![]() |
Jezus Maria...PaweŁek!
Wpuścić Brazylię na boisko. Marcelo niech powymiata odbiorami a Beto przytrzyma z przodu piłkę :) |
TEN SAM SKŁAD co jesienią. Czego się tu spodziewać?? Ten sam Pawełek co jesienią...DNO!!
|
Ładną by asyste teraz Pawełek zaliczył
|
Mariusz "klasowy bramkarz" Pawełek dał już o sobie znać:)
|
ja pierdziele co Pawełek zrobił,prosto piłki nie umie kopnąć,nie chcę krakać,ale jak tak mamy grać to ciemno to widzę,nie mamy w ogóle lewej strony Diaz i Brożek = 0 ,pomyśleć,że mieliśmy takiego lewego obrońcę Nikolę..
|
Ja pierdziele co ten Pawełek robi są jeszcze jacyś jego zwolennicy !!!!
|
Ale kaszana, chyba se wjede na redtube:(
|
KU**** m** Wisła grac!!!
|
Po przerwie bedzie lepiej
|
Zero pomysłu na gre ,zero szybkosci i zaangazowania ,same straty ,Polonia wyglada fizycznie 3 razy lepiej
|
Nosz ****a, nie ma jak granie górą do bramkarza pod presją. W końcu jakby co to pójdzie na jego konto (co zresztą widać po reakcjach na tym forum).
A Jirsak zawodzi po raz nty. Ja nie wiem skąd na tym forum ma tylu zwolenników. Jego jak zwykle po prostu nie ma na boisku. |
klepka Clebera i Głowackiego fantastyczna :)
żebyśmy się nie obudzili w połowie kwietnia z formą jak będzie już po ptokach.. |
Skorża niech im coś w przerwie powie w tej szatni bo ciemno to widzę....
przy okazji, denna oprawa Polonii Bytom :) |
Cały czas tracimy piłke - niedokładne podania , jeden z gorszych meczy jakie widziałem w wykonaniu Wisełki , mam nadzieje że po przerwie będzie lepiej !!!
Pozdro. |
wybijanke gramy... o kuuuuuwwaaa.....
|
osiągnelismy poziom szarzyzny ligowej:|
siła ofensywna równa zeru |
Cytat:
po której przerwie? bo na razie minęło 45min a my nie potrafimy sklecić jednej akcji i kopiemy się po czołach |
Cytat:
No jak taką kichę będą grac na meczu z Lechem to mam nadzieję że to zaśpiewamy. |
z taka gra sie nie utrzymamy lol
|
żałośni są, normalnie koszmar :/ zero pomysłu, zero zaangażowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
no to koniec I połówki
|
Powtorka z Ruchu Chorzow,Slaska Wroclaw lub Gornika Zabrze jak najbardzij realna.Powinno byc juz 0-1 po podaniu Pawełka :lol:
|
Liczył ktoś te niedokładne podania? ****a tego się oglądać nie da...
|
Mam nadzieję, że trener Skorża coś im nagada w przerwie. Bo z taką grą to jedynie możemy myśleć o obronie tego 0:0.
|
Jaka padaka, przy grze Polonii gdzieś koło 20 minuty wyglądaliśmy jak IV ligowiec. A Pan Mariusz co odstawia? Jakby oni potrafili kopać to byłoby już 0:2
Zauważył ktoś u tych graczy w białych strojach jakąś wole walki albo ambicje nie licząc Małeckiego i tego w żółtym co się stara ale mu chyba nie wychodzi? |
dobra, nie ma co już tyle pier*olić na tą Wisłę :)
jeszcze 45 minut, oglądamy i po meczu jakieś wnioski ;) pozdrawiam, idę się czegoś napić w przerwie.... ;) |
****a najgorsze jest brak zaangażowania.... ;/ Shit
|
w sumie to niczego wiecej sie nie spodziewalem. Powtorka z jesieni czyli zero pomyslu na rozgrywanie akcji. Zobaczymy jak w II polowie.
|
ZERO AMBICJI ZERO!!
Jak tak dalej bedziemy grać to o mistrzostwie mozna zapomnieć :-( |
Ten Boguski to jakiś anemik? Mieli o mistrza walczyć... a tymczasem chcą grać z Bytomiem z kontry... ale jaja
|
Chyba wczoraj popili.... dno..
|
JIRSAK OUT ! Oczy mnie bolą ... : <
|
komentarz komentatora w przerwie " są mecze na zero zero i mecze na zero zero" słyszał ktoś to ? myślałem,że mi się komp zaciął..mam nadzieję,że Derby Warszawy będą chociaż lepszym widowiskiem,bo aż oczy bolą od ich gry.
|
Oglądam sobie ten mecz i się zastanawiam w jakich trykotach gra Wisła Kraków:/ Porażka totalna, Pawełek już by mógł oszczędzić sobie i nam, kibicom wstydu... W drugiej połowie trzeba dać odpocząć Boguskiemu, Jirsakowi i Piotrowi Brożkowi.
|
po pierwszej polowie do zmiany nadaje sie 11 zawodników.... po prostu koszmar....
|
Masakra... zero wogóle pomysłu na gre jesli miałbym być szczery to jest ZERO postępów w porównaniu co do końcówki tamtej rundy... Myśle że szybki Ćwielong i BEto moga coś jeszcze zdziałac Diaz i Jirska najgorsi.... a to co Pawełek wymyslił to przekracza ludzie pojęcie boje sie o mecz z Polonia Warszawa za tydzień (bo hyba z nimi gramy) i w środe z lechem.... straszneeee
|
Cytat:
Co do meczu to dramat, jedna akcja i od razu gol... ze spalonego, ale cos sie dzialo. |
Pachnie mi tu Benitezem...
Tylko do takiego stylu trzeba mieć wykonawców. Zamiast pograć piłką to ciągle te długie piłki do osamotnionego z przodu Brożka ! ;/ |
Do przerwy nie ciekawie to wygląda, zero zaangażowania w grze, wychodzenia na pozycje partnerom. Skuteczność oj słaba no i ten błąd Pawełka eh. Skorża niech zmieni Diaza na Ćwielonga i wpuści Beto za Małeckiego.
|
nie wiem czy jest ktoś kogo można wyróżnić :/ wszyscy graja słabiutko.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl