![]() |
Jak zgaduje to karta z chipem wlanie po to aby ja ladowac biletami. Dokaldnie pewnei system informacja o tym, z ektos na ta karte kupil bilet. Wiec nie trzeba bedzie niczego(zapewne) drukowac skanowac czy cos. Kupno karnetu czy biletu to pewnie to samo: zaladowanie informacji o systemie.
|
Cytat:
Pewnie masz racje. Ja akurat na arsenalu kupowalem bilet przez internet bez jakiegokolwiek indentyfikatora czy karty, wiec bylo inaczej. |
na ile te karty wystawiają? (data ważności)
|
Byl ktos? Jak frekwencja i strefa ? Kolejki duze ? :)
|
Ja na swojej Karcie mam napisane do 1.01.2013 czyli na dwa lata.
Przed otwarciem przed godziną 11 była, kolejka od wejścia do Strefy kibica, przy D, aż pod budkę z pamiątkami. Po otwarciu drzwi, weszliśmy do środka. Gdy wychodziłem kolejka dochodziła do drzwi wyjściowych. Jednym słowem były kolejki jak przy sprzedawaniu Karnetów w pierwszy dzień xD |
Jakieś tam kolejki się ustawiają ale wszystko sprawnie idzie, czysto , schludnie, miła obsługa, nowoczesny sprzęt. Wyrobienie karty zajmuje kilka minut. Polecam :))
Że poczekać trzeba 20 - 30 minut czy więcej to chyba normalne. Dziwne żeby ktos wyrobił kartę od razu po przyjściu skoro jest tysiąc innych osób chcących zrobić to samo w tym samym czasie :) |
Ja ok 12 stałem ponad godzinę po karte
|
Wszystko fajnie ładnie pięknie, lecz jakość zdjęć jest masakryczna..
Tak, kolejka duża i zainteresowanie od samego rana lecz w miare sprawnie wszystko szło. Smyczki jednak przyciągneły :P |
ciekawe czy karnety też uruchomią do kupowania online. Było chyba wskazane !
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...juz_od_piatku/ |
Cytat:
...i tylko to zdjęcie z mordą Paździocha wszystko psuje :lol: |
Cytat:
Byłem około 13:30 było przede mną może 10 osób i wszystko nie wiem czy mi zajeło 10 minut. Zdjęcia fakt fatalne a nawet dramatyczne ale Pan co wyrabiał mi kartę stwierdziła że on dużo gorzej wyszedł :). W środku jak to w środku normalnie bez żadnych rewelacji więc tu akurat nie rozumiem zachwytów nad wszystkim. Stoisko na dole to jakaś pomyłka wielkościowo wygląda jak budka z preclami wiec nie wiem po co tam umieścili to stoisko jak kontener Wiślacki Świat był otwarty. I właściwie to tyle :) |
Cytat:
|
Cytat:
Obsluga? Ani dzein dobry ani spier... raczj slaba, choc Pani obok wydawala sie mila, wiec tak com si com sa Zdjecia? Dramat! Jesli beda patrzec na wejsciu na mecz na te zdjecia to nie jednego nie poznaja :) wydaje sie ze te stoiska to wydawania kart sa tymczasowe, ze raczej beda to przerabiac na sklep, bo faktycznie duzo miejsca tam nie ma zeby byl sklep, muzeum i stoiska do kart kibica. Duzo jescze do zrobienia jest ale jak zrobia to bedzie naprawde fajnie! |
Wydaje mi się że to tylko tak na początek 12 stanowisk i przerobią to na sklep jak tu kolega wyżej powiedział. Bo wiadomo że nowe karty to z kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy kart kibica wyjdzie i dlatego tak dużo stanowisk. Ale z czasem będą to zmniejszać bo przecież aż tylu nie potrzeba, jak kilkadziesiąt osób w tygodniu będzie robiło.
|
Nie przerazajcie sie kolejkami ze zdjec z godziny 11 ja bylem wyrobic okolo 14 i bylo bardzo luzno tj sprawa karty kibica byla zalatwiana odrazu bez zadnej kolejki :) a jak ktos ma daleko niech sie wstrzyma z wyrabianiem karty kibica do srody-czwartku wtedy rusza sprzedaz karnetow dla osob przedluzajacych wiec bedzie mozna zalatwic obie sprawy jednoczesnie :)
Ps smycz baaaaaaaardzo fajna ;) |
Cytat:
|
Siemano.
Jestem lamusem tłustym lamusem. to tyle, pozdrawiam |
Cytat:
|
nic nie widzę żeby tam coś było. Mając na myśli czip myślałem o czymś takim jak jest w kartach płatniczych.
|
A ja sobie poczekam i w nastepnym tygodniu sobie wyrobie, bez kolejek:p wiem leniwy jestem:D
|
Cytat:
|
Nie wiecie może, czy przy zakupie karnetów będzie obowiązywać stara zasada, że najpierw będą przedłużenia karnetów, a dopiero potem wolna sprzedaż?
mi to tam nie zależy na konkretnym miejscu, ale ojciec bardzo chce siedzieć na tym samym :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Donson :
"Nowe Karty Kibica będą ważne przez najbliższe dwa lata, po których trzeba będzie je wymienić (to już jednak operacja bezpłatna)." więc wiesz, wszystko co teraz zrobili to tak jak mówisz za pewne tylko pod wymóg a prawdziwą ich funkcjonalność odkryjemy za te 2 lata kiedy to już będą te nowe karty znów :) |
Zastanawia mnie jedna rzecz. Będę chciał zabrać znajomą na mecz. Jest z poza Krakowa i nigdy na Wiśle nie była. Co w takim wypadku? Też będzie musiała wyrabiać kartą kibica?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze jedna ciekawosta co do kart. Jeśli mamy wykupiony karnet a nie możemy iść na jakiś mecz a znajomy który nie ma wykupionego karnetu chce na niego iść, to można zadzwonić do klubu i poprośić o przełożenie tego meczu z mojej karty na karte znajomego. Wtedy on może sobie spokojnie wejść a mi karnet nie idzie na marne. Do tej pory można było sobie "pożyczać" karty i wchodzily na nie inne osoby |
Cytat:
|
Najlepszym rozwiazaniem bylaby mozliwosc kupienia jednorazowej KK, ale np tylko na sektory piknikowskie. I kazdy nowy moglby przyjsc, ale nie chodzil na mlyn tylko dlatego ze tansze bilety.
|
Cytat:
|
tego nie wiem, ale biorąc pod uwagę fakt, że na różnych trybunach obwiązują różne ceny to pewnie nie. ale tak jak mówie nie wiem jak to będzie wyglądać do końca. najlepiej będzie wtedy zadzwonić do klubu i zapytać.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przed pierwszym meczem wyrobią karty i później już nie będą mieć problemu. Nie ma potrzeby wprowadzania jednorazowej KK, która kosztowałaby np. 5 zł, skoro za dyszkę jest normalna KK. |
Dziś byłem wyrobić sobie karcioszkę. Szybko to idzie. Nawet 5 min nie było . Obsługa spoko. Według mnie ta strefa kibica jest tymczasowo. Zrobili narazie 12 stanowisk, a potem już pewnie zmniejszą albo dadzą do kas biletowych . A u góry pewnie będzie ten sklep kibica i muzeum.
|
a powiedzcie co to za smyczki rozdawali? Da radę ktoś wrzucić zdjęcie? i czy to taka jednorazowa akcja czy do każdej karty dają taki prezent?
|
Kiedyś to były czasy, obowiązkowa karta kibica, a jak nie to jednorazowa...
Albo "opłata manipulacyjna" za brak karty... |
Ja dziś wyrobiłem i muszę powiedzieć, że wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Do stanowiska bez żadnej kolejki, 2 minutki czekania i jest karta. Zero komplikacji. Swoją drogą bardzo ładnie się prezentuje i cieszy oczy :) Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl