![]() |
Cytat:
Nie ma to jak na wszystko narzekac i co by nie było to zawsze pisac ze jest sie najgorszym. **** wie komu ty kibicujesz. Co do Łobo to oczywiscie mniej strat niz zawsze ale kurcze jego gra opiera sie na graniu przy linii i jedynie wrzutkach. Wiem ze napewno ma takie zalozenia taktyczne ale moim zdaniem poniekad boi sie wejsc w srodek pola, oddac strzal czy cos. Raz w tym meczu zszedl do srodka, uderzyl i pilka prawie wyszla w aut ;/ masakra, moim zdaniem Łobo troszke odbudowal sie psychicznie ale nadal nie na tyle zeby wejsc do srodka i strzelic bo nadal sie boi ze znowu pilka przeleci 15 metrow od bramki. Szkoda chłopa bo napewno sie meczy z tym a i my nie mamy z niego pelnej satysfakcji. A mecz jak mecz, nie za dobry ale cieszy to ze przewazamy i Slask nie stwarza groznych sytuacji przy ktorych podnosi sie cisnienie. |
cisniemy..........nie strzelamy................ niewykorzystane sytuacje ............... oby nie
|
sędzia ty ku....
|
Głowacki sie popisal
|
I oto Głowacki w idiotyczny sposób zarobił żółtą kartkę. Nie zagra z Lechem.
|
Głowa za głupie zachowanie nie zagra z Lechem :(
|
Diaz!!! Czy on zawsze musi zastawiać....:/
No i Głowacki pograł....:/ |
Jedynym idiotą to tu był sędzia. Bo ja tu nawet faulu nie widziałem.
|
co można powiedzieć? Głowacki zachował się jak młokos... zero oleju w głowie! :/
|
nie ma to jak nadrabiac braki techniczne(gdyby mu pilka nie doskoczyla Malecki szedlby 1 na 1) rekami.
wiekszego idiotyzmu nie widzialem. |
Niech Kasperczak zmieni Marcelo, bo jak już nam jego zabraknie, to pozamiatane, a ten mecz zadecyduje w duzym stopniu o koncowej tabeli.
Niech wpusci Burlige ! |
Nie oglądam meczu, więc zbytnio nie widziałem tej sytuacji. Ale jeżeli relacja podaje,że to nie było zagranie na żółtą kartkę, to przecież istnieje możliwość odwołania się od tej decyzji.
|
piekny gest Malego przy starciu ... taki wy...aj
|
Pewnie w ruch poszły lodówki,pralki i kuchenki gazowe :D
|
nie no ****a ... obiektywizm w ch.. koles wjezdza Diazowi jak ten Wasilewskiemu i zoltko.. a Glowa dostaje za jakas po.......ke to samo.
tu juz nie chodzi o mecz z Amika, nie z nimi to z kims innym by nie gral.. dla mnie to i lepiej ze z nimi nie zagra, bo MP zdobywa sie z Odrami i Piastami alez oni sie bawia z nimi.. :| nie kombinowac tylko strzelic gola |
Myślę, że jest szansa na pomyślny wynik odwołania. Ale tak czy inaczej Głowacki zagrał bardzo nieostrożnie i pretensje powinien mieć do siebie.
|
Nie ma co się żalić, tylko trzeba uważać. Wszechobecna podnieta grą Amiki wśród mediów sprawia że PZPNowi bardzo zależy na utrudnieniu życia Wiśle w walce o mistrza co skutkuje sypanie kartkami w takich a nie innych sytuacjach...
|
Cytat:
|
|
strzelic 2 bramkę i po problemie, kurde....:/
Ej Panowie, trzeba zrobić ranking sędziów którym będziemy się odwdzięczać za podjęte złe decyzje!!! Piekło im zgotować!!!!! |
to juz jakas paranoja.. sedzia juz nie panuje nad sytuacja , tylko czemu odstresowuje sie kosztem Wisly
|
Głowacki 2 razy dotknął piłkę ręką a wy o PZPN.
|
Ale wy głupoty gadacie, bezmyślne zachowanie Głowackiego a nie spisek PZPN. Patrząć na trzeźwo to zagranie kwalifikowało się na żółtko a fakt że następny mecz gramy z Lechem nie powinienem mieć tutaj nic do rzeczy. Ponadto jakby nie dał żółtka to też mówilibyście że PZPN pomoga Wiśle zdobyć mistrza?
PS. Inną sprawą jest s***wysyńskie zachowanie Canal+, który ma kamere skierowaną tylko na Marcelo i Głowackiego żeby wychwycić ich zagrania zasługujące na zółtko na wszelki wypadek gdyby sędzia tego nie zauważył. Cytat:
|
Cytat:
|
Ja piernicze, taki sędzia to nawet do okręgówki się nie nadaje
|
co do kartki dla Głowy to nie mam wątpliwości, ale no już kartka dla Małego to jakaś kpina! sędzia kazał grać dalej po czym jak Mały przejął piłkę to od razu gwizdek.... paranoja!
a swoją drogą gdzie Kirm? Łobo już nic nie gra... |
Maly dostal kartke nie za faul, moim zdaniem, tylko za to, ze zaczal drzec gebe jak wsciekly.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak to co zrobił Głowacki było celowym zagrnięciem piłki ręką to musi miec straszny niedowład w tej dłoni i dziwie się że został wogóle dopuszczony do grania w piłkę.... obejrzyjcie powtórki dokładnie
|
Cytat:
|
Brożek katastrofa, napastnik wychodzi sam na sam i kombinuje, straszne
|
Myslalem ze to tylko takie zludzenie ze ta pileczka tak wolno jest rozgrywana.. ale po podaniu Pawla doszedlem do wniosku ze chyba nie :D
szkoda byloby to zreimsowac bo nie zasluzylismy na to.. odpuscie sobie z kalekami Brozkami.. bo nie tak dawno mu w tylek wchodziliscie i jeszcze nie raz to bedziecie robic |
ten Brozek to jest taka kaleka ze niedowiary. kazda jego decyzja jest bledna, zamiast strzelac podaje, zamiast strzelac nad bramkarzem to muska pilke.
|
O_o nie mam pytań!!!!
|
Cytat:
|
mnie martwi dlaczego Kirm nie gra przynajmniej tych 30-35 minut w meczu....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w ogóle jak patrze na Brożka to mi go żal, taki biedny jest, widać, że ma jakiś problem, nie ma tego błysku... ehh
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl