![]() |
wiecie czy jest jutro rano jakis trening? i o ktorej mniej wiecej? bede w krakowie i nie wiem czy wybierac sie wczesniej czy nie :)
|
Wie ktoś może jak teraz są treningi ??
|
Cytat:
Z góry dzięki xD |
Dzisiaj o 14 na bocznym.
|
O której jutro trening?
|
W godzinach popołudniowych. 15/16/17
|
Czy ktoś wie jak teraz będą treningi ?? ?? ?? ?? ?? ??
|
Dzwoniłem wczoraj do klubu i mówiła że w piątek o 17 na boczym.
|
Ok. Wielkie dzięki że odpisałeś...
|
wie ktos czy w sobote jest trening pierwszej druzyny?
|
Jeżeli dobrze usłyszałem to o 16.
|
To jest pewne że będzie dzisiaj trening o 16.00 ??
|
wie ktos, o ktorej sa treningi w tym tygodniu?
|
Podbijam pytanie kolegi wyżej.
|
Wiem, że dzisiaj nie ma treningu pierwszej drużyny. Tak pisało na stronie.
|
Jutro o 10 a w czwartek o 16 . Wystarczy zadzwonić do klubu
|
wiadomo jak jutro trening jest ?? ;)
|
wie ktos, o ktorej jest w poniedzialek trening z nowym trenerem?
|
właśnie wie ktoś o ktorej godzinie jutro trening?? Konferencja przedstawiająca nowego trenera ma być o 12.00 , a potem ma być trening...
|
Poniedziałek wolny, pierwszy trening we wtorek.
|
To co oni mają 3 treningi w tygodniu?? Biedulki zapierniczają jak w okręgówce, więc skąd mają mieć siły na grę. A po galeriach to kto będzie za nich latał??
|
Jutro o 10.30.
|
Przepraszam bardzo jak my trenowaliśmy 3 razy w tygodniu to spokojnie się biegało pełne 90 minut w meczu nie ubliżaj zawodnikom okręgówki :p
|
Cytat:
|
Od tego Ochalika coś sie dowiedzieć to normalnie jakiś cud.
|
Z mojej strony to też był raczej żart w tej naszej piłkarskiej szopce
|
I ja kopałem się w czoło w okręgówkach i serie A i B, więc Boże broń bym miał coś złego o zawodnikach z tych klas napisać. Tylko nam na Mazurach nie płacono 50 czy 70 tysięcy miesięcznie za nasz wysiłek. Po prostu nie chce mi się wierzyć, że profesjonalni zawodnicy trenują 3-4 razy w tygodniu, chociaż jak oglądam ich popisy w trakcie meczu to jestem w stanie uwierzyć. Sad but true!!! Forza Wisła.
|
Jutro trening o 10;30, info z oficjalnej Wisly
|
Czy jest to oficjalne info że jutro o 16 jest trening ? Gdzie ?
|
Cytat:
|
Jak w piątek z treningiem. O której?
|
Wiecie może, o której są jutro treningi Wisły? :) Czy może tak jak ostatnimi dniami 10.30?
z góry dzięki za info |
Wiślacy dzisiaj mają wolne ? czy może trenuje jeśli tak to gdzie dokładnie ;) ?
|
Witam mam pytanie czy będąc na treningu jest opcja dopaść autograf któregoś z zawodników?
|
Witam, wie ktoś może o której godzinie odbędzie się jutrzejszy trening pierwszej drużyny? Dzwoniłem do klubu, ale nikt nie odbiera. I czy na trening można sobie ot tak wejść i popatrzeć, czy są z tym jakieś problemy? :)
Z góry dziękuje za odpowiedź :) |
Podbijam pytanie!!
Może ktoś coś wie |
Cytat:
|
Cytat:
Aha, i przeważnie o których godzinach się odbywają, bo nie wiem czy rano ktoś odbierze telefon w klubie ?:) EDIT: Dla wszystkich zainteresowanych - dzisiejszy trening o godzinie 11.30 na bocznym boisku:) |
Czy ktoś wie o której jutrzejszy trening?
|
o 11:30 na boisku bocznym - dzwoniłem do klubu ;]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl