![]() |
http://tvgry.pl/ ostatni odcinek "przeglądu tygodnia" pt. opowieść wigilijna. Nadaje się na zakończenie tego sporu o wyższości Xbox'a nad PS3 i odwrotnie.
Uważam że nie warto się licytować w tym temacie bo każdy ma trochę racji :) A jak ktoś jest w trakcie zakupu konsoli to takie przerzucanie się argumentami znajdzie na forach ogólnokonsolowych/growych |
Cytat:
Ja zatrzymałem sie na chyba 7. misji pare tygodni temu i jakoś nie miałem kiedy pograć. Poradnik do pobrania |
-------------------
|
jak ktoś ma ochotę dorzucić mnie do znajomych na Exie to mój nick famulTS zapraszam ostatnio jestem bardzo rzadko dostępny ale to ze względu na prze ogromne kłopoty z połączeniem się do xlive myślę ze to wina mojego mądrego routera albo dostawcy neta a nie mam czasu nad tym przysiąść jak na razie bo musiał bym cała sieć wi-fi w domu przeinstalowywać ale jak się pojawię już z powrotem do zapraszam na multi MW2 , MW1 , Fifa 10 , Fifa 09 , GoW2 , GTA4
Cytat:
Cytat:
btw kto pomoże zdobyć achiv w COD4 Mile High Club Sky dive to safety on Veteran difficulty bo za bardzo nie wiem jak go zrobić ktoś ma jakieś pomysły ? - może to ma związek z jakimiś misjami których nie mogę przejść na vecie a mam 3 takie , jedna na czas przedostatnia w silosie rakietowym dołażę do połowy a potem gdy zaczyna się odliczanie brak mi czasu za dużo ich żeby ich zdjąć na vecie , ta co strzela się ta fachowa snajperką zawsze mnie zabiją zanim ten pedalski helikopter przyleci i gdzie chowasz się na farmie i jest ich niezliczona ilość :D jak uda mi się wyjść z farmy to zginę gdzieś po za nią bo tylu ich się pojawia |
Mam problem z Forzą 3.
Mianowicie chcę zainstalować 2 płytkę żeby zyskać dostęp do wszystkich aut. Ok, daje w menu zainstaluj płytę 2, postępuję zgodnie z tym co jest napisane, po czym każe mi włożyć ponownie płytę 1. Dobra, czekam i czekam i nic. Wyskakuje niebieski ekranik "włoż płytę 1", ale ku..wa ona jest w napędzie:/ Wie ktoś o co kaman? Jak Wy instalowaliście dysk nr 2? |
Kamyk, miałem podobnie, z tego co pamiętam to metoda prób i błędów. wyłącz i włącz konsole itp.
|
Cytat:
Kojarzysz taką misje :D Kamyk: Zainstaluj 2dvd z poziomu dashboarda a nie z gry i powinno być gites. |
Cytat:
Zresztą dzięki za rady, zaraz pokombinuje:) Pozdrawiam. |
zainstaluj CD1 na dysku. jak będzie wołało o dysk nr 2 to wyjdź z gry, do dashboardu, włóż CD 2 i zrób to samo z płytką nr 2, zainstaluj z pozycji dashboardu tak jak Dymek mówi.
|
Cytat:
|
to jak kazdy sie zaprasza, to jak ktos chce moze dodac mnie. na xbl DevilMayCry78 a na psn Thriller1906
|
czy mając Pada do PS2 z przejściówką USB będę mógł go podłączyć do PS3?
|
Czy w sklepie z konsolami w krk kupie zaślepki do ps2, pod Swap Magic?
laurence: Z Twojego postu, wnioskuje, że byłes/jesteś posiadaczem ps2... masz jakies akcesoria, gry, Swap'a do obchniecia ;)? |
Cytat:
|
powróciłem na xlive po 7 tygodniach przerwy alleluja :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie mam opcji zainstaluj dysk drugi, jedynie jest Usuń z dysku twardego i Uruchom z dysku twardego. Dodam jeszcze, że milion razy próbowałem instalować z pozycji gry i niestety później nie wykrywało płyty nr 1, chociaż jak wyszedłem do dashboardu to normalnie ją konsola widziała:/ Ta opcja odpada. |
Cytat:
Kamyk zrób tak: usuń wszystko co związane z Forzą z dysku. Weź w rękę cd 2 i zainstaluj z pozycji dashboarda, po instalacji włóż cd 1 // nie instaluj go // Odpal grę jak się zapyta czy chcesz zainstalować dodatkowe zawartości sratatata itd. daj NIE. Gra się powinna odpalić wtedy ją wyłącz razem z konsolą, jak włączysz kloca zainstaluj cd1 i włącz grę, napisz mi czy się dalej lampi o instalację cd 2 |
dawidTS fragujesz (nie lubięwyrażenia zabijasz) kolesia, potem drugiego, trzeciego i masz pod prawym d-padem radar. potem, w zależności od tego co ustawiłeś wg. wskazań dymka, po następnych fragach masz kolejne nagrody, np. pocisk predator, przywołanie helikoptera, itd. Oczywiście, w międzyczasie nie mogą Cię "zabić". Przepraszam, jeśli piszę coś oczywistego, ale nie wiem od jak dawna grasz w cod'a, ja na początku też byłem zagubiony.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie warto kupować fife 09 na PS3 ? Bo na allegro ostatnio są w dobrej cenie.
A może lepiej dolożyć i kupić inną PES albo fife 10 ? Co mi radzicie? Chce mieć coś w rodzaju małego menadzerka i granie meczy. Albo jakiś tryb kariery czy cos w tym stylu. No i żeby Wisełką można było grać i zeby składy były prawdziwe. :D |
Julo ja bym dołożył i brał 10 w 10 jest bardziej rozbudowany tryb menagera niż w 9 oczywiscie mowa o fifie , składy są zaaktualizowane na max zawsze można zrobić własne edycje których brakuje lub ściagnąć aktualizację , Wisła jest od Fify 07 normalnie dodawana w światowych edycjach a liga polska od 08 jak dobrze pamiętam nie wiem jak jest w polskich edycjach bo ja posiadam wersje irlandzka w której liga pl jest dopiero od 08 a Wisła od 07
|
Czyli z FIFY to 10.
Czekam jeszcze na jakieś opinie odnośnie PES w tej kwestii co mnie interesują. |
Mam tylko PES 08. Jakoś nie przemawia do mnie... Kupiłem, żeby mieć w domu jakąś kopaną piłkę, ale nieczęsto gram, jednak wolę strzelać. :) W tym PESie masz całkiem spore możliwości ustalania taktyki na mecz, ustawień drużyny i innych pierdół które mnie nie interesują. Pewnie dlatego wygrywam tylko na amatorze :D. Ale nie widziałem żadnej fify od 06, więc nie mam porównania.
A ja mam takie pytanko. Kto zna grę na PS3, w której łatwo zdobyć platynę? Nieważne czy w pudełku, czy do stargania z PSN. |
Podobno bardzo łatwo zdobyć platynkę w Terminatorze.
Cytat:
Cytat:
Ktoś z wiślaków nie ma do sprzedania FIFY 10 ? Może sie komuś znudziła ? Albo jakiejś innej gry na PS3 ? |
a nie możesz sprzedać na allegro??
a poza tym, to czemu chcesz sprzedać? W MW2 możesz nawet we 4 graćna 1 ekranie :) |
Chętnie wymienię się grami na PSP lub kupię jakieś ciekawe pozycję, które ktoś już przeszedł ew. znudziły mu się. Na wymianę jak i na sprzedaż posiadam:
-Killzone: Liberation, -Daxter, -Tekken: Dark Resurrection, -Fight Night Round 3 -Fifa09 -Beowulf -PES08 -UntoldLegends - Brotherhood of the Blade -Miami Vice - the Game |
Cytat:
|
Ma ktoś PSp go,aby sobie poprzesyłac gry?Prosze na priv.
|
DevilMayCry - no to mnie z tym Uncharted rozwaliłeś.... W 2 nie grałem jeszcze, ale jedynkę zrobiłem na 51%... i więcej nie będzie. Nie chce mi sięgry przechodzić 2 raz tylko po to żeby zabićtrzech gości granatem wisząc na jednej ręce. Porąbane to.
|
Cytat:
Aby zainstalować dysk 2 z gry nie należy wcześniej żadnej płytki instalować na dysku:lol: A ja tak się męczyłem tyle dni:rotfl: Btw kariera w Forzie miażdży. Pochłania mi tyle godzin, że nawet nie wiem jak to szybko mija. Gra - cud. |
Nie wiem czy to dobry temat będzie, ale w końcu o konsolach :) Nie jest ktoś zainteresowany "kopiami zapasowymi" na xbox'a360 ? Konsole sprzedalem a płyt zostało mi sporo w tym nowości, więc jakby ktoś był zainteresowany chętnie się ich pozbędę, za naprawde przystępną cenę :) prv
|
Cytat:
Jak oryginały to chętnie nabędę. |
tak Kamyk. "kopie zapasowe" to są piraty ;)
p.s. mam do sprzedania lub ewentualnej zamiany (nawet za jakąś nowość + moja dopłata) Fallout'a 3 PL. |
Cytat:
To ponawiam pytanie z tematu "Kupię, sprzedam, zamienię" - Czy ktoś ma na sprzedaż w rozsądnych cenach używane gry na Xboxa? |
Mogę sprzedać Wolfenstein'a za 100 zł.
|
Cytat:
|
Devil MayCry - no to jesteśdla mnie hardcorem z czterema certyfikatami :) Ja przechodzęgry na normalu a i tak mam problemy. W dwóch miejscach Killzone 2 tak sięzaciąłem, że już chciałem rzucić grą w kąt... Narazie pogrywam w MW2 na Veteranie i męczęsięw Cliffhangerze...
|
ehhh jestem po prostu maniakiem pucharków tudzież achiwów :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl