![]() |
Niespodzianka to na pewno wystawienie w 1 składzie Rado. Ale skoro trenował ME to wie jaki potencjał ma ten piłkarz i pewniewie co robi. Widocznie jest na tyle dobry że warto zaryzykować.
Małecki w środku pomocy z Rado i Sobolewskim. Zobaczymy jak to wyjdzie. Wg mnie Kirm na prawej stronie to chyba nie do końca dobre rozwiązanie. Na lewej mimo wszystko lepiej wygląda. W obronie wiadomo, na dziś nie mamy pola manewru. ////////////PAWEŁEK///////////////// CIKOS///KOWALSKI///BUNOZA///DIAZ //////////////SOBOLEWSKI/////////// KIRM////RADO/////MAŁECKI//Pi.BROŻEK ///////////////PaBROZEK///////////// Chyba taki skład wyszedł ? |
co dokładnie Kulawik powiedział w wywiadzie przed mecze, bo przeoczyłem ?
dzięki za odpowiedź. btw. widzieliście trenera Śląska jak się lekko szarpał dzisiaj z zawodnikiem Jagi przy lini bocznej, a potem w odwecie bambus wszedł z wyprostowaną nogą na napastnika Śląska ( za co czerwona kartka ) ? |
I o co tyle krzyku? Jirsak - ława, Boguski - ława, Łobo - ława, Żuraw - ława... Przeca wszyscy się tego domagali! :D
|
odkupie bilet z dzisiejszego meczu pisać na priv kto by odsprzedał
|
Nie ma mnie w Krakowie. Na jakim programie na Sopcascie leci Wisełka?
|
|
kanal 6816 (Public Sport 3)
ogromna zenada poki co... wyglada to dokladnie tak samo jak poczatek meczu z Karabachem. Arka lepsza na razie.. |
wszyscy pytający o to, gdzie można oglądać, jest od tego osobny temat: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=317&page=96
|
straszne żeby Wisła u siebie nie prowadziła gry... z Arką
|
Czemu nasi śpiewają Legia <oklaski> Legia <oklaski>?
Zlatan na sopca nie mam, bo tam zawsze opóźnienie jest, ale łap to http://antektv.com/transmisje.php |
Narazie, ligowa monotonna kopanina...
|
Nie do przepchnięcia ten Bunoza...
|
Cholernie cięzko sie to ogląda. Jak to sie nie poprawi to witaj srodek tabeli
|
Cytat:
Ja tam póki co tylko słyszałem WISŁA TO MY.... |
Na razie masakra... To ustawienie nie zdaje egzaminu na tę chwilę.
|
Jakby to powiedział działacz PZPN "Na razie chujowo". Żadnej akcji ofensywnej nie zrobili do tej pory. Dzieci we mgle ****...
Pozostaje wierzyć w cud, że wejdzie ten 'niby' technik Rios przejdzie całe boisko i wystawi komuś na linię. Inaczej remis, albo plecy. |
Cytat:
bo cieszymy się z zakończenia konfliktu na linii Legia - ITI i z dobrej postawy stołecznej drużyny w meczu z Kanonierami.... |
czemu jak leci hymn to nasi nie stoja na bacznosc? czemu nei spiewają? zero przywiazania do klubu jak niemcy na MŚ!! musieli stac i spiewac!! grosz do grosza a to wszystko sklada sie na takie levadie i azerow
|
"- Ale Arka nie czuje respektu" - :D :D LOL
Fajnie dowalił komentator. Respektu przed kim ? Po takiej porażce z Azerami to nasz respekt spadł do zera. |
Cytat:
Bez komentarza.. btw Niemcy nie śpiewają,a wyniki są, więc nie ma tutaj żadnego powiązania. |
Brozio zaczyna od setek
gooooooooooooooooooooooooooooooooool Mały :D |
goooooooooool
|
1-0!! MaŁy!!
|
Nie Mały tylko Kirm!
|
Witkowskiego powinna kupić Legia, byłby hat trick :)
|
no i czemu Kirm nie grał wcześniej..?
btw kto chwile wcześniej zagrywał do Brożka jak spudłował? |
bardzo ładnie to Kirm zrobił :) ktoś tam wcześniej, zdaje się, płakał na jego wystawienie na prawej stronie ;p
|
Spróbowałby tego nie strzelić...
|
Taka beznadziejna gra i gol...cala liga polska, a potem oklep w pucharach ;)...
|
Wrzutka a może strzał Kirma z prawej strony, bramkarz zamiast piąstkować to strąca ją tylko otwartą ręką i piłka spada na głowe Małego i mamy brameczkę.
Wreszcie. Może będzie dobrze :D Ja mówiłem że Kirm na prawej to może nie być trafione, bo zawsze na lewej sie lepiej czuł ale widocznie ma tak zwaną sportową złość że mu obojętnie na której stronie gra. Ale troche winy bramkarza w tym było, bo to raczej był strzał w okienko. |
Czemu Kirm nie grał z Karabachem?
|
"Oj Pawełek" <-- Komentator
Pawełek zaczął sezon :D:D:D:D |
Pietia, z główki mozna uderzac nie tylko na wysokosci 180cm !!!
|
emj10 - spytaj p. Henia...
|
Mam jedno pytanie. Czemu Piotrek Brozek mial pretensje do Kirma o to ze Piotrek Brozek zle przyjal pilke?
Czy on sobie ****a kpi? Czy o droge pyta? Piotrek Brozek pierwszy do odstrzalu z tego zespolu. |
Kirm zjeb*ł..
|
Cytat:
|
No, to Mały będzie gwiazdą teraz....
Kwestą czasu powinny być kolejne bramki, w końcu Arka to nie 3 drużyna z Azerbejdżanu. |
Panowie, weźcie nie komentujcie czy jest gol, karny, czy czerwona kartka - bo na sopcaście mam delikatne opóźnienie - około 10 sekund , więc nie chce czytać z forum że zaraz Mały strzeli ;-). Dzięki.
przy okazji zapytam: co jest ze stroną fanatyka ? bo jak wejdę na: http://www.tswisla.pl/fanatyk/ to mam tylko to co oferują, a jak wchodzę w: www.sklep.tswisla.pl to jest błą 403 Forbidden. poproszę o prawidłowego linka, jeśli jest. dzięki |
ponawiam pytanie , kto zagrywał do Brożka chwile przed golem Małego?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl