![]() |
Mam Pytanie
Jeśli chciałbym isc do szkoły podoficerskiej to musze isc do liceum czy moge do technikum gdyby ktoś miał linka z zasadami przyjmowania to byłbym wdzięczny |
Cytat:
www.mon.gov.pl www.wojsko-polskie.pl A i gdzieś na ul Koletek istnieje ponoc jakis pokój w którym można porozmawiac o swojej karierze w wojsku z kimś obeznanym w temacie. |
Z racji, że dostałem na jutro wezwanie do kwalifikacji wojskowej to mam zapytanie z czym tam idę? Tzn. czy wystarczy samo to wezwanie i potwierdzenie zgłoszenia się do rejestracji przedpoborowych (którą to dostawało się jakoś w październiku)?
|
Weź ze sobą to wezwanie, legitymacje szkolną lub jakiś dokument, że się uczysz no i zdjęcie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Wystarczy legitymacja sprawna (podbita). Pytali mnie o jakieś świadectwo, nie miałem, nic nie mówili.
No zwykłe zdjęcie. Ja miałem takie zwykłe to przycięli. |
Najgorsze jest to że w razie jakiegokolwiek konfliktu wszyscy pójdziemy jak te osły ze stopniem szeregowego na pierwszy ogień.... mnie się ta wizja za bardzo nie podoba, ale do wojska też nie pójdę:)
|
A ja mam takie pytanie... gdzie mogę podbić tą książeczkę wojskową?
|
Chodził ktoś do Wyższej Szkoły Oficerskiej we Wrocławiu? Mam kilka pytań będę wdzięczny za priva ;)
|
Cytat:
|
Witam. Bylem dzisiaj na komisji dostalem ksiazeczke oni zalatwiaja przeniesienie do rezerwy itp itd.
Jezeli chce wpis do ksiazeczki ze zostalem przeniesiony do rezerwy a mysle ze warto miec wpis to po tych 14 dniach gdzie sie udac do WKU na Zgody gdzie w jesieni rejestrowali mnie czy tam gdzie dzisiaj bylem na komisji ?? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl