przyda :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl