Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Euro 2008 - gr. B (grupa "polska") (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4471)

TheCid 12.06.2008 21:54

Normalnie sędzia powinien za to polecieć bo tak się nie robi! To był ku...wa spektakl jebanego szkota.

.......ony szowinista. Przecież ten pedał z Austrii faulował naszego Pierda i to 2 razy!!!

K_2 12.06.2008 21:54

Ja bym zbojkotowal ten ostatni mecz ,za to ze nas perfidnie w chu*a zrobili ,niech dadza Chorwatom walkowera 3-0 i kibicuje Chorwatom do konca tych mistrzostw

Dżołkmen 12.06.2008 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FajQ (Post 550578)
A najlepsze jest to że angielscy sędziowie preferują twardy styl gry....
Anglik (Riley?) już raz mi zjebał humor dlatego obawiałem się tego sędziego.
To są jaja że za coś takiego karnego się daje.Aż strach pomyśleć co sędziowie będą kombinowali żeby szwabów puknąć...

Dokładnie, jak sobie przypominam łysego z ligi angielskiej to on przy takich sytuacjach nie dość że nie dyktował karnych, to jeszcze dawał żółtą za symulowanie....:-/

W tym całym euro poziom sędziowanie jest żenująco niski.
a tak apropos piłkarzy, to najlepsi w tym meczu byli zawodnicy związani kiedyś lub teraz z Legią (Boruc, Rogedżerowski, Saganowski....)

nesta 12.06.2008 21:54

Najlepsze jest jak kazal powtorzyc wolnego, bo przy 1 wykonaniu niczego sie nie dopatrzyl...

Boniek dokladnie to samo powiedzial. Sedzia przez ostatnie 10 minut szukal pretekstu dla zagwizdania czegos dla Austrii. Takie samo odczucie mialem na meczu, nie podobaly mi sie te wolne. Mozna sie bylo tego spodziewac i trzeba bylo robic wszystko zeby oddalic gre od pola karnego.
I niech ktos mi powie dlaczego z taka slaba Austria dali sie zamknac na wlasnej polowie...

I zgadzam sie z Irmanem, przepasc jak sie patrzy chociazby na taka Turcje i na nasza kadre czy Austrie.

Wisła Piastów 12.06.2008 21:54

szkoda gadać o tym meczu. 2 połowe gralismy naprawde dobrze a tu ta łysa ****a zagwizdała karnego. naprawde szkoda. Podobała mi sie dzisaj gra Saganowskiego. Po tej asyście coś grał. SEDZIA HUJ!

Edit: Boruc naprawde zajebiście wypadł... Pokazuje klase w każdym meczu

Mamba 12.06.2008 21:56

Ja pier... jakie drukowanie i to na Euro , trzeba byc pojeb zeby podyktowac takiego karnego!

K_2 12.06.2008 21:57

No dokladnie zagwizdal w 90 minucie i przedluzyl Austriakom szanse ,bo jak wygraja to graja dalej ,to ejst skandal

TheCid 12.06.2008 21:57

Ja wierzę w sprawiedliwość. .......onemu Szkotowi dzisiaj żona się posci i to nie 1 raz. My i tak byśmy odpadli a ten **** ma teraz 40 mln wrogow więcej:)

ToTylkoJa 12.06.2008 21:57

bojkot angielskich produktów! Niech wiedzą, że z Polakami nie można zadzierać! ;D

jasnyGwint 12.06.2008 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq
Sedzia ma prawo sie pomylic...przekret moze byc ale bez jazdy na rodzine.

Pomylić ? No chyba żartujesz? Ten s****ysyn chciał podyktować karnego i to zrobił. Najgorsze jest to że Austrii to i tak już nic nie dawało. Poprostu wyjebał nas jak jego ziomek Wisłe w Atenach.

Przez takich s****ieli piłka traci sens, a oczywiście leśle dziadki (zresztą też z wysp) powtórek nie wprowadzą przez następne 150 lat bo" błędy sedziów to element tego sportu"... K***A.

Co z tego że z Chorwacją dostalibyśmy w dupe, to nie ma znaczenia, czuje się wyruchany przez tego łysego gnoja i mi z tym źle.

P26 12.06.2008 21:57

przestańcie ryczeć bo to Austria powinna wygrać ten mecz..

jesteśmy jeszcze za mali na tego typu imprezy, oby w 2012 było lepiej.

TheCid 12.06.2008 21:58

Jak chciał kutas wyrownać szanse mogł to zrobić w 40 minucie a nie w 93

Eustachy 12.06.2008 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 550561)
Przestańcie pier***ić, że sędzie przekupiony, bo nasza bramka była ze spalonego, a i graliśmy słabo. Prawda taka, ze wynik sprawiedliwy.

W zupelnosci. Bramka dla Polski, to wrecz podrecznikowy spalony.
Tutaj kolesie w BBC podejrzewali, ze sedzia dysktujac karnego, moglbyc "pod wplywem" wczesniejszego starcia Baka z tym Austryjakiem. Mysle ze cos w tym jest...

Drugi mecz i nadal ostatnie miejsce w tabeli. Obawiam sie, ze tak juz zostanie na koniec.

laurence 12.06.2008 21:58

straszna ta nasza kadra jest. Haker powolal takich zawodnikow ze nawet nie mamy wartosciowych rezerwowych. No bieda jak nic. Głowacki, Brożek, Jeleń i przynajmniej jakas alternatywa jest a tak to kogo on ma wpiuscic na pomoc.... Pazdana :/ Chujową kadre dobrał i powinno się z tego wyciągnąć wnioski

Arkas 12.06.2008 21:59

Ja pierdo*le. To jest kpina, ze sedzia dyktuje pod sam koniec karnego z kapeluszu. Ale coz... Niemcy kapuche wylozyli wiec beda w cwiercwinale oni a nie my...
Jest jakas mozliwosc do odwolania sie od tego karnego czy juz dupa blada?
A... Boniek madrze mowi na Polsacie...

tommiyacht 12.06.2008 21:59

połowa bramek na tych mistrzostwach padła ze spalonego, ale nie ma sie co dziwic skoro byly one centymetrówe i ledwo je widac nawet na powtórkach z 100x zoomem. natomiast przy takiej sytuacji gdzie wszyscy w polu karnym sie przepychają i ciągną za koszulki co jest juz normalne w pilce i za to dyktuje sie karnego gdzie sędzia dokladnie widzi co i jak ?? no to sory. Jeszcze angol, ktory sędziuje premiership gdzie sie kopią po goleniach, walą łokciami po twarzach i bywa ze nie ma fauli

TheCid 12.06.2008 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eustachy (Post 550596)
W zupelnosci. Bramka dla Polski, to wrecz podrecznikowy spalony.
Tutaj kolesie w BBC podejrzewali, ze sedzia dysktujac karnego, moglbyc "pod wplywem" wczesniejszego starcia Baka z tym Austryjakiem. Mysle ze cos w tym jest...

Drugi mecz i nadal ostatnie miejsce w tabeli. Obawiam sie, ze tak juz zostanie na koniec.

Tak tylko że przeciez to ten austiak faulował Pierda a nie odwrotnie!!

To BBC to taki sam smrod jak ten sedzia.

felipe 12.06.2008 21:59

Remis sprawiedliwy, z tym, że powinno być 0:0

Kamson 12.06.2008 22:00

http://euro2008.interia.pl/sedziowie...d-webb,1069074
Myśle, że jutro na którymś z portali pojawi się adres pana łysego angola :D potem adres może stać się nieaktualny...

Jeremi 12.06.2008 22:00

Zdenerwowałem się niezmiernie na sędziego, który w takiej stytuacji dyktował rzut karny. A niech twoją matkę cap (samiec kozy) wyrucha angielski popaprańcu !

Aro1234 12.06.2008 22:00

Przypominam jeszcze o jednej łysej ****ie, co prawda nie dał się nam we znaki, ale zapewne wszyscy kojarzą. Graham Poll...
Cytat:

W meczu Mistrzostw Świata w Niemczech, Chorwacja-Australia (2:2), dał 3 żółte kartki Josipowi Šimuniciowi zawodnikowi drużyny Chorwacji. W tym samym meczu nie uznał bramki Australijczyków, strzelonej podczas gdy on wygwizdał koniec meczu. Jednak już po zakończeniu spotkania dał 3. żółtą kartkę Šimuniciowi, wydalając go z boiska (mimo że już był koniec meczu) .

SZYMEK_TSW 12.06.2008 22:01

No w sumie naród bedzie miał wymówke tragicznego turnieju w postaci tego karnego, Wielka szkoda ze znów po meczu otwarcia i meczu o wszystko czeka nas mecz o honor:(

swirson 12.06.2008 22:01

Pamiętacie pana Rileya...

KUBCYK 12.06.2008 22:02

Sędzia taki jak w Orange Ekstraklasa:evil:

Latin 12.06.2008 22:02

Je je je super ****a Leo przejebał mecz gdzie nawet Janas wygrał 3:1 :/ Sędzia sędzią, pomylił się przy obu bramkach, ale że chuja graliśmy z najsłabsza druzyną turnieju, będącą milion miejsc niżej w rankingu to chyba niektórym umknęło. Nie ma Brożka nie ma kto bramek strzelać. Zieńczuk w domu, a ne lewej zero alternatywy.

TSNH 12.06.2008 22:03

Pedał jeden oddał gola Austriakom w 92 minucie
Ale fakt że jestesmy słabi jak ****, podobo wszyskie drużyny mają psychologa tylko nie my, co było widać w I połowie

Gin 12.06.2008 22:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 550609)
Przypominam jeszcze o jednej łysej ****ie, co prawda nie dał się nam we znaki, ale zapewne wszyscy kojarzą. Graham Poll...

Wiedziałem , że skąś kojarze tą łysą ****ę , ja .......e jak on po tak wcześniejszych błędach może sedziować w ME to jest megaskandal

K_2 12.06.2008 22:04

2 lata gry w eliminacjach,upragniony historyczny awans,miliony zlotych wydanych na przygotowania, dziesiatki tysiecy kibicow na stadionie i miiony przed tv i jeden lysy ch*j jednym gwizdnieciem psuje wszystko
Nie zdziwie sie jak nasi rozj*bia troche Wiednia

Aro1234 12.06.2008 22:04

Brożek i Zieńczuk też by nic nie zdziałali... Nie ma się co rzucać o to, że zagraliśmy słabo. Nasze poczynania były naprawdę niezłe. Za pierwsze pół godziny wielkie brawa dla Boruca. Później już było całkiem dobrze. Brawo Polacy!

klusek106 12.06.2008 22:05

ja .......e... przekrety przekrety i jeszcze raz przekrety. ****a jebana austria gospodarzem to musi miec chocaz 1 pkt, bo przeciez od Niemcow dostana porzadnie w cipe. ****a brak slow...

P26 12.06.2008 22:05

Tak, wyjebcie Leo to już wogóle nie będzie po co grać.

nikogo lepszego na dzień dzisiejszy nie znajdziecie. odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, zrobił co mógł, tylko piłkarze się nie dostosowali..

Bronex 12.06.2008 22:05

CAŁA ANGLIA KIBICUJE POLSCE .Pamiętacie tą akcję na wyspach. Jedyna reprezentacji z Wysp na Euro to Polacy. I co ?? Jak zwykle nóż w plecy ... Powinni tego łysego złodzieja spalić na stosie.

gdsmk 12.06.2008 22:05

rozkminiacie, że on wystawil Sagana, napastnika, na skrzydle, a Smloarka, skrzydłowego, na szpicy ?

A Łobo grzał ławę 82 min...

i 20 000 tępych mózgów "LEEEEEEEO".

A tu Leo nie pomoże. Pierwsze 15 min kozi. i jeszcze Jop...

konrad1991tsw 12.06.2008 22:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez irman (Post 550567)
O co te płacze? My zdobyliśmy bramkę ze spalonego, Austria z niesłusznego karnego. Bilans na remis, który nikogo nie krzywdzi. Spotkały się dwie śmieszne reprezentacje, które nie umieją grać w piłkę. Ewidentnie najsłabsze w całych mistrzostwach. Żeby wyjść z grupy musielibyśmy wygrać z Chorwatami. Wyobraża sobie ktoś coś takiego??

Gramy taką samą padlinę jak na mistrzostwach w Niemczech. Nie umiemy przeprowadzić żadnej sensowownej akcji w ataku, Austria ma około cztery setki. Żenada panie trenerze, żenada panowie piłkarzyki. Teraz będą płacze do sędziego ale moim zdaniem dobrze się stało. Nie zasługujemy na zwycięstwo nad żadną drużyną w tym turnieju.

Żenada to twój komentarz. Widac było że chce sędzia uszczęśliwic austriaków. I oni mogą wyjśc z grupy a my wracamy do domu. Za co ten karny???

Amstaff 12.06.2008 22:06

Howard ty ****o! Mam sporo znajomych w Sheffield, gdzie ten buc mieszka, mam nadzieje, że go dojadą !!!

Zacu 12.06.2008 22:06

mam nadzieje ze ten s****ysyn bedzie nam sedziowal na euro w 2012

dj_ibutti 12.06.2008 22:08

-Howard, why??!!

-For money!

Ewentualnie mógł się ch... bać, że go w piwnicy zamkną po meczu.
Jest też 3 opcja, jest synem/wnukiem Fritzla. Hmm... Tak czy siak - UJ!

K_2 12.06.2008 22:08

Dokladnie , przestanie z pie*doleniem ze dobrze ze jest 1-1 bo i tak bylismy najslabsi. Patrzac na wszystkie mecze to wcale nei wiem czy bylismy najslabsi.Szwajcaria gniotla Czechow caly mecz a przeje*ala 0-1 , Wlsoi dostali 0-3 ,kazdy mecz jest inny ,ale to nei pwood do drukowania

JendrusNH 12.06.2008 22:09

Ja wiem że w takich turniejach często gwiżdże się po gospodarsku ale to już ****a była przesada.

Co on tam do ****y nędzy widział?

Ps.
Przepraszam za wulgarzymy ale nie mogłem się powstrzymać.

Arkas 12.06.2008 22:09

Cytat:

Howard Melton Webb (ur. 14 lipca 1971) - angielski sędzia piłkarski prowadzący mecze w Premier League oraz międzynarodowy (licencja FIFA od 2005). Sędziował na Mistrzostwach Świata do lat 20, odbywających się w Kanadzie. Został nominowany przez UEFA jako główny sędzia podczas Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej 2008.

Ciekawostki

Sędziował mecz Polska - Brazylia na Mistrzostwach Świata do lat 20; kiedy to w 27 minucie meczu wyrzucił z boiska Krzysztofa Króla. Mecz zakończył się zwycięstwem biało-czerwonych. Z zawodu jest policjantem.
I wszystko jasne...

Pierd*le to wszystko... Ciekawe ile ma premii??

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl