![]() |
Ludzie Wy jeszcze potrafici bronic Skorzy?? Jak dlugo macie ochote ogladac taka mizerie? Na wojnie nie wymienia sie zolnierzy tylko dowodce (jesli jest kiepski)...
|
jak widzę Małeckiego to mi się rzygać chce hehe.. te jego przekopanie w szerz boiska - supeer!
|
JOP rulezzzzz;-)
|
Ostatnie podrygi, to najprawodpodobniej(a wszystko na to wskazuje) MP w sezonie 2009/2010 grajac caly rok na wyjezdzie :D?? Niektorzy to naprawde maja wymagania, jakby to byla Barcelona...
|
leszekpw: to chyba sport ci się z czymś pomylił...
|
Cytat:
Stary, na jakim Ty świecie żyjesz ?! A kto, jest odpowiedzialny za taki stan rzeczy jak nie trener ?! |
Cytat:
A co robi trener? puszcza frajerską bajere na konferencji i do domu/ |
Krzyknęła bym razem z wami, że "Skorża out", ale... Smuda w reprezentacji pracuje i do stycznia w Lubinie. No a Lenczyk w ....... Czyli nie ma żadnego porządnego trenera na rynku... :|
A poza tym jak to się mawia: z pustego to i Salomon nie naleje. Z takich amatorów, bez ambicij toi Guardiola piłkarzy nie zrobi... :| |
Tak sobie myślałem po meczu z Lechem, że przegraliśmy z Lechem, z Legią, teraz przegramy derby i będzie komplet... Smutne to, choć ja mam nadzieje na chociażby remis.
|
JAkby miał jaja to by Brozka i Małego dawno posadzil na lawe a wpuscil mlodych ktorym sie chce
|
Gdzie Jest Leszczak?????!!!!!
|
świetnie gramy fenomenalnie my powinniśmy z dziką kartą w LM grać
|
Robert_wislak oglądasz mecz? nie Skorża cały czas pokrzykuje na piłkarzy aby zaczęli grać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ludzie zacznijcie trzeźwo patrzec na niektóre sprawy. "Rabini" prowadzą z nami 1-0, a skórokopy dalej grają "swoją" piłkę taką, którą sobie "pykali" przez pierwsze 35 minut. Co robi trener (nota bene po żenadach z Tottenhamem, Levadią, Lechem i Legią) ?
Nic !!! Brońcie dalej "swojego trenerka" ! |
wygramy wygramy wygramy....wy pokonamy :/
|
Cytat:
|
a może po prostu mecze ustawia bet-at-home i my sobie możemy chcieć, a jak prezes bet'a powiedział, że Cracovia ma wygrać to będą premie dla piłkarzy, to Cracovia wygra :D
|
Alvarez jak narazie wg mnie gra najlepiej.
Jop :> Skorża zostaje. Kto ma grać? Wisła bez Boguskiego, Sobola czy Głowy to cień. |
Cytat:
|
oj, bedzie zmiana... zejdzie Skorza...
|
Ulatowskiego wyciągać z Bełchatowa jak się jeszcze da albo kogoś z zagranicy. Przecież to nawet nie jest żenada to co my gramy. Ja nawet chyba wole żebyśmy przegrali ten mecz bo chociaż co poniektórzy się obudzą co się z nami dzieje.
18 minut do końca zamiast ściągnąc Jopa i przejść na 3-4-3 to ściąga Brożka który coś tam chociaż się stara. No nie mam słów. |
[QUOTE=leszekpw;819658]niepoprawny optymista- nadzieja matka g...[/Qkażda matka kocha swopje dziecko
|
Wydaje mi się że sami sobie nie wymyślili żeby wrzucać takie kulfony w pole karne!!!! Skorża....pa.
|
Kibice Skanduja:
"Panie trenerze ja juz w pana nie wierze Rucha pan świnie za to pana winie" |
nawet jesli wygramy tez mecz 2:1 to i tak trzeba rozgladnac sie za trenerem. niech wygrana, w slabym stylu nie przesloni rzeczywistosci.
|
a taak.. kolorowe karteczki ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
pewnie na koncu poprzedniego sezonu piales z zachwytu nad wyczynami skorzy... a teraz nagle beee bo kilku kopaczy nie potrafi szybko wymienic pilki miedzy soba?! taka jest nasza liga... chu#%$%# jak barsz... i czy to jestesmy my, czy legi, badz lech kopanina jest prawie taka sama... widocznie nie mamy az tak dorbych kopaczy jakby sie wydawalo.... wiecej w tym farta i dyspozycji dnia.... ze zwalnianiem skorzy poczekalbym do konca sezonu... |
- Tottenham
- Levadia - Lech - Legia - Cracovia Panie Skorża i niektórzy "galacticos" - za cudowne, pełnie napięcia i emocji chwile - serdecznie już Państwu dziękuję ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedy Alvarez i Kirm naucza sie dosrodkowywac?? Bo to wstyd, ze profesjonalni pilkarze nie potrafia mocno i celnie zagrac...
|
moze jopowi nikt nie powiedzial ze ma grac bo on chyba sobe mysli ze oglada mecz z murawy?
|
Co oni grają!? Zero ambicji... Powinni za darmo grać do końca sezonu
|
bedzie remis cos czuje a zarazem daj Boże
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl