![]() |
Cytat:
Widać Bułgars może się juz pakowac. Jak wpuszczany jest zawodnik poziomem I ligowym, to znaczy, ze juz nic z tego transferu nie bedzie |
Cytat:
teraz jest im ciezko sie oduczyc:-D |
Cytat:
Soooooooooooobol :D |
aaaa czad. RADEK!
|
Sobol to Sobol
|
mieli tyle sytuacji stuprocentowych gdzie wystarczyło tylko dobrze przyjąć piłkę i precyzyjnie uderzyć, a oni partolą to aż rzygać się chce...
P.S Sobol z Panatą mi się skojarzył :O wow! brawo! |
"miód malina" ;]
|
Sobol!!! Alez piekna bramka :) 1:4!
|
eh, Brozio kompletnie nie czuje piłki. Ani przyjąć, ani pierwszej piłki odbić tak by poleciała gdzie powinna a nie , gdzie sama chce - no nie idzie mu.
A Sobol to Sobol :) |
w końcu z dystansu!!
|
Sobol ........(tez chujowo) ??
|
strasznie mi się podoba asysta Ba ! kozak :)
|
ja pierdo..........
|
Cytat:
|
SOBOLOWI się należy ta bramka jak nikomu :)
Brawo ! |
i się przypomniało PAO :P
Brawo dla Isssy - asysta miodzio. |
I bardzo dobrze :)
Sobolewski - Sliczna bramka, ale mu siadla. Skwituje to jednym: Aleeee Urwaaał |
przypomniała mi sie bramka Sobola w Atenach z Panathinaikosem, to jego " podejście" do strzału chociaż wiem że tam w Atenach był to strzałz 1 piłki i lekki rykoszet ;]
|
Sobol za mało napierdala z petardy jak teraz..
kazdy wie ze ma zajebiste uderzenie i jak mu siadzie to nawet Iker Casillas tego nie wybroni Nalezalo mu sie, mocarzowi z Wisły |
Szykujmy szampany Mistrz Polski może być tylko jeden !!!
|
Sobol wojownik - gratulacje! Oby tak cała drużyna walczyła i strzelała... zwłaszcza w pucharach :-]
|
Genialnie to rozklepali przy bramce Sobola!
|
Jezu Kirm!!! A-klasa czeka :lol:
|
Cytat:
Atmosfer podobna , ale to jednak jest stadion w Gliwicach a nie w Warszawie. |
Według mnie Juszczyk i Pawełek nie popełniają dużo błędów i są w dobrej dyspozycji. Nie ma Pawełka, Juszczyk go godnie zastępuje. W końcu coś cieszy jeśli chodzi o bramke.
|
Mogą się podobać ofensywne próby Diaza (podania), Alvareza i Sobolewskiego.
Te często powtarzane "Piastunki" są rozbrajające. Na mój gust brzmi bardzo hmmm... damsko. |
Dobrze, Kirm pojedzie do RPA tam zagra 3 dobre mecze, sprzedać pewnie koło miliona ojro z pocałowaniem ręki!
|
natomiast Issa Ba- bardzo dobry zawodnik, bardzo mi sie podoba jego gra, to jego podanie, spokój, mało strat. Mysle że trzeba z nim przedłużyć kontrakt ;]
|
Issa Ba robi różnicę, wymusza na pozostałych grę niską piłką szybko z klepki... nie mówiąc już o tym że widzi 3x więcej na boisku niż inni...
Wynik lepszy niż gra... |
ale był szybki przeskok na sopcascie z miernego meczu na zajebisty :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podoba mi się gra Issy.bardzo dobrze rozdziela piłki dużo widzi i kreuję grę.Mam wrażenie ,że może to być rozgrywający z prawdziwego zdarzenia po Szymkowiaku.Forma rośnie i widać ,że gra pomału się klei.Cieszy mnie to bardzo.
|
Pawełek ciut lepsza gra. Bramki Boguskiego może go coś rozruszają i pokaże w ostatnich kolejkach na co go stać i jak jest nam potrzebny z przodu. Wbijamy 4 zasłużone bramki, chociaż gdyby Kirm lepiej operował prawą stroną byłby lepszy wynik. Cóż, Juszczyk wykonał dobrą robotę chociaż jej wiele nie miał. Mistrz bliziutko ...
|
Cytat:
A co do meczu, to wynik znacznie lepszy niż sama gra, bo jak dla mnie za tą grę to maksymalnie zwycięstwo jedną bramką nic więcej. |
szampan juz w lodowce sie mrozi ale z otwarciem to trzeba jeszcze zaczekac do jutra jak amica straci 3 pkt :)
|
A wszystko co piękne w tym meczu zaczęło się od podania Issy Ba. :)
Technika, przegląd pola, przyjemnie się na jego grę patrzy. |
Cytat:
Cytat:
Apropo Lecha to z tego sezonu mamy remis ,a na jesień porażkę. |
Ja po oglądnięciu meczu również dołącze sie do pochwał dla Senegalczyka. Momentami te jego podania piętą do kolegów były kosmiczne!!! Najlepsze, że były cele i czasem zaskakiwały nawet odbiorców. Ten człowiek musi zagrać na nowym stadionie!
|
Cytat:
Mam tak z Łobo i przynajmniej ciśnienie tak nie skacze. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl