![]() |
Cholernie - dosłownie. Szczególnie na lewą pomoc.
|
całe spotkanie na ławce rezerwowych przesiedział Paweł Strąk w meczu jego SV Ried przeciwko Austrii Kaernten.W PGE pod okiem Lenczyka odzyskał dawną forme z meczów przeciwko Lazio i Schalke.Teraz Strąk na pewno przydałby sie w Wiśle jak patrzy sie co wyrabia Mauro
|
nie przesadzaj...
|
Cytat:
|
Adrianas Mrowieckas zagrał przez 90 minut w wygranym przez FBK Kowno 2:1 meczu z Glasgow Rangers w II rundzie el. LM !!!!!!!!!!!! Ekipa z Kowna awansowała do dalszych gier i grać tam będzie ze zwycięzcą pary Aalborg - Modrica. Czyli szanse, że chłopak może trafić do Ligi Mistrzów...... Gratualcje
|
Dziś 29 urodziny obchodzi Andre Barreto
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=6860 |
Cytat:
|
|
Nawotczyński przesuniety do młodej jagi
|
Powoli zaczynają się w internecie pojawiać informacje o tym co w przyszłości bliższej lub dalszej nieuniknione...
Mam na myśli transfer Kuby Błaszczykowskiego do naprawdę renomowanej firmy z zachodu Europy. W tym przypadku mowa o Liverpool'u więcej tutaj... http://www.sport1.de/de/sport/artikel_2317787.html Tak w skrócie to wszystko opiera się na informacjach Bilda, więc być może nie jest do końca autentyczne i pewne... W każdym razie pada tutaj suma 8 mln euro jako proponowana za Kubę. Informacje na ten temat także tutaj http://www.borussia.com.pl/?nid=99 |
Ciekawe czy mamy jakiś procent od następnego transferu Kuby?
|
Jestem pewnie, że bierze tylko ile to nie jestem w stanie sobie przypomnieć. Oby Błaszczykowski przeniósł się do dobrego klubu i za jak najwyższe pieniądze. :)
|
Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale Borussia nie chce sprzedac za 8 tylko 18 i tego sie trzymaja.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
: - ) |
80%??
eee bez kitów. w 10 no może 20 to uwierzę, ale 80% to żart jakiś |
Cytat:
|
myśle że jest to kwota około 20%...na pewno nie 80% :D
ale i tak...jakby sprzedali Kube za 10mln E to 2 są dla nas...bajera:) |
Gol Sosina, 19' Anorthosis 2 - 0 Olympiakos Piraeus
|
ke?
Juz 2-0 ? Liga cypryjska to potęga :o ... Olympiakos jadą sobie jak chcą ktory w zeszłym sezonie Werder 2x pojechał chyba po 3-0, z Chelsea zremisował po bardzo wyrownanym meczu i doszedł do 1/8 finału (a moze i 1/4, nie pamietam). No i Sosin strzela, pieknie. To dopiero 28 minuta... Steaua też wygrywa 2-1, Aalborg remisuje, Sagan gra dostął żółtą kartke (jesli chodzi o polskich piłkarzy), z ciekawostek BATE Borysow wygrywa z Lewskim. |
Sosin .... i wszystko jasne .... trzy bramki w dwóch meczach i to nie z kelnerami .......
|
A pamiętacie tego juniora, który bronił z Groclinem?
Wrócił już w rodzinne strony, zasilił Polonię Spartę Świdnica (IV poziom). Łukasz Jarosiński ( B - Wisła Kraków (ME)). - wychowanek Zagłebia Wałbrzych - w sezonie 2007/08 jeden z trzech (sic!) bramkarzy pierwszej kadry Wisły Kraków - ostatnio pierwszy bramkarz druzyny ME - powoływany do młodzieżowej reprezentacji kraju źródło: www.poloniasparta.pl |
Cytat:
|
Kosowski i Paulista w Pucharze UEFA
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no właśnie, ale sądzę że nikt u nas nim się ponownie nie zainteresuje, on jest po prostu słaby i tyle
|
Cytat:
zimą obstawiałem że co pól roku będzie o milion tańszy a za 1,5-2 lata Holendrzy oddadzą Go komukolwiek za free nie wiedziałem że to jeszcze szybciej nastąpi :) tzn. wiosną pan M. był fatalny ale ogólnie jako piłkarz nie jest stracony |
za darmo , brać :)
|
Cytat:
|
http://90minut.pl/kariera.php?id=462
Może nie był "Wiślakiem". Jednak barwy naszego klubu reprezentował, więc i wzmiankę o jego urodzinach można zamieścić :)). |
Cytat:
|
"ucieczka" usuneła z jego zyciorysu
8 lat reprezentowania Wisły, czy też strzelania z 140 goli |
Cytat:
Czy ty wierzysz w to że nasi piłkarze to są równocześnie kibice naszego zespołu? Wolał wieksze pieniądze.... ale i tak więcej zrobił dla Białej Gwiazdy niz wiekszość tych "przywiązanych" a nic nie grających! |
ma ktos pretesje do do Zurawskiego czy Dudki chyba nie a Frankowski i Kokoszka chamskim sposobem uciekli z wisły
|
Cytat:
Ma chłop ponad 30 lat, żone, dzieci... wie że zaraz buty trzeba będzie zawiesić na kołku... Ciekawe co Ty byś zrobił na jego miejscu... Cała dyskusja na temat Frankowskiego od początku była żenująca... |
Żenujące są teksty w stylu "Ma chłop ponad 30 lat, żone, dzieci... wie że zaraz buty trzeba będzie zawiesić na kołku..."
Ale po co to ciągnąć... |
Z mojej strony to była ironia ;) ja wiem, ze gosciowi należało się odejście, nie dosc ze zrobił dla Wisły wiecej niz Zurawski, to odszedł w załamujacym wrecz depresyjnym momencie takze dla samego piłkarza, kibice mysla ze tylko oni sie załamuja, oni sa najwazniejsi, a to piłkarze graja, Franka nie ma od 3 lat i LM nadal nie mamy, wiec nie jego wina panowie i panie. A dyskusji na ten temat było multum i przeciwnikow jest tylu co zwolennikow, szkoda ze nie przyszedł do nas w tym okienku (luty) zamiast Matusiaka, napewno strzeliłby wiecej niz jednego gola i by nie gwiazdorzył bo nigdy tego nie robił a osiagniecia mowia same za siebie. Gosc inteligentny, zawsze skromny i zawsze w cieniu, tacy zawsze obrywaja ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl