![]() |
Pierwszy wpadł o 8:30
Będzie więcej! |
Jeden !
drugi czeka w kolejce ... |
Na śniadanie 7 sztuk. Te sztuczne z Dunkin Donuts aż tak dobrze nie smakują.
|
Na ten moment to 3 duże i 3 małe :)
W szufladzie jeszcze kilka czeka, no i po robocie w domu też zapewne będą :D |
Jeden pojdzie do kawy i tyle, dieta :(
|
U mnie przydział w pracy wynosi 4 sztuki per capita, więcej nie trzeba. A wieczorem bieganie!
|
Druga strona odpowiada:
1,2,3! |
4 ! Mało !
|
2. I małą cherry cole. A co?... Jak szaleć, to szaleć :D
|
Na tą chwilę 2.
Temat ma 6 lat, brawo dla założyciela ;) |
Póki co 3 i chwilowe zawieszenie broni :>.
|
Od rana 6...
i chyba zaraz sobie dołożę... |
0, trzymamy dietę, sportowy tryb życia!
|
Jednego i na tym koniec.
|
3 i zamiast kolacji zjem 4. Biorąc pod uwagę że się odchudziłem z 83 na 67 jest to dla mnie wręcz wydarzenie historyczne że przyjmę aż tyle cukru i pustych kalorii w jeden dzień ))))
|
Ty lepiej powiedz jak Ci się udało tyle zrzucić :D ja potrzebuję z 82 zejśc na 75 .... od roku nie mogę.
ps. 4 i koniec :D |
idź do kogokolwiek żeby rozpisał dietę. Ja po samym porzuceniu słodkich napoi, mąki itd zszedłem w 2 miesiące z 80 do 75. Potem zacząłem to stabilizować żeby już niżej nie schodzić i teraz od 10 miesięcy cały czas mam 75-77kg, gdzie siła znacznie wzrosła.
|
Kocur dieta ubogolipidowa :)
LanceTS ma racje. |
Niestety dzisiaj zjadłem 0 pączków :( A bywały takie lata, że wcinałem po kilkanaście. Własnej roboty, wielkości pięści, a nie wypchanych ulepszaczami ze sklepu :P
Kocur , mam dietę przeciwgrzybiczną, w ciągu 3 miesięcy zgubiłem 14 kg i tak już mi zostało od 1,5 roku :) |
12!
i 3 kawy dieta ....a cud |
Ja w tym roku słabiutko, tylko dwa :D Ale zaraz idę po trzeciego ;)
|
jeden jak dotąd :(
|
Skromne dwa. Trzeci czeka.
|
W tym roku skromne 9 szt.
Jakiś zły dzień był na pączki. |
Do północy daleko. Zjadłem 9. Ale jeszcze 3 czekają. Damy radę.
ps. Też jestem na diecie. Ważę 77 kg. Przy 182 cm |
Cytat:
1) Regularne posiłki czyli sniadanie - drugie sniadanie ( cos lekkiego) obiad - kolacja ( nie pozniej niz 3 h przed snem i tez lekkostrawna 2) Wiosną i latem dodatkowo zdecydowanie wiecej ruchu ( rolki min +-1h na mniej wiecej 85% tętnie maksymalnym, wyzszy wydatek nie ma sensu i daje gorszy efekt) 3) chyba tez troche geny bo moja mama tez kiedys schudla i tak jej zostalo. 4 ) Zero obżerania się na noc boczkiem i popychania na deser hurtową ilością czekolady, zero gówna typu fast food , cola itp ( którego i tak nigdy nie lubilem). Nie zrezygnowałem w zasadzie z niczego "normalnego" - dziś na sniadanie byla kanapka z boczkiem i kanapka z kielbasą wiejską )))) U mnie jedno było dziwne i w pewnym momecie wrecz dla przerazajace - ja pierwsze 10-12 kg schudłem w zasadzie w 2 miesiace, po kolejnych pozostale 4. Aż zacząlem latac po lekarzach i badania robic hurtem ))) teraz mam zamiar zrobić trochę więcej mięsni bo nawet zona mówi wieczorem " daj te twoje kości " )))) Ale to off top więc - ostatecznie 4 pączki ) |
Marne 4, rozczarowałem w tym roku.
|
Kończę dzień na 7 pączkach.
Chyba ostatni temat w starym, dobrym stylu, który się tutaj ostał. Dzięki co roku za odgrzebywanie. |
Trzyyyyyyy
|
4 - trochę słabo
|
Dzień czwartkowy zakończyłem z dumną liczbą 14 sztuk!
|
10 szt dużych i 3 małe - pobiłem swój rekord zdecydowanie ale przez co najmniej przez miesiąc nie tknę pączków...
|
Wczoraj całe 0. Dzisiaj rano 2 i na tym koniec
|
Łącznie 13,5 pączka z porannymi plus kotlet na pół stołu u Kisiela.
PS. Waga nie drgnęła ;) |
Cytat:
|
Cytat:
2 pączki bo więcej by nie smakowało, oczywiście przy kawce. |
Były 3 :) optymalnie.
|
3 paczki i kupe chrustu, tak z 30 pewnie było a jeszcze troche zostało :D
|
szprotson 14toma pozamiatał..
ja 8 + 3 donuty (jak to liczyć?), uznajmy że z dychy wyszedłem więc forma wraca! do usłyszenia za rok :D |
Bardzo spokojnie czyli 4...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl