![]() |
ten mandzioł jest głupszy od gracjana........... że on jeszcze w.......u nie dostał to się dziwię.........
|
Wiślak Dymek
zwrócił mi 50zł dziś i powiedział że resztę dostanę w Przyszłym tygodniu |
Cytat:
:lol: |
No Idą Idą
|
Rili? Co ty nie powiesz? ;] A tak w ogóle, to po co ty się tu jeszcze udzielasz? Zajmijże się lepiej projektem nowej oprawy na Arce, Lechu albo Motorze, czy ch.. wie gdzie jeszcze...
Napisz, jak spłacisz drugą ratę, bo raczej to nas bardziej obchodzi... |
Cytat:
|
To jest jakaś świąteczna prowokacja...? no bez jaj? wkręcacie nas czy co? Przecież, aż ciężko uwierzyć że to się dzieje naprawdę...
Przecież żeby reprezentować taki poziom s****nia (nie wiem bo jak inaczej to nazwać)... jak Wydymek... ech... Skąd się biorą tacy ludzie? I dlaczego to na nas padło...? Może to jakaś prowokacja drugiej strony błoń... |
Robert ale chyba Ci nie chodzi o mnie?:p bo mnie za cytowałeś więc się zmartwiłem że porównywujesz mnie do Dymka.
|
Wiedziałem, że gdzieś to widziałem, ale wczoraj się nie doszukałem:
Cytat:
|
A weźcie olejcie tego pajaca, zbanujcie go czy coś... Wiem że to tylko net, ale nawet tutaj (zwłaszcza jeśli jest to forum Wisły) takich jaj nie powinno się odwalać... Ten koleś jest jakiś ułomny psychicznie i jakby z kosmosu po tym co tu o nim czytam. Niech odda kasę komu ma oddać i zignorować go. Jak się wchodzi w dyskusję z takim delikwentem to on jest dumny że "zaistniał" i że jest głośno z jego powodu... Jak nikt nie będzie patrzeć na jego pajacowanie i jak wszyscy przestaną odpisywać na posty tego człowieka to się uspokoi.
|
Ma chlopak poczucie oddania długu!To dobrze, ze nie wyruchał kogoś na np.1000 zeta , bo moglibysmy smialo pisac:
Pamietasz ja w 2008 miales mi mecz na Barce kupic? A on: w 2008 ? Myslalem ze to bylo 2009. To juz 10 lat minelo? Na poważnie: to jakiś pojeb i tyle. Choc musze przyznac ze tamat pasjonujący:D |
Człowieku , oddaj to 50 zł i wypier***aj !!Jesteś nienormalny , sam się gubisz we własnych kłamstwach...
Skoro przestało interesować cie "kibicowanie" to może zajmij się teraz np. uprawą buraków cukrowych :D:D |
Przeciez kazdy z Nas ma jakis ziomali na Wyspach , wiec czemu ten blazen jeszce nie obskoczyl wpierd..
|
primo - on nie mieszka na wyspach, tylko w Krakowie
|
Tym bardziej mnie to dziwi ( by the way Krakow z malej litery?)
|
TO ścierwo oddało wszystkie pieniądze w końcu? Bo mnie ten przerzut normalnie rozpierdzielał od początku.
Kilka słów do ciebie: Po ch.j waliłeś taką manianę? Po ch.j Ci to było? Po ch*j się przerzuciłeś z łęcznej? CHWDD na koniec. |
spytałem się wczoraj Dymka, dlaczego tak poleciał w chuja, to powiedział, ze brakowało mu na wyjazd do Londynu i sobie "takie coś" wykombinował...
s****ysyństwo w czystej postaci... |
Normalnie z niego to taki Dżejms Bond
|
Lublin-Wyspy-Częstochowa-Kraków
No... No... No ......... Jestem pełen podziwu dla Ciebie WyyDymku |
Hej wy-dymek, "ziomalu specjalnej troski" prośbę mam do ciebie świąteczno-noworoczną, oddaj kibicowi Przemo zagarnięte pieniądze i -- ZNIKNIJ Z TEGO FORUM NA ZAWSZE!--
Ps. i nie wracaj pod żadnym pozorem i żadną postacią. |
Koles chcial WyDYMAC ludzi. Tylko dalej nie moge zrozumiec jak mozna zrobic z siebie idiote za ....100 zeta czy 200? Jak juz wyszla ta sprawa na forum to zamiast oddac to podgrzal atmo i wyszlo wiele innych "ciekawostek". I na co ci to było chłopaku? Spalony jestes za frajer.
|
Prosba o informacje od oszukanych gdy dlug zostanie zwrocony. Wtedy podejmiemy stosowne kroki.
|
Nie ma żadnych oszukanych osób Orzeu , Vip kasę dostał i Przemo też więc nie rób ze mnie nie wiadomo kogo były tylko te dwie osoby . nara
|
Cytat:
sam zrobiles z siebie niewiadomo kogo pajacu ! Dziwie sie ze jeszcze nie dostales po ryju |
Cytat:
a może tylko 2 dalej drązyły sprawę na forum.... Oddaj kase, i możesz już załadać :rotfl: w łecznej fc kazdego klubu z Polski :D po ci ban, nikt nie kaze ci tutaj s****ysińsko kłamać w kazym poscie |
dzis Feye-Lech , Feye skopie tyłki poznaniakom hehe
opis Wydymka ;] za kim jestes teraz pajacu??? bez napinki :) |
Odp prosta NIE JESTEM ZA NIKIM k...
PS Ja skończyłem i proszę o bana , nara |
|
Ja na miejscu ojaca tego WYDYMKA prosilbym Boga o odszkodowanie za tak s..erdolona robote.
Czlowieku wes wkoncu zniknij z tego forum bo jak widze twoje posty to mi salata w kanapkach wiednie |
Cytat:
Prośba ode mnie taka żeby się już nie denerwować, gdy informacja nadejdzie od wierzycieli że już po sprawie to mu moderatorzy dadzą bana. Natomiast moja prośba jest tak żeby wrzucić zdjęcie jeszcze raz tego pajaca i jak ktoś go zobaczy to walić w pysk z liścia od razu |
Cytat:
Raz byl tu na forum filmik z kibicem Legi ktory biegal w majtkach po D podczas meczu tylko znalesc nie moge. Zrobic to samo tylko napisac na nim najwieksza meda ktora okrada kumpli po szalu i kazac biegac po sektorach, oj nie bylo by mu lekko |
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=YsW0uGpaZ08 ktoś pomylił D z E, ale mniejsza z tym, beka była konkretna ("Żeby mu się nic nie stało":lol:) gdyby to był kolega Dymek to nie byłoby tak miło |
http://nasza-klasa.pl/profile/8360838
nie chce siac zamentu ale to nie jest czasem jego profil???jesli sie myle to przepraszam ta osobe :) |
Cytat:
To On bo wlasnie wywalil zdiecie i zablokowal mozliwosc przegladania jego profillu, a jeszcze pare minut temu mozna bylo go przeswietlic yl na forum i zobaczyl Twojego posta w przypadki nie wierze. |
Gowniarz nazywa sie Damian Pecio i mieszka w Kurowie.
Wiecej info na priv tylko dla poszkodowanych |
|
|
Ale jaja...We wlasnej wsi ponaciagal ludzi skoro ojciec go wydziedziczyl:D Brawo za wszelkie dane osobowe, ale skoro nie jezdzi do domu to po co jego adres na Lubelszczyżnie?? Tak czy siak---wyrósł nam mały Bagsik na Lubelszczyżnie ;-)
PS. W archiwum po lewej stronie jest wiecej takich internetowych wirachów:D |
Haha nie mogę już leżę i nie stanę :rotfl::rotfl::rotfl:
Cyrk na kółkach :lol::lol: |
takiej rozkminki to dawno nie widziałem
świat mały....:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl