![]() |
Ja też sie pobawie w strzelanie; ) myśle że to będzie Tirana i to nie taki łatwy rywal:P
|
Makedonija Gjorče Petrov na ten zespol trafimy :> jak zgadne stawiacie piwo:>
|
Szeryf Tyraspol :D
|
Na każdego z tych przeciwników mamy trochę poniżej 7 procent szans i tego się trzymajmy;)
Najlepszy kibicowsko byłby pewnie Debreczyn, ja jednak w tej rundzie wolałbym jakiś ogórków.Nie żebym uważał Węgrów za jakąś mocną drużynę ale pionki to też nie są a fajnie było by wejść w rytm, wygrywając na luzie. |
Dawać Dudelange, blisko, latwo i zobaczy sie tego Polskiego napastnika wreszcie :)
|
Jeżeli już typujemy to ja strzelam na F91 Dudelange
Jutro zobaczymy komu się udało:D |
A ja stawiam na Debreczyn bo jak zwykle musimy mieć najmocniejszego rywala.Chociaż mam nadzieje że szczęscie się w końcu do nas uśmiechnie i dostaniemy Bułgarów w ostatniej rundzie :)
|
A ja myśle, że ten rok będzie bardzo szczęśliwy dla Nas w losowaniach. Limit pecha chyba się wyczerpał.
Najlepsze kibicowsko i sportowo? Jak dla mnie Bohemians Dublin FC - dużo Polaków w Irlandii i przeciwnik jeden z lepszych z możliwych do wylosowania, Wiślacy nie będą mogli nawet myśleć o odpuszczeniu meczu, a dodatkowo miła niespodzianka dla emigrantów. Czy w F91 Dudelange gra najlepszy polski strzelec grający zagranicą - Tomek Gruszczyński :)? |
Każdy zespół jest mocny bo żeby zagrać w el. L'M musiał osiągnąć sukces na swoim podwórku, trochę źle się stało że nie gramy na Reymonta ponieważ będziemy jedyną drużyną która 2 mecze rozegra tak jakby na wyjeździe i to też może mieć znaczenie w końcowym rozrachunku, przyznajcie sami że mecze w Sosnowcu będą zupełnie inne niż u Nas... Mimo wszystko wierze w awans.
|
Cytat:
|
Obstawiam Debrecen
|
Cytat:
|
Cytat:
Wiekszosc z tych zepolow jesli chcemy grac w III i w IV rundzie ,musimy przejechac jak walec po asfalcie. Glentoran i Georgia Tbilisi juz były ,oby nie jakis Kazachstan albo Armenia i gra na stadionie im Tofika :lol: nazwa tego stadionu mnie rozbraja :D Jak niektorzy tez chcialbym chyba Debrecyn albo tego Mistrza Walii. EDIT --jest gdzie na necie live losowanie???Bo w tv nie ma. |
O której w ogole jest losowanie ?
|
12 ,kolego :]
|
F91 Dudelange - inaczej być nie może :)
|
a ja sobie życzę jak najsłabszego rywala wpadka w tej rundzie skończyłaby sie totalnym bajzlem w klubie a nikt mi nie powie że Mistrz Węgier nie miałby z nami 30-40 % szans na awans
|
F91 Dudelange -to najlepszy rywal w tej rundzie dla Wisły
|
Ja chcę Albańczyków z Tirany. Akurat się wybieram na wakacje do Albanii.:-D Poza tym mają tam dobre piwo.
|
Cytat:
|
Ja bym osobiście chciał Madziarów, czyli losujemy Debrecen. Przyjemny wyjazd i mimo wszystko awans + zobaczenie w akcji Dudu. :lol:
|
Cytat:
|
ja bym chciał F91 Dudelange a najbardziej bym nie chciał Debreczyna i Zrinskiego
|
Przewaga własnego boiska polega jedynie na psychologicznym podejściu do sprawy. Piłkarze muszą sobię przede wszystkim uświadomić że to oni grają a nie kibice i bedzie wporządku.
|
|
Ja bym najbardziej chcial Bohemians Dublin bo mialbym szanse obejrzec oba mecze na zywo.
Dodatkowo Bohs wg mnie graja swietny jak na Irlandie futbol wiec mecze moglyby byc interesujace. W zeszlym sezonie Dynamo Kijow fuksem przeszlo Droghede United owczesnego mistrza Irlandii. |
Cytat:
Czego Wiśle życzę. |
Ja chce Albanczykow, bo mam szwagra z Albanii :P Moglbym sie z niego ponabijac jakby dostali niezle w dupe :D
|
Bohemian FC :) bylo by naprawde fajnie :) znowu kilka tys wislakow w dub
|
Jeszcze nikt nie wspominał, a na Eurosporcie zawsze są losowania europejskich pucharów. Więc jeśli nic się nie zmieniło, to tam jeszcze można obejrzeć.
|
Zamknąłem oczy i losowałem..wybór padł na EB/Streymur- zakładam że do W-y owcze , wyjazd gorzej niż źle a warunki jakie tam panują...bodajże Włosi mieli problem :P
A tak poważnie najlepiej trafić na rywala ..który ma najniższy współczynnik czyli coś a'la Andora , San Marino Tak samo w III i IV rundzie ,a będzie dobrze ;) |
Cytat:
Najbliższa transmisja w publicznej telewizji (miejmy nadzieje) może będzie przy okazji kolejnego losowania. |
Dudelange! byle pojechać i przejść łatwo nieogranym jeszcze składem... Na fajne kibicowsko wyjazdy jeszcze przyjdzie pora.
|
Obawiam się że nigdzie nie ma w TV losowania na żywo, przynajmniej na stacjach polskojęzycznych.
|
Jest na stronie fify albo uefa ale to po angielsku...
|
Cytat:
|
Zanim napiszesz to może sprawdź. Na polsacie o 12:00 jest "Rodzina zastępcza Stryj Leon" :D
A na stronie fify to mogą mnie cmoknąć w pompe :D ja chce w TV :D |
Ludzie, czym wy się tak podniecacie? Losowanie par do fazy 'ogórkowej' a wy orgazmy przeżywacie i losowań na żywo chcecie. I tak o 95% tych drużyn nie wiecie NIC, oprócz tego z jakiego są kraju...
|
Ja nie napisałem że będzie transmisja na Polsacie tylko, że prawa ma Polsat, a co będzie transmitowane w danym momencie to już inna sprawa.
|
To chociaz dajcie linka do transmisji online !
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl