![]() |
pyta jest wg mnie dlatego, ze nie ma kto rozgrywac, rozrzucac pilek. Brakuje Boguskiego ktory rzuci pile do przodu do Brozka, czy na skrzydlo. Moze Tomek Jirsak by wszedl panie trenerze !
|
Boże, 4 liga Uzbekistanu...Czemu ONI NIE GRAJĄ PO ZIEMI??!!
|
co z was za kibice.. wstyd panowie
|
gdybysmy po 45 minutach przegrywali chyba nikt z nas, i piłkarzy NIE byłby zaskoczony, gramy naprawde słabo,zreszta kazdy z nas to widział.
na szczescie piłka nozna jest niesprawiedliwa i prowadzimy 1-0.Wierzę ze na II połowe wyjdziemy bardziej zmobilizowani ! to że jestesmy znacznie,znacznie lepsza druzyną od ŁKS, trzeba pokazać na boisku !! ps. brawo Patryk! |
Dajcie sobie siana, teraz nie jest wazny styl a pkt. Niech lech i legia graja jak barca a gubia pkt a my wygrajmy nie wazne w jakim stylku te ostatnie 3 mecze i bedzie super!!
|
Cytat:
Poza tym pokazcie mi kto zagrał z ŁKSem ładnie ( z tych zepsolow z czolowki). To jest taka druzyna ze z nia sie gra piach! |
Jednemu Małeckiemu chce się biegać - reszta chodzi po boisku- skandal i brak ambicji, która potem wychodzi w pucharach- ciekawie zapowiada się okienko transferowe w obliczu odejścia Baszcza, Zienia, Singlara etc...
Tak grając i zdobyć mistrzostwo można tylko w bardzo słabej lidze - na stojąco to się leje w krzaki a nie gra w piłkę- Brożek wraca do dawnej tragicznej formy!!! |
Świetnie, że prowadzimy i brawa dla Małeckiego ale jeśli tak będziemy grać w drugiej połowie to może być bardzo ciężko o zwycięstwo. Wprowadziłbym Jirsaka za Zieńczuka i kazał naszym szanować piłkę. Bo gra długą piłką i obrona Częstochowy z ŁKS-em to zakrawa lekko na kpine.
PS: Grając w ten sposób kompletnie nie wykorzystujemy potencjału Brożka. |
Mecz wygląda tak, że gdyby piłkarze zamienili się koszulkami to nikt nie byłby zdziwiony. Widać, że Sobol i Diaz grają dziś troszkę słabiej i nasza 2 linia prezentuje się marnie. Przydałby się Jirsak za Zieńczuka, a Ćwielong przeszedłby na skrzydło. Oby 2 połowa była lepsza dla nas:-)
|
|
Pierwsza połowa nie różni się specjalnie od tej z Gliwic, czy Bytomia, tylko wynik inny.
Mam nadzieje, że trener znów świetnie zmotywuje chłopaków i przycisną w drugiej części |
wakacjewlodzi to nie lepiej już na sopcascie?
sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/11028 |
Felipe nie nie wyklucza sie, ja tez uwazam ze gramy słabo ale nie bede płakał na Naszych pilkarzy, tym bardziej ze to jest forum Wiślackie. Wiem ze mozna krytykowac ale troche wyhamujciebo Wisła wygra, zdobedzie majstra i wszyscy krytykanci bede chwlaic Wisłe
Rabi86 tak trzeba oceniac realnie klase druzyny ale nie w ten sposob co tutaj wiekszosc. Mowia ze Wisła gra zle, ze lepiej to oni se graja na podworku, ze w 4 lidze graja lepiej. To k... czemu ta 4 liga to 4 liga a nie ekstraklasa? To czemu jak gracie na podworku lepiej niz najlepsi pilakrze w Naszym kraju to nie jestescie gwiazdmai footballu. Ja rozumiem rozgoryczenie ale az takie. A poza tym juz sie troche tego forum naczytałem i powiem ze taki ublizanie druzynie, czy to co sie tutaj naczytalem na temat Łobo to jest frajerstwo zwykle. Jak mozna swojego wyzywac. Juz troche zbaczam z tematu ale jak po Łobodzinskim jedzie pol forum to zaraz to smao bedzie o Wisle, przegrmay 3 mecze pod rzad teraz i tez bedzie Wisła ty k..., tak? To jak tacy kibice tu sa to ja dziekuje PS jeszcze co do tego stylu. Raz s atakie mecze ze sie ładnie gra jak z Piastem a mimo to wynik lipa, raz sie gra brzydko a mozna wygrac, a raz sie gra zle i sie przegrywa, i inaczej nie bedzie bo Wislacy to nie wirtuozi footballu jak Hiszpanie czy inni Anglicy. W Polsce graja zwykli kopacze ktorzy jakby poslzi nawet do srednich zepsolow w ligach zachodnic to beda tam grzeli ławe, nie wymagajcie swiec od nich za duzo bo ta sa pilkarze dobrzy tylko na nasze poslkie warunki a wszedzie indziej by sie nie przebili do wielkiej pilki!! |
Powiedzmy sobie szczerze Wisła prezentuje wielkie nic w grze ale jakoś prowadzi , jeżeli w drugiej połowie nie siądziemy na rywala to ŁKS spokojnie to zremisuje... (albo nawet wygra). Grają przerażająco słabo nasi bez pomysłu.
|
zmiencie tego Ćwielonga
no:),............... |
Jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!:d
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest Cwielong Nareszcie Haha Hahah Hahaa
|
Cwielong!!:)
|
Cwielong!!!!!!! chociaz raz hehehe brawo!
|
kto jeszcze z Was myśli o remisie ??
tego meczu nie możemy już przegrać, ani zremisować :) brawo :) |
zajebiscie wkoncu fajna akcja:)
|
Utrzymac ten wynik lub strzelic na 3:0 i juz bedzie po meczu :)
|
Cytat:
Skoro Ćwielong nawet strzela to musimy to wygrać |
Heh mialem pisac ze Cwielong dzisiaj gra slabiutko a tu prosze:).
|
Grają jak.. Legia. Usypiają przeciwnika, nie wyróżniają się, a strzelają. Może taka taktyka?
|
Ja i tak widze miejsce dla Ćwielonga w pucharze grabki z trampkarzami młodszymi!!
|
Jupi!!! O włąsnie co do gry to taka mysl. Mi sie własnie bardziej podoba Wisła ktora gra słabo a jak ma okazje to ja wykorzystuje niz Wisła ktora tworzy akcje a pod bramka jest nieporadna jak dizecko...
|
Do przodu, Wisła! Brawo Piotrek Ćwielong, należała się jemu brameczka. Uff, ciśnienie schodzi.:-)
|
Przestańcie pier...lić, dwa strzały dwa gole, czego chcieć więcej.
Jest końcówka sezonu, tu liczą się 3 pkt, a nie piękno gry... Pepe wreszcie!!!! |
Już miałem napisać: "Do tej pory broniłem każdego występu Ćwielonga, ale w tym meczu pokazuje, że nie zasługuje na pierwszy skład". Oby ta bramka dodała mu wiary we własne umiejętności.
|
ALe tez ładna asysta popisal sie Brozio, nie zapominajcie :)
|
co oni mają za spikera, Peje ?
rzuty rozne to my wykonujemy na poziomie a-klasy |
Ale Mały się postawil Hajcie:D Jest gość:)
|
Odgłosy małp do Marcelo. Powinna być kara i skończy się chamstwo.
|
niech jeszcze Brozio coś włoży, bo mu korona snajpera ucieknie :)
|
Cytat:
|
Przecież pewnie pan obserwator nic nie słyszy. Ale jakby u nas tak było, to zaraz afera. A Marcelo niech walnie im bramkę za to chamstwo. Komentatorzy beznadziejni. |
Czemu on zmian nie robi, wpuść Jirsaka i Beto, jest spokojnie, niech się ogrywają.
Syndrom Janasa |
Pepe !!!!! Było wylozyc Brozkowi..
|
Diaz to mnie poprostu w****ia , jak on zwalnia gre to masakra
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl