![]() |
Boguski faktycznie kiepsko.
|
o ****....
|
Brawo Marcelo Brawo Pawełek dziękuje dobranoc
|
GOOOOOOOOOL. Brawo Wiślacy.
|
I już łamagi przegrywają :D Coś czuję, że Skorża nie przetrwa do końca rundy :D Ale się ciesze :D
|
Oho...ładnie.
|
NIe rozumiem jednej sprawy: skoro wiekszosc forumowiczow ma juz dosc Macka Skorży, to w sumie ta czesc kibicow powinna trzymac kciuki za Arke, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze w przypadku straty punktow M.S zegna sie z posadą.
|
wstyd !!!!!!!!!!
|
"Nie wystarczy biegać, i się trochę starać..."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:
|
pięknie... cudownie... super...
|
Cibamba i brama !! Piknie :D
|
porażka, żal oglądać:/
|
:lol:
10 znakow |
żal nie mam pytań!!
|
arka strzeliła:(
|
Cytat:
|
ide sobie nalac , kobita mnie zabije...zeby nie bylo offtopowo TAKTYCZNE DNO!!
|
Brawo kopacze!
I neich mi ktoś jescze ku** powie, że mam iść odśnieżać tym ci*om boisko!... |
Haha co za asy,bez komentarza..zobaczymy czy pokaza charakter w koncu i to odrobia.
|
Tu akurat nie miał Mariusz szans, szkoda że Marcelo się bawił
|
Marcelo zamiast wybic na aut,to co on zrobil ?
|
chyba czas Skorży się skończył
|
tommiyacht jak to gdzie wypluł piłkę przed siebie po strzale Czibamby
|
Boguski, Sobolewski, Diaz są w fatalnej formie...
|
Taktycznie gramy prawie jak Liverpool:lol:
|
Cytat:
|
Marcelo się dostosował już do poziomu ekstraklasy. Edson i Reger w Legii też czarowali, ale tylko 2 rudny...
Ogólnie to dramat, poziom mniej niż 0. Żadnych zagrań z pierwszej piłki, masa zagrań na pałe do nikogo, masa strat i niecelnych podań, problemy z podstawami takimi jak przyjęcie, prowadzenie, odegranie piłki, strzał... Szok. Ogólnie przegrywamy i mamy ponad 50 minut żeby zobaczyć jak wygląda w tej chwili 100% możliwości zespołu. |
A dlaczego nasi kopacze ( bo pilkarzami ich nie wolno nazwac) sami nie odsniarza sobie boiska - tak w ramach treningu.
|
Brawo Skorża !!!
Powiem krótko: bierz kilka swoich ulubionych "dziewczyn" ze swojego dream teamu i wy..... ! |
bez komentarza... mam tylko nadzieję, że moja kolacja, która składa się ze śledzi, pomoże...
|
koyoot złapać jak bramkarz a nie jak bramkarz 3-ligowy,i znowu będą zap... a skończy 0-1
|
To juz nie pierwszy blad Marcelo w tym sezonie. Pod koniec roku popelnial zdecydowanie wiecej bledow, niz Jop(dyletanci niestety przypisywali kiksy temu drugiemu, mimo ze powtorki pokazywaly co innego :D).
Szkoda, trzeba bedzie sie nameczyc. P.S - Jak mozna obwiniac bramkarza w sytuacji sam na sam :D?! |
niech sie przejda na mecz koszykarek i zobacza ambicje!! zal patrzec!;/
|
Kozacko to wygląda jak idzie dośrodkowanie i wszyscy się gapią na piłkę :P
|
" To jest ten moment w którym Wisła ma okazje pokazać, nie ma kibiców, sami muszą się mobilizować " -
sami oni są totalnym zerem, nie czarujmy się. Totalne dno !! Jestem zmuszony oglądać ten mecz przez internet, bo Tata pie*dolnął pilotem i przełączył mecz :<. Jak widzę totalny brak koncepcji, to mi się chcę wymiotować. Gdyby nie to puste lewe skrzydło, to ch*ja byłoby za przeproszeniem, nie kilka akcji. Zobaczymy, jak to będzie, ale póki co... Skorża traci głowe |
Wystarczy nas trochę bardziej przycisnąć i zaczynamy błądzić jak dzieci we mgle... dramat
|
Sobol drewno w ataku, Pi Brozek duzo niedokladnosci, Marcelo bez komentarza, Prawego pomocnika to my nie mamy bo Małecki z Boguskim o dziwo RAZEM graja na lewej, gramy znowu 1 napastnikiem ktory czesto tez jest skrzydłowym, co to jest w ogole ?
Boguski i Małecki chyba najsłabsi, Marcelo oprocz błędu to gra ok, szkoda tylko ze błąd bramkowy. Alvarez, Kirm i Pa Brozek tylko dobrze graja,. |
K*rwa zeby z Arka tak grac
|
To co panie Cupiał, Zdenek Zeman ?
Dan Petrescu miał o nim pozytywne zdanie :D |
Mówcie co chcecie,progres jest. Tydzień temu wcześniej stracili brame...:-/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl