![]() |
Nokia 6650 T-Mobile czy ktoś ma, zna lub używał ?? Jakieś opinie ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Zdecydowanie E66 nowy model jak kolega wcześniej pisał slider poprawiony bo w E65 był nie pierwszej jakości, bateria z tego co czytałem w testach około 3-4 dni(b.dobry wynik jak na tego typu tel), ma GPS wbudowany(do E51 mozna dokupić) :P E51 tez fajna ale gorszy aparat (jeśli zwracasz na to uwagę) większa, starsza wersja symbiana, bateria 4 dni (sprawdzone tata taki ma) :) a N 95 podstawowa wada bateria wytrzymuje kilka do kilkunastu godzin :) |
Ok,dzieki.
|
Zauwazylem ostatnio, ze mam permanentne problemy z zasiegiem. Objawiaja sie one nie tyle tym, ze ja nie moge dzwonci, bo wlasciwie jakies tam kreski zlapie zawsze, ale problem pojawia sie, gdy dzwoni ktos do mnie. Telefon jest caly czas wlaczony, caly czas ma zasieg, a u sooby dzwoniacej jakas sympatyczna pani mowi, ze abonent jest poza zasiegiem sieci. Zna ktos na to rade? Jesli to istotne telefon jest abonamentowy w Orange, ma pol roku. Nokia 6500 slide.
|
ile kosztuję ściągnięcie simlocka do motoroli Z10 ? i gdzie w Krakowie lub Tarnowie można to załatwić?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś czy jest możliwe ściągnięcie simlocka w Sagem MY x6-2?
Pytam bo już 3 rok tel niemal nowy leży bezużyteczny, pytałem jakieś pół roku temu ostatnio i nie było to możliwe. |
Cytat:
|
Cytat:
a ja wczoraj sie nad nim zastanawiałem :) |
Może ktoś polecić jakiś telefon do 300 zł? Ważne żeby miał ładny design, bateria trochę trzymała i był jak najmniej awaryjny (Nokia jakaś?). Gadżety są nieistotne, telefon ma być do dzwonienia i smsów a nie robienia zdjęć czy słuchania muzyki. Jakieś propozycje?
|
Cytat:
|
Potrzebuje kupic baterie do telefonu nokia 6555. Mam do wyboru kilka opcji: 2500mah podróbka, podróbka oryginalnej o pojemnosci 1020mah ( w standardzie jest taka w tym telefonie) czy może 1500 mah podróbka oryginału ale z węgier. Telefon w oryginale powinien posiadac 1020mah. I nie wiem czy jak wrzuce wieksza to bedzie czytac np. 1500 mah orygianał lub podróbka.
|
Cytat:
|
ma ktoś Wiślacki motyw do SE k800i ??
|
Mam Nokie 6300. Jest przywieziona z Anglii, w Polsce w komisie miała wgrane polskie menu. Zachciało mi się kombinować z Nokia PC Suite i zaktualizowałem sobie wersje oprogramowania na najnowszą. Gdy skończyłem wgrywać zobaczyłem, że mam do wyboru AŻ cztery języki: angielski, chiński? x2 i Melayu(?). Można samemu w domu sobie wgrać polskie menu czy muszę iść gdzieś do komisu albo na giełdę, żeby mi to wgrali? Zna ktoś dobrą stronę ze sprawdzonym oprogramowaniem po polsku?
|
Cytat:
Poszukaj na necie wersji takiej która ma dostępny język polski, jeśli nie znajdziesz to nie ma co się katować i kombinować bo taka operacja nie kosztuje więcej niż 10 zł w niektórych komisach lub na giełdzie. |
Czy w nokii E66, jest mozliwośc zmiany rozmiaru czcionki, na dużą ?? ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam teraz Nokie 6288 niestety zaczyna sie sypac, poleccie cos fajnego za jakies ~800zł bo kompletnie wypadlem z obiegu.
|
Panowie da sie samemu sciągnac simlocka do nokii 1208 z neta??
|
Mam nokie n95 8gb, i bateria bardzo krótko trzyma. Wiem, że w każdej n95 tak jest. Jaką ewentualnie kupić baterie, żeby dłużej trzymała i czy jest wogóle sens?
|
Cytat:
|
na aparacie mi wogole nie zalezy, dobrze by było by miał fajna obsluge mp3, zastanawiałem sie tez nad takim w ktorego by sie dało wrzucic auto mape
|
Cytat:
Nową baterie zawsze jest sens kupić z tym że oryginalną. Gdy sformatujesz sobie ją prawidłowo to zawsze powinna trzymać lepiej niż ta stara, ważne też by miała pojemność minimum 1200 mah. Poza tym kolejnym atutem tego że będziesz miał drugą baterie jest to że zawsze możesz mieć zapasową przy sobie, gdy jedna ci padnie wkładasz drugą i święto. Do tego można kupić ładowarkę biurkową do baterii, wtedy ta nieużywana może się spokojnie ładować :) |
Cytat:
|
n95 jest tansza od n95 8gb ale czy warto zaoszczadzic czy lepiej dolozyc do 8gb? podaj prosze jeszcze jakies propozycje
|
Pytanie
A co mozecie mi powiedziec o N E51 opłaca się ten telefon kupowac czy nie ??
|
Cytat:
LG KU990 Nokia N82 Nokia 6110 NAVIGATOR ;] Samsung F480 Samsung Omnia SE C902 Może jakiś typowo muzyczny, np. SE W890i ? Wolisz: z dotykowym wyświetlaczem, czy bez? Slider, bryła? |
mysle ze do automapy dotykowy bardziej przydatny a co do slidera to bez znaczenia
fajna jest 5800 tylko ze strasznie droga :/ |
ma ktoś Nokie E66? jak się spisuje? korzysta ktoś z was w niej z automapy?
|
Cytat:
|
Ma ktoś z was telefonik Samsung F480 jesli tak to niech sie o nim wypowie ;-)
|
czy jest - albo bedzie w najblizszym czasie - jakis sensowny telefon na 2 karty sim?
oprocz Samsunga DuoS D880 oczywiscie. |
Cytat:
|
Jaki polecacie telefon za ok 400-500 który będzie miał Wi-Fi, dobrze trzymającą baterię.Inne bajery w stylu aparat , odtwarzacz też mile widziane :)
|
Za tą cenę jak dobrze trafisz to może kupisz Nokie E51.
Bardzo dobry telefon !! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl