![]() |
WALKA WALKA WALKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak powinni zawsze grac!!!!!!!!!
|
Łobodziński miał rewelacyjną sytuację. 16 m do bramki i obrońcy na ziemi. Takich okazji NIE MOŻNA marnować...
|
Od Łobo oczekujesz instynktu strzeleckiego? :D
|
Paweł Brożek wydaje mi się, że jest kompletnie bez formy...
|
nie wiem jak w C+ ale w tvp komentatorzy masakryczni.. Amika na swojej polowie , dluga pila i rog dla nich a on ... bardzo grozna akcja Poznaniakow :rotfl:
I Amika oczywiscie stowrzyla super akcje.. o Wisle nic no szkoda tej akcji Lobodzinskiego, ale super interwencja Kotorowskiego o dziwo Amika malo co gra.. Lewandowski w ogole nie widoczny, ale nie zapeszajmy Malecki mnie tymi swoimi rajdami przeraza... w sensie pozytywnym Lubie Mariusza ale gdyby sily na bramkach byly wyrownane to juz bysmy prowadzili |
Cytat:
|
i tak maja grac zawsze! walka, ambicja. Lech nieistnieje. Malecki jak torpeda
|
Jakby Brozinho był w formie...
|
Łobodziński właśnie zaliczył prostopadłe podanie jakie w naszej lidze jest rzadkością. Brawo!
|
Cytat:
|
Jak zesz mnie w****ia ta nonszalancja w obronie.. na ch.. on sie bawi z ta pilka i podaja sobie, wyj.. to w ch.. i spokoj
o dziwo dobry mecz Wisly, Amika ledwo, ledwo.. Lewy Stilic niewidoczni.. szkoda wielka bo powinnismy prowadzic |
Jak na razie całkiem dobry mecz Wisły, na pewno najlepszy w rundzie, mam nadzieje, że w 2 połówce zagramy skuteczniej
|
Sobol bardzo dobrze gra, Pawłowi brakuje ciagle czegos brakuje
|
Sobol lata jak na jakichs konskich prochal, sieje demolke absolutna :D Ogolnie bardzo dobra gra naszego zespolu, nie dajemy wogole Lechowi rozwinac skrzydel. Szkoda tylko ze Brozek ma denna forme...
|
Najlepszy na boisku niewątpliwe jest Radek Sobolewski. Potem Pablo Alvarez. Jop narazie też dobrze sobie radzi.
Moim zdaniem powinien wejść Kirm za Łobo. Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda!!! |
No Łobo ładne podanie i sytuacja dobra ale pozatym jak zwykle, same straty prawie :/ Wisła początek miała bardzo dobry potem już troche Lech zaczął więcej grać piłką niestety. Małecki bardzo dobrze gra ale mógłby się oduczyć tych dośrodkowań zawiesinek :/ Mógłby go Piotr Brożek nauczyć ostrzej dośrodkowywać chociaż temu też jedno dzisiaj wyszło jak trampkarzowi. No i Paweł Brożek średnio, niby się stara ale kiepsko mu to wychodzi, no i spieprzył tą sytuacje od Łobo. No i Soboloewski też zajebiście gra.
Ogólnie nie jest zle ale mogłoby być troche lepiej. |
Mały,Marcelo,Radek,Pablo,Łobo - bardzo dobre występy,jak na razie. Najlepszy mecz w tym roku,zdecydowanie.. Tylko żeby coś wpadło. Oby w drugiej połowie były jakieś sytuacje , to może coś się uda strzelić.
|
Podobnie jak Boguski, którego w ogóle nie widać.
|
Nie zapominajcie o Lobodzinskim.. moze polenia straty ale stara sie i duzo biega
to podanie w koncowce z obrotem do Pawla w wykonaniu Lobodzinskiego poezja Malecki , Sobol na duzy + .. |
Po pierwszej połowie napisze tylko ze dobrze Diaz i Łobodziński, ale najlepszy Sobol walczy jak dzik.
|
Łobodziński bardzo dobry mecz.. wysłannicy zagranicznych klubów na trybunach? To może go gdzieś opchniemy za parę milionów ojro xD
|
mam wrażenie ,ze środek pola w ofensywie nie istnieje mimo ,że Sobol zapierdala za 2 .
Jop jest niepewny i wolny . Strasznie się boje o jego strefę. |
W ofensywie, to nasi napastnicy nie istnieją... Brożek widoczny brak szybkości i startu do piłki. Boguski, to w ogóle nie widoczny.
|
Mecz zdecydowanie na naszą korzyść :)
Nie ma strat Diaza, Łobodzińskiego, Brożek zaczął biegać! Mówcie co chcecie, ale taką gre, to aż chce sie ogladac! :] |
Cytat:
Diaza na barana:D,Gancarczyk już ma dość...:P |
Za to cena Lewandowskiego, to chyba o połowę spadnie po tym meczu ;D
|
Boże Małek!!!:/
|
SZTILIĆ - ****a jak to slyszę to mnie ****ica strzela,iwański chłopaczyna ze wsi a nie komentator.
|
...i podziwiamy zagrania Łobo!:)
|
Jeszcze chwila i dowiemy się, że Łobodziński (rocznik 1982) to zawodnik perspektywiczny :)
|
no czerwo!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
gdzie czerwona dla tego pajaca Gancarczyka ???
|
za pyskówe czerwien
|
ktoś mi powie dlaczego Nasi zaczynają się cofać???
|
No i zrobiła się nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
@martiness: po meczu Manchesteru United, ten mecz, to jak wyjmowanie wątroby przez nos...
|
Cytat:
:lol: |
14 nieprzegranych meczów z rzędu?
Nie sądzę by Wisla dała radę.. Cytat:
|
Cytat:
ps;. popytaj bardziej ogarnietych kolegow ile lat Wisla nie przegrala meczow pod rzad u siebie.. liczone w kilku latach..to te Twoje 14 z Dolcanem , Warta i Zniczem bedzie smiesznym porownaniem |
Ja nie wiem niektórzy w tym meczu chyba grają mecz życia,a wcześniej to padaka może potrzebujemy by grać co tydzień takie mecze? :P
Pawełek ale wyjście :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl