![]() |
Cytat:
jesli tak, to na szczescie juz za pozno. |
Po dwudniowej banicji to mój pierwszy post.
Po pierwsze miałem bardzo nerwowe 3 dni, bo gdzieś posiałem 2 karnety i mnie szlag jasny trafiał, żona miała mnie dosyć etc., a chcąc uzyskać jakiekolwiek info w WŚ przez tel. nie dało się dodzwonić bo cały czas zajęty numer. Wkurzyłem się i zadzwoniłem do działu marketingu. Chciałem uzyskać informacje na temat możliwości uzyskania duplikatów bez osobistego stawiennictwa przy składaniu wniosku lub uzyskania na mecz z Ruchem 2 biletów zastępczych. Dlatego tego miejsca bardzo chciałby podziękować Panu Szymonowi K. za profesjonalną obsługę zwykłego „Kowalskiego” a nie zbycie i olanie tematu. Po zakończonej rozmowie zadzwonił i zaproponował bardzo rozsądne wyjście z sytuacji. Dzisiaj się karnety odnalazły i zadzwoniłem i całe szczęści nie wystawili jeszcze duplikatów duplikatów nikt mi z racji „zawracania dupy” nie zrobił problemu. Dlatego jeszcze raz dziękuje. Przepraszam za mały OT. |
czy wiadomo juz ile zeszło na poszczególne sektory. czyli ile na D,A,B,E?
|
nie wiem czy to dobry temat ale wiadomo kiedy mają byc rozegrane te 3 mecze PE ktore sa na karnetach??
|
Cytat:
Na razie to nie wiadomo w ogóle kto będzie grał w tym pucharze :) |
karnety dalej są w sprzedaży?
|
Cytat:
|
Wole się upewnić, zanim się wybiorę:
Karnety sprzedawane są cały czas, póki nie znamy terminu startu ligi, tak? Planuję iść dziś/jutro i nie chciałabym się naciąć. EDIT: Dzięki PvD |
Cytat:
Informujemy, iż w związku z zamieszaniem w polskiej ektraklasie związanymz aferą korupcyjną i odwołaniem pierwszych dwóch kolejek Wisła Kraków SA w dalszym ciągu prowadzi sprzedaż abonamentów na rundę jesienną sezonu 2008/2009. Ceny na poszczególne sektory kształtują się następująco: Sektory A i B - 330 zł Sektory D i E - 240 zł SKWK: A i B - 230 zł, D i E - 170 zł Źródło: SKWK |
Jest mozliwosc isc do wislackiego swiata i poprosic o korekte by zmienili karnet z E na D?
|
Nie. Taka możliwość nie istnieje.
|
czy w związku z przedłużeniem sprzedaży karnetów, można jeszcze dokonywać wzowień? nigdzie niby nie ma info o takiej możliwości ale pytam na wszelki wypadek ;D
|
nie ............
|
Karnet można nabywać. Jednak wznowienia/rezerwacje przestały obowiązywać i karnet mozna zakupić jedynie w cenie obowiązującej wszystkich.Czyli 330 AiB, 240 DiE.
|
mam BARDZO WAZNE pytanie i poprosze o odpowiedz kogos kto wie na 100% jak to jest ... czy jest mozliwosc "zwrocenia" karnetu w WS czy raczej slabo z tym juz bedzie
z gory dziekuje PS: bawcie sie dobrze na meczach i miejcie w pamieci tych ktorzy nie moga byc obecni przez dluzszy czas na meczach NAJWSPANIALSZEGO KLUBU :-/ Pozdrowienia |
Cytat:
|
Cytat:
czekam na info o powyzszej sprawie pozdro |
Nie ma możliwości zwrotu karnetu.
|
Mozesz komuś poprostu "odsprzedać" karnet. Czyli on będzie whcodizł na Twoja karte i tyle.
|
No wlasnie dzieki za info i niestety wlasnie o to chodzi zeby na moja karte nikt nie wchodzil trudna sytuacja ale trzeba przebolec
dozobaczenia |
Jak to jest bo nie wiem. Mam karnet na tą rundę więc mam zniżkę na mecze Pucharowe a czy mogą zarezerwować dowolną liczbę biletów na mecz Pucharowy czy nie ?
Z góry dzięki za odpowiedz |
1 Karnet = 1 Bilet
|
Można jutro kupić jeszcze karnet, czy do dzisiaj tylko?
|
Karnety można kupić do 19.08.
|
Cytat:
|
Karnety mozna kupic do 19.08 a co z osobami ktore wracaja tuz przed tym terminem , czy cena karnetu jest taka jak byla czy mecze ktore juz sie odbyly beda odliczone, prosze dajcie znac jak to jest
|
Cena karnetu jest stała tzn. nie jest od niej odliczony żaden mecz który się odbył....
|
Mam pytanie czy można sie jeszcze zapisac do skwk jak tak to kiedy?
|
z Tymi Karnetami to jest jak jest podobno zostało sprzedane 7000 karnetów , ale do tego dochodzi jeszcze pewnie jakieś 1000-2000 do różnych sponsorów . I zastanawia mnie , czy te 7000 karnetow to ze sponsorami czy bez...
|
Cytat:
|
A nadal aktualne jest to ze bedac w skwk karnet na D kosztuje 170zl?
|
Cytat:
|
Szczerze mowiac to tak:D
To jak w koncu jest? |
Dla Ciebie niestety nieaktualne:)
|
właśnie czy jest odliczony od ceny mecz który już się odbył
|
takim idiota ktorym zalezy tylko i wyłacznie na zaoszczedzeniu 20 zl nie powinno sie wogole sprzedawac karnetow.... Żałosne to jest
|
Cytat:
10 znaków |
Czy w najbliższych istenieje możliwość zapisania się do skwk? Jak tak to kiedy?
|
Cytat:
|
Ok.Dzieki za info.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl