![]() |
Rożne Małeckiego wyglądają jak zawody w jak najgorszym dośrodkowaniu.
|
Cytat:
|
Małecki chyba pomylił piłkę nożna z rugby
|
Masnkant może powiedzieć wzorem naszego byłego trenera: "Wypada tylko przeprosić kibiców"
|
Cytat:
|
Cytat:
Cholera, modle się chociaż o ten punkt. |
Skorżo wróć?
|
Wróbel uuuuu......ja bym sie zaczął bać
|
Cytat:
Ma supernove/wystrzałowe rękawice i jest fajno!!:-) |
Ja pi%%%% Żuraw! coś ty zrobił :D
|
Cytat:
|
Jesteśmy ciency jak dupa węża
|
Łomatko Rafał Boguski wchodzi... No to mamy punkt :lol:
|
Maaskant jest w tym słaby że nie widzi że nie mają ci gracze predyspozycji do takiej taktyki ...!! Powinien wrócić do klasycznego 4-4-2 lub 4-5-1 a on chcę cały czas to samo grać ...
To że wystawia Pawełka nie ma znaczenia bo obaj bramkarze są z tej niskiej klasy.... niestety |
Wy wiecie co to jest transfer? Dla was zbieranie wolnych, słabych piłkarzy to transfery? Z taką polityką nigdy daleko nie dojdziemy.
|
wchodzi Boguski. Brawo teraz strzelimy
|
Pan trener wie że Baguski ma dar niesłychany, przyjęcie piłki na 5 metrów przed siebie
|
UU Branco pokazał jaki z niego obrońca, kaleka Nowak go robi...on się nie nadaje na obronę ale na skrzydło
|
Mar85, jesteś ignorantem? Jaki trener poradziłby się z zespołem, który po pierwsze nie umie się porozumieć, po drugie istnieją podziały, po trzecie wysprzedano całą obronę?
|
Gdyby Maskant był w Polonii to Józek już by go wyp.....ł. Maskant - szczesliwe zwyciestwo z Bytomiem, porażka z Jagą, remis z Koroną, szykuje się porazka z GKS. Niezły bilans. Czyzby kolejny złotousty?
|
Cóż brawo zarządowi za fantastyczne działania marketingowe i sportowe w celu zapełnienia stadionu
|
o mamusia kto strzeli? ;D
o nie Boguś |
Jest nadzieja !
|
Cleber do Pawełka ;) to już żartują z naszego Brożka :p ale mają powody bo ta gra to jeden wielki żart.
|
Jest zenujaco...
Nie mamy zadnych szans z Jaga i z Korona i Belchatowem. Gramy duzo slabsza pilke niz Legia czy slabiutki Lech czy chociaz nawet wczoraj zakonni... Gramy chyba jedna z najgorzej wygladajacyh pilke w calej lidze... |
boukhari tego karnego zrobił. swietne podanie
|
Cytat:
|
dzięki Boguś!
|
Dobry trener napewno, to zapytam inaczej po co sprowadzili kolejnych? Żeby nikt z nikim się nie umiał komunikować? Po co nam ten Marokoańczyk, czy ten Branco? Sprowadzają kolejnych, wcześniej nasprowadzał Basałaj szrotu nieziemskiego, a Czikos to chyba najsłabszy prawy obrońca jakiego na oczy widziałem, nikt mi nie powie że jest inaczej, jesteśmy najniżej w lidze od lat, rozwalili wszytsko nie widać żadnej poprawy, mam siedzieć cicho i się oszukiwać?? Wisła to coś więcej niż przeciętność w Polskiej lidze, mam prawo wymagać od sowicie opłacanych piłkarzy aby wygrywali z przeciętnym GKS
|
za ciosem ....a !!
|
Pawełek z tym przysiadem przy karnym hehe xD
|
Cytat:
|
Cytat:
No i co cwaniaczku? |
Nie rozumiem Barana. Ewidentnie skosił Brożka i jeszcze pyskuje do sędziego. Co tacy kolesie mają w głowie?
Dawać dawać :) |
Cytat:
|
Małecki kolejny mecz żenada, biega bez sensu, kiwa, nie podaje. Reakcja Sobolewskiego czy Brożka gdy w dobrej sytuacji nie podał mówi wszystko.
|
Małecki won od dośrodkowań !
|
Małecki poraża tymi wrzutkami normalnie
|
Cytat:
Dobrze czytam? Remisujemy z GKS który la luzie wrzucił Legii 2 bramki, a powinien 2x tyle. Legia i Lech nie grają rewelacyjnej piłki. Liczę, że 89 minucie padnie dla nas bramka na 2;1 :) |
Dajcie im się trochę zgrać, im więcej razem będą grać i współpracować, nauczą się stylu nowego trenera tym ta gra będzie ciekawsza i bardziej poukładana, narzekacie na Boukariego a taką technikę to mało kto u nas ma.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl