![]() |
Bierzecie udział w tym konkursie Futbol.pl? Ja wysłałem, co mi szkodzi, a może uda się bilecik wygrać:D
|
Cytat:
|
http://www.sport.pl/sport/10,67450,5..._Krakowie.html
I śmieszne, i straszne. A nade wszystko żałosne. |
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć, czy jeśli odkupiłem od znajomego bilet po 100 zł kupiony na jego karnet (na wejściówce jest jego imię i nazwisko) to będę mógł bez problemu wejść na mecz? Nie będzie żadnych kontroli tożsamości, albo sprawdzania danych dla "karnetowiczów"? Pytam czysto formalnie, żeby nie było zdziwienia przed meczem. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam. JJJBG! |
Cytat:
"Barcelona to najbardziej ukochany klub przez Polaków, ze względu na swoją wspaniałą i porywającą grę." :lol: --> szczególnie w zeszłym sezonie... "Barcelona potraktuje ten mecz bardzo poważnie, mimo, że już ma PRAWIE pewny awans do fazy grupowej LM." :foch: --> no tak, PRAWIE, bo przecież możemy wygrać 5:0... :) Ten dziennikarz i ta biedna głupia dziewczynka, oraz zgraja palantów w koszulkach Barcy na lotnisku - naprawdę rozbawili mnie do łez. Niech żyje GW! Niech żyje Michnik! |
Cytat:
Młoda zakompleksiona dzieweczka w okularach kochająca się w paru młokosach z Barcelony ? Każda nastolatka przechodzi taki trudny okres ... :-) Może i tak - choć dla mnie osobiście bardziej straszni, śmieszni i żałośni są niektórzy kibice Wisły z naszego forum piszący o swym ukochanym klubie z brakiem szacunku czyli z małej litery. I nie ma tłumaczenia: 'bo ja tak piszę i już" czy też "wymskło mi się" , cały post potrafi taki jeden z drugim napisać z zastosowaniem reguł ( a jakże Jodłowca szanuje, Leo szanuje, itd. ) ale już Wisła przez klawiaturę nie przejdzie. Poza tym zostawmy ich ze swoimi słabostkami i myślmy coraz intensywniej o jutrzejszym święcie na R22, bo dla każdego kibica Wisły dzień meczowy jest dniem świętym. |
Cytat:
PS: Za tę specjalistyczną i wyczerpującą odpowiedź żądam od Ciebie dopingu na maksa przez 90 minut! :P |
Cytat:
Ale to już ma się nijak do tematu, nie zaśmiecajmy. |
Cytat:
|
Dzięki za odpowiedź ;) O doping możesz być spokojny, nie często trafia się okazja zasiadania na trybunie D!
Do zobaczenia na meczu! |
"Dzięki za odpowiedź ;) O doping możesz być spokojny, nie często trafia się okazja zasiadania na trybunie D! "
Każdy mecz ligowy PP PE i jak kasa pozwoli te wyżej :D To mało :D ? Nie no oczywiście żartuję ;) A ta dziewczynka ? Kij z nią.... kto ją do głosu dopuszcza ? Kto był na tyle inteligentny ? Za niedługo Polacy będą wspierać Hiszpanię na Euro w Polsce :| I wymyślać o tym piosenki... Pokażcie jutro na co stać kibiców Wisły...bo ja niestety nie będę na tym meczu:( Ale chcę poczuć dreszczyk przed TV :P |
Cytat:
Wisla Krakow SA |
Hiszpańska prasa: w Krakowie będzie marny doping
To się tyczy wszystkich kibiców: POKAZMY TYM CIOTOM JAK WYGLADA PRAWDZIWY DOPING!! |
Super bilety na Barcelonę: B2 rząd IX. Info: 502369831
|
Prasa katalońska nie pisała żadnych tego typu słów o Wiśle Kraków i ich kibicach. Ani Sport, ani Mundo deportivo takich informacji nie przedstawiało. Także nie napinajcie się i sprawdzcie informacje w kilku zródłach, a nie opieracie sie tylko na domysłach polskiej prasy.
Dobra, jadę na meczyk zaraz w barwach Blaugrana. Tak - będę chodził w koszulce Dumie Katalonii po waszym wspaniałym stadionie. Zbijecie mnie za to? :( |
Cytat:
|
Tak? Bo nie kibicuje Czarnej Gwieździe Belgradu? Tylko proszę bez tekstów, że jeśli jest się Polakiem, to trzeba kibicować polskim druzynom.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niech kazdy kibicuje swojej druzynie i tyle. Bez zadnych zachowań prymitywnych.
Dobra, jade, bo z Wrocławia kawałek. |
Cytat:
|
Cytat:
A idiotą jesteś dlatego, że wiesz najwyraźniej (wnioskuję z treści) jakie są realia, a mimo to idziesz w barwach i jeszcze rozgłaszasz o tym wszem i wobec. Nawet jeśli chcesz w ten sposób udowodnić swoją bezgraniczną miłość do Barcelony (czemu nie masz biletu na sektor Twojej drużyny? czyżbyś nie umiał skontaktować się ze SWOIM klubem lub polskim fanklubem SWOJEJ drużyny?), to i tak jest to czyn co najwyżej politowania godny. |
Cytat:
napisze tak,korzystniej byłoby dla ciebie gdybyś na ten mecz ubrał chociaż barwy Śląska aniżeli Barcy ... |
Może mi ktoś powiedzieć na jakim radiu możnaby w woj. ślaskim posluchac relacji z meczu Wisła - Barcelona ??
|
|
A ja mam pytanko: czy każdy mógł kupić w Krakowie bilet na sektor gości?
Fan Club Barcelony bilety na sektor gości załatwiał przez klub w Barcelonie. oczywiście świadome pakowanie się w sektory D czy D3 to igranie z ogniem... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co do tego że dostaniemy bramę nie ma żadnych wątpliwości. W momencie gdy taka padnie wypatrujcie zakonspirowanych kibiców (może im się przytrafić chwila zapomnienia) i grzecznie podziękujcie im za obecność na stadionie...
|
Nie, biletami na sektor gości dysponowała Barcelona.
chyba nie wszyscy piszący, pytający 'dlaczego nie kupiłeś biletu na sektor gości?' o tym wiedzą :-/ te bilety są dostępne tylko dla socios (członków klubu), więc zwykły kibic z polski nie ma takiej możliwości. weźcie może niektórzy poprawkę na to. rozumiem, że ciśnienie podskakuje na myśl o dziciakach z tatusiami w D3, ale reszta stadionu? chyba lepiej, żeby był tam ktokolwiek i zapłacił za bilet niż ma zostać puste miejsce? |
Cytat:
To jest Twoj problem. Jesli jestes kibicem(?) Barcelony to takie pytania kieruj do swojego klubu a nie do Wisly. Bo to nie Wisla zajmowala sie dystrybucja biletow na sektor gosci, i tak samo nasi nie pytali sie na stronach Barcelony jak mozna dostac bilet na sektor Wisly Nie rozumiem Cie chlopie.. jestes fanem Barcy a pytasz na stronach Wisly czy i jak mozna dostac bilet na sektor gosci. Idz do swoich. I nie klam ze byly dostepne tylko dla Socios bo bilety mogl kazdy kupic, w tym Fan Club Barca Polska - http://www.fcbp.pl/ wszystko masz opisane jak mozna bylo dostac bilet. Jeden bilet - dla jednego czlonka FCBP + dla kazdej osoby z FCBP przyslugiwala mozliwosc zarezerowania DRUGIEGO biletu dla osoby NIE BEDACEJ W FCBP , wystarczylo wejsc na ta strone / forum skontaktowac sie poprzez e-mail / telefon badz na priv moderatowi wyslac info ze chcialbys dostac bilet. Do tego doszlo ze ja nie majacy nic wspolnego z FCB musze Cie nakierowywac. I wole puste miejsca niz zasiedlone przez tych Barcelońskich z Polski czy tam Hiszpanii. |
Cytat:
Natomiast wszyscy przyjezdni niezależnie od pochodzenia powinni wiedzieć, że idąc na sektory gospodarzy ryzykują. I osobiście wolałbym, żeby miejsca były puste, niż pełne wielkich kibiców wielkiej Barcy. Wiele by na tym klub nie stracił- na pewno nie więcej, niż po ewentualnym skandalu, jak do czegoś tfu tfu dojdzie i niektórzy zaczną wypłakiwać się w rękaw mediom. |
najpiekniejsze bedzie jak na d3 wbije sie jakis polski "pseudo" kibic FCB i przy golu dla nich zacznie skakac i wydobywac z siebie radosne okrzyki. No nie moge sie doczekac takiego widoku:D jak zacznie spierdalac z trybuny albo jak trzeba bedzie go wyniesc bo o wlasnych silach nie bedzie mogl tego zrobic... oczywiscie o ile Barca zdoła nam cokolwiek strzelic:foch:
bo cos czuje ze takich osób niestety na D3 troche bedzie... NIESTETY! |
Cytat:
|
Fan Club dał radę, to prawda. wyjątkowa sytuacja
http://wisla.krakow.pl/galerie/2008_...etr_losowy=666 jak widać w Barcelonia nikomu nie przeszkadzały takie obrazki. ale wiem, inne realia itd |
Bo my jestesmy Wisla i wbijamy tam gdzie nam sie podoba!!!
A tu jest stadion Wielkiej Wisly i tez mozesz wbic w barwach FCB, Twoja sprawa!! Tyle. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl