![]() |
panowie, przyjrzyjcie sie uzytkownikowi columbpl jego komentarze na glownej w temacie po dzisiejszym meczu powalają.
Wszystkim takim wykwitom mowimy stanowcze NIE. |
|
Szanowne Panie i Panowie Moderatorzy,
Czy mogę znać powód nadania mi tytułu banity, który właśnie minął w dniu dzisiejszym? Szczerze mówiąc nie wiem co nabroiłem, że nie mogłem korzystać z forum, a chciałbym wystrzegać się podobnych problemów w przyszłości. Z góry dziękuję za udzielona odpowiedź. z wyrazami szacunku Adenalix |
|
rav, sprawe mam, a masz pełną skrzynke privów... ;)
|
Mam takie pytanie
W tej chwili na forum znajduje się: 1691 (160 użytkowników i 1531 gości) użytkowników. Tymczasem w poszczególnych pokojach jest: 100+19+4+114+1+7+65+1 = 316 przeglądających. Gdzie podziewa się pozostałe 1375 (1691-316) użytkowników? Pytam z czystej ciekowości. |
po mojemu ci pozostali przegladaja glowna TWSD, chyba ze sie myle..
|
1,2,3,4...aż 12 newsów pojawiło się wczoraj wieczorem czy nawet już w nocy na stronie głównej.Naprawde wielki szacunek dla całej redakcji wislakrakow.com!
|
da radę banować wszelkich entuzjastów chorego pomysłu grania na Śląskim bo 'przecież kibice Barcy chcą zobaczyć swój zespół' oraz tych pytających w każdym możliwym temacie jak mogą zdobyć bilet bo przecież biedaczki od lat są za Wisłą, ale mieszkają w Olsztynie/Sokółce/Szczecinie i chcą przyjechać na Barcę?
****icy można dostać normalnie |
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...2&postcount=48
english forum nie widać? jeszcze jakieś pierdoły reklamuje. |
A moglbym dostac odpowiedz na pytanie zamiast kasowac pytanie? Wzglednie, moze byc bez odpowiedzi, ale po co kasowanie pytania?
|
Cytat:
|
A w temacie 'Ekstraklasa 2008/09' zrobila sie relacja live...
|
RAV czy przewidujesz możliwość dodawania do listy ignorowanych moderatorów? (właściwie jednego acz niestrawialnego w czytaniu).
|
Pisałem w dziale ' Mam pytanie...' ale skierowano mnie tutaj.
Mam prośbe o zmienienie mojego nicka na 'raff.' (jeżeli to możliwe) z góry dzięki! |
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2685
banowac tego i temu podobne ! "Tylko szmata..." EDIT: sorry, nie doczytalem ze on chce kupic a nie sprzedac :/ |
Mic - nie wiem o co Ci chodzi - koleś powiedział, ze za bilet daje 50+100 zł czyli razem 150...
Nie widze w tym żadnego krojenia, czy naciągania. |
A ja widzę, bo jakbym ja miał bilet do nie wykorzystania to bym go puścił za tą samą cenę co kupiłem i ewentualnie piwko za fatygę, bo na ziomkach po szalu się nie zarabia!!
PS: Modzi zajmujecie się w ogóle pokojem Armia Białej Gwiazdy? Bo tam w tym momencie zrobiło się Forum Onetu. Banować za wszelkie infa telefoniczne, pisanie o dopingu albo wydarzeniach z punktu widzenia telewizora, albo zaczytanych informacji z kibice.net, bo robi się jeden wielki śmietnik. I tak jak Spartan proszę o dodanie możliwości Ignorowania moderatorów, bo czytając niektórych aż się prosi taka możliwość. |
Nie wiecie co się dzieje z Ravem ? Od dość długiego czasu nie odpowiedział na maila.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko, że on oferuje KUPNO biletu za 150 zł... |
Cytat:
|
emsi, ale on chyba chce kupić bilet, a nie go sprzedać. na czym ma więc zarobić? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Pzdr. |
Proszę wywalić w kosmos ostatnią stronę tego tematu:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...p?t=70&page=21 gorsze niż czat na onecie oprócz może 3 postów reszta to wstyd dla forum |
Dlaczego niektórzy zbanowani mają avatar a inni nie? od czego to zależy?
Edit: Coś tu chyba nie gra... http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=31773 http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=40612 |
Nie wiem, czy potrzebnie wznoszę alarm, ale może być dużo nieważnych głosów w typerze na najbliższą kolejkę. O ilę się nie mylę, RoS prowadzący tą zabawę, ma takie, a nie inne wymagania co do formy oddawania głosów, bo do sprawdzania "kuponów" wykorzystuje jakiś prosty skrypt/programik. Niestety w regulaminie wyraził się nieprecyzyjnie.
Cytat:
Do sedna, ktoś w temacie pozamieniał sobie na tej zasadzie nazwy klubów w kuponie. Nie robiłbym afery gdyby nie to, że następna osoba powieliła ten błędny kupon i zabawa może się posypać, albo prowadzący będzie miał więcej niepotrzebnej roboty. Prosiłbym modów o interwencję i zmianę 6. punktu regulaminu, tak żeby był jaśniejszy. |
Wiem, że to może wyglądać jakbym męczył czy coś ale czy ten fajny kalendarzyk na głównej stronie kiedyś powróci? Bo był całkiem przydatny i funkcjonalny.
dziekuje. |
Błagam o zamknięcie tematu o pucharach w wykonaniu Wisły przynajmniej do meczu rewanżowego. Jest to jedyny temat na forum, w którym się coś dzieje, jednak czytać się tego nie da. Mdłości mnie biorą jak patrzę, co niektórzy wypisują.
|
Cytat:
|
oj tam, Zbychu nie czepiaj się. ;)
takie małe pytanie do adminów, czym spowodowane były ostatnie przerwy w dostawach forum? wczoraj, dziś... edit: wyczyśccie ostatnią strone tematu Ekstraklasy, bo sie oftop o SopCastach i hqtv zrobił. |
mam kłopot z zauploudowaniem obrazka do podpisu. To wina serwera na który wrzucam? o co chodzi?
|
Efekt wcześniejszej awarii. Trzeba cierpliwie poczekać.
|
czesc
prosze o zmiane nicka na Stone Island dzieki |
Cytat:
Upload failed due to failure writing temporary file. |
od czego zalezy to ze niektorzy maja np. okreslony staz pod nickiem Junior Member /Member/Senior Member
inni zas swoje hasla ... czy mozna prosic o zmiane napisu pod nickiem czy od czegos to zalezy?? |
Junior/member/senior zależy od ilości postów.
Podpis pod nickiem można otrzymać tylko od moderatora. Jest to forma pewnego wyróżnienia i szczerze to nie masz co na to liczyć. No chyba że na "Miszcz Ortografii" lub coś w ten deseń. |
wskaz gdzie pisze z bledami ortograficznymi to bedziesz "wielki" koniec OT
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl